טקס קבלת ספר תורה

טקס קבלת ספר תורה

שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בחוויה נהדרת מאתמול בערב בטקס קבלת ספר תורה בבית ספר של הבן שלי.... טקס מוזיקלי, מושקע, עם הרבה הכנות וחזרות, כל שכבת כיתות א והמשפחות, המון התרגשות באוויר.... וכמה יופי - בנות מקסימות בשמלות לבנות ובנים חתיכים כאלה אלגנטיים, אצלנו כל השנה הם למדו סיפורי תורה על בריאת העולם ובטקס זה היה הסיפור המרכזי+שירים מרגשים+ריקודים+קליפ אני אישית התרגשתי גם מהיופי, גם מהתוכן, וגם מהעובדה ששנה זו מסתיימת ורואים כבר את הכיתה ב' , האם יש לכם טקס כזה? שתפו בחוויה בבקשה אמא מאושרת

א י ו ש י

New member
איזה קטע ,גם לנו הייתה מסיבת תורה אמש

הפעם אני כותבת כמחנכת שלהם עבדנו המון על הצלחת הערב הזה, היה מרגש מאוד הילדים היו מדהימים כל החזרות היו שוות את המאמץ והכי מרגש היה שכל ילד בתורו עם קריאת שמו ניגש לקחת את הספר (כמו טקס סיום כיתה ו') ברגע הזה כבר הדמעות היו בעיניים.
במקביל היה לבני טקס שבועות, שם לא מקבלים תורה בכיתה א', אך לצערי לא יכולתי להיות נוכחת
לפחות הבוקר נכחתי בטעימה מטקס שבו הם הופיעו בפני ביה"ס. איך טסה לה השנה אהה? לא להאמין

אני בינתיים מסתפקת בזכרונות מהטקס שלי ../images/Emo8.gif לא ממש זכרונות, יותר התמונות. לא ידעתי שזה עדיין מתקיים! כיף לדעת, באמת נשמע מרגש. איך הבן הרגיש?

למעלה