טקס MTV אירופה

RIP CURL1

New member
טקס MTV אירופה

אני יודע שלמעלה הולך משהו על זה אבל זה היה ממזמן שנפתח רק הפורום והרבה ילדים לא היו בפורום ולא יכלו להביא את דעתם אז עכשיו נעשה את זה מי אתם חושבים שיזכה והמועמדים: BEST GROUP COLDPLAY Linkin park No doubt Red Hot Chili Peppers U2 BEST SONG Enrique iglesias-Hero Nelly-Hot in herre Nickelback-How you remined me Pink-get the party started shakira-whenever,wherever BEST MALE Eminem Enrique iglesias Lenny kravitz Nelly Robbie williams BEST FAMLE Britney spears Jennifer lopez Kylie minogue Pink Shakira BEST NEW ACT Avril lavigne The calling Royksopp Shakira The strokes BEST R&B Ashanti Alicia keys beyonce J.LO Mary J Blige BEST POP Anastcia Enrique iglesias Kylie Minogue Pink Shakira BEST HIP-HOP Busta rhymes Eminem Ja Rule Nelly P.Diddy BEST ROCK Bon Jovi Coldplay Nickelback U2 Red Hot Chilli Peppers כל השאר לא חשוב זה מה שחשוב

RIP CURL1

New member
תשובות שלי

להקה: Linkin park שיר:shakira זמר:eminem זמרת:קיילי מינוג חדש:אבריל לאבין R&B:מרי ג´י בלייג´ פופ:פינק אולי לא יודע היפ-הופ:אמינם או נלי רוק:קשה לבחור אולי coldplay דאנס:קיילי מינוג

יש הבדל בין ש"יזכה"

למי ש"היה מגיע לו לזכות".למארי בלאייג´ היה מגיע לזכות אבל פשוט אין לה סיכוי. בקיצור אמינם יזכה בכל הקטגוריות שלו ובטח J-HO ולינקין פארק גם.

Sababush

New member
אה...

טוב... הנה מי שאני חושבת שיזכה... לא מי שאני רוצה שיזכה :-| להקה - לינקין פארק שיר - NELLY - HOT IN HERE זמר - אמינם זמרת - קיילי מינוג תגלית השנה - אבריל לאווין R´N´B - ג´ניפר לופז פופ - אנסטסיה היפ-הופ - נלי רוק - רד הוט צ´ילי פפרס (טוף... נו.. הלוואי!! חחח)

WickeDevil

New member
THE CALLING RULEZ ../images/Emo60.gif

פשוט שולתתתתתתתתתתיייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! (וזאת לא טעות כתיב)

למעלה