טראבל צ´קס..מה עדיף?

טיזרית

New member
טראבל צ´קס..מה עדיף?../images/Emo53.gif

בוקר טוב אנשים... אני נוסעת להודו ממש עוד שבועיים ואני צריכה לקנות טראבל צ´קס.. מה הכי עדיף? של ויזה או אמריקן אקספרס??? מאוד דחוף לי לדעת.. תודה מראש..

ביגבן

New member
רוב הבנקים הממשלתיים והחצי ממשלתיים

מכבדים את שניהם.. מניסיוני ויזה הרבה יותר פופולרי... אפשרות נוספת שעמלה בחובה היא לבקש מהבנק שלך להפוך את הכרטיס לבינ"ל ולהוציא רופיז לפי הצורך ללא צורך לסחוב T.CHECKS בהצלחה ביגבן

Phangan

New member
כמה דברים....

1) לא חשוב איזה TC תקני כולם אותו דבר. 2) חשוב מאוד ומנסיון אישי.... אם גונבים/אובדים לך ה TC לאחר קבלת TC חדשים גשי מיד
לחברה אחרת ותחליפי אותם כלומר, אם היו לך של VISA קני חדשים של AE ולהפך (יש עוד חברות כמו טומס קוק) כי הTC שקיבלת אחרי 48 שעות כמו שהם מחוייבים לא שווים כי אם הם יובדו לא אני חוזר לא תקבלי מייד חדשים ,זה עובר למחלקת חקירות ולי רק אחרי חצי שנה הוחזרו הTC כמובן שבהודו את צריכה מייד את הTC. 3) בהודו עדיף $ במזומן כי יש מקומות (בעיקר המרוחקים) שלא מקבלים TC, כמובן שבערים הגדולות אין בעייה כזו. 4) לקנות בדואר כי שם אין עמלות
5) תהני (אולי את צריכה נושא כלים
Phangan

טיזרית

New member
פנג´ וביגבן

ואוו... תודה.. לא חשבתי שיעזרו לי... סוף כל סוף פורום עם אנשים נחמדים... וכן, בטח שאני צריכה נושא כלים,שחס וחלילה לא תשבר לי הציפורן

אני אישית טיילתי רק עם

אמריקן אקספרס... יש להם סניף כמעט בכל מקום והם חברה אמינה.... ממה ששמעתי ומנסיונם של אחרים אל תתקרבי ל-תומס קוק לא יודע עד כמה זה נכון אך אני פגשתי לא מעט מאוכזבים מהם... טיול מהנה ברי נ.ב כמו שכבר אמרו כאן כדאי להוציא ויזה בינלאומי לכל מקרה שתתקעי או שתגיעי למקומות קטנים ונידחים שלא מכבדים T.C אך לא במקום ה T.C אלא בנוסף...

micmuk

New member
חד משמעית

תרכשי טרוולים של אמריקן אקספרס!!! ניסיון אישי שלי (חזרתי לפני 4 חודשים בערך) יש מקומות בהודו שמכבדים רק(!!!) אמריקן אקספרס!! מעשה שהיה כך היה: הייתי בעיר שנקראת צ´אמבה (בעמק צ´אמבה) יש להם שם בנק ממשלתי והכל נראה רגיל. אני ועוד חברה רצינו לשלוח כל אחת חבילה לארץ, חברה שלי יצאה רק עם ויזה ומעט מאוד מזומנים (שזו טעות חמורה לפי דעתי) בכל אופן היינו במקום שבו אי אפשר להוציא כסף בויזה, סיכמנו שאני אלווה לה כסף ובהמשך הטיול היא תחזיר לי. לי היו טרוולים של אמריקן והחלטתי לפרוט 200 דולר (100 בשבילי ו-100 לחברה). הגענו לבנק הממשלתי רצינו להחליף כסף להלן הפרטים: הם לא מחליפים מזומן!!! רק טרוולים !! רק של אמריקן אקספרס !! רק 100 דולר ליום עסקים!!! בקיצור - החלפתי 100 דולר ולמחרת באתי שוב להחליף עוד 100 . אם את שואלת אותי תקני אמריקן אקספרס ובמשך הטיול תעקבי אחרי המזומנים כדי שלא תכניסי את עצמך לפינות כאלה.(תדאגי שתמיד יהיה לך גם מזומן וגם המחאות - כי הסיפור הזה יכול להופיע גם בגירסה הפוכה...) בהצלחה תהני, תשמרי על עצמך (ואל תדפקי ת´מוח עם סמים...)

למעלה