טראבל צ´קס - שאלה

טראבל צ´קס - שאלה

א- נגיד ונגנב לי - מה הפרוצדורה של החזר הכסף? ב- כמה זמן עובר עד קבלת הכסף? תודה מורן

kogawa

New member
הפרוצדורה:

1) דווח במשטרה וקבל אישור על הדיווח בכתב 2) לך לסוכנות רישמית של חברת המחאות הנוסעים והתלונן על הגנבה/אובדן. 3) חכה 1-5 ימים וקבל המחאות חדשות. שים לב, רשום את מספרי ההמחאות והשאר העתקים בבית ובשני מקומות שונים, בנפרד מההמחאות. זכור לרשום את מספרי ההמחאות שהחלפת.

kogawa

New member
בשבילך שנתיים

שאלת, עניתי, וזה מנסיון של שלוש גנבות בהודו פרו וצ'כיה. יש לך מידע טוב יותר תסתמך עליו.

kogawa

New member
עצבני הייתי אחרי כל גנבה

גם של המחאות נוסעים וגם של מצלמת ווידאו, ויומנים וכרטיסי טיסה ותעודות וכו, ומצלמה שנפלה לים, ותרמילים שנקרעו, ותאונת דרכים בה נפצעתי, ועוד מצלמה שנשברה. שמח הייתי אחרי שתוך מספר ימים לא רב קיבלתי את כספי חזרה. שאלת בעבר המון שאלות וזה טוב, טרחתי לענות לרובן, ולא נענתי בתודה, וגם זה בסדר, אבל כמו כל תשובה, אין אמת מוחלטת, ואם ישנם אלו שלקח להם הרבה זמן, זהו המיוחד שאינו מעיד על הכלל. מאחל לך שלא תזדקק לתשובות אלו במהלך טיולך, ושיהיה לך רק טוב.

ל-kogawa

אז כמובן שתודה רבה על כל התשובות וכל העזרה וסליחה שלא אמרתי את זה כל הודעה, אבל תבין אותו למה אני שואל את כל השאלות- ורוצה לקבל הרבה תשובות ועם אני שומע משהו ממשהוא אני רוצה לבדוק אותו ולראות האם זה באמת קורה בשביל שאני ילמד מזה, זה הטיול הראשון שלי לעולם המזרח. תודה

kogawa

New member
אין בעד מה

אני גר 30 דקות נסיעה ממך, אשמח לשבת איתך ערב שלם ולעזור לך בתכנון הטיול, בפילוסופיה של תרמילאות, ברפואה למטייל, ובכל דבר שלמדתי בעשרים שנות טיולים, רק שאיני סבור שידיעה תורמת לחווית הטיול, ואישית, בזחילותי במערות סגדה בהפיליפינים, עם פנס כורים, וחזרה משם שרוט ומטונף, נהנתי ולמדתי יותר מירידה במעלית לשביל המסומן והמואר, ועם טייפ מידע במערות בארה"ב. יש משהו נהדר בגלוי העצמי של דברים, מין הרגשה של מגלה עולמות או ממציא, אבל אם אתה מרגיש נוח יותר עם הכרות מוקדמת עם המקום בטרם הגיעך, צור קשר במסר, או דרך האתר שלי ואשמח לעזור לך.

motyka

New member
אין חיה כזו

יש להם התחייבות חוזית לזמן תגובה קצר

kogawa

New member
לכבוד הוא לי

שאהבת את האלבום, ושצרפת אותו בפעם השניה לקישורים (מופיע פעמיים)

למעלה