טראומה!

adipo

New member
טראומה!

ביום ראשון בסביבות 12 וחצי בלילה, אני וחבר שלי עלינו על מגדל המים בתחנת העמק הישנה, בכפר יהושוע. בעודנו מפטפטים התחלנו לשמוע קולות צווחות ואנחות כאב איומות של פרות... כעבור כמה דקות של שקט- שוב, קולות קורעי לב! לקולות של הפרות המסכנות התווספו קולות של גדרות המתכת, כל פעם פרה אחת עברה, ולאחר מכן...הקולות... שחטו אותם.אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טראומה טראומה טראומה טראומה!!!!! אלה היו זעקות הכאב והגסיסה הכי איומים ששמעתי בחיי והלב שלי פשוט נקרע, כמעט בכיתי.... לא רציתי להיות עדה למצב כזה... הייתי חייבת לשתף, וחוץ מזה מי שוחט בשתיים עשרה וחצי בלילה????? תודה על ההקשבה, לא מאחלת לכם לשמוע כזה דבר! עדי יש עת לכל דבר וכל דוור יש עט!

מירב28

New member
למה ככה??????????????

אפילו שנגזר כבר גורלם המר, ונניח שאני לא הולכת לשנות את עולם, למרות שזה לא מנגזרי האופי שלי. אבל למה בצורה כזאת ברברית וברוטאלית , למה החיות האלה צריכות להיות מעונות, ולכאוב ככה על חשבון בולסי הבשר התאווים. ולמה אין הממשלה בודקת כיצד נשחטות ומטופלות פרות, תרנגולות וכל החיות המסכנות שנקלעו לידיו האכזריות של האדם הברברי בן העוולה. למה??????????????????????????????????????????????? אני צמחונית כבר שנה ואני גאה בזה עד מאוד ומנסה לשדל אנשים לזה. אבל זה צריך לבוא מהלב.

../images/Emo15.gifאגב " שחיטה כשרה " ...

התעללות נוראית זה לא מילה , רק מי שראה איך זה נעשה יכול להבין על מה אני מדברת... סיפור קצר ... אבא שלי הוביל כבש ללשחיטה אצלו ברכב, הכבש הזה בכה כל הדרך מבאר שבע עד לבית של דודים שלי ... ופשוט היה לו מבט עצוב בעיניים ... כאילו שהוא יודע מה הולך לקרות לו... לבסוף הכבש הזה נשחט ע"י רב שהגיע לדודים שלי והגישו אותו כמאכל לאורחים שהיו שם ... למרות ששהורים שלי שאוכלים בשר לא נגעו בכבש הזה ... על העניין הזה אני לא דיברתי עם אבא שלי כמעט חודשיים... כי לא יכולתי להבין איך הוא היה יכל להתעלם מהבכי של הכבש והמבט העצוב שהיה לו בעיניים ובכל זאת להוביל אותו לשחיטה אצל הדודים שלי... מקווה שלא הגעלתי אף אחד... ביי ...

ד י י ז י

New member
אני גם לא מבינה..

אנשים שמגדים תרנגולות מהיום שהם נולדעות , רואים אותן גודלות , מטפלים בהן כמו חיות מחמד , ויום אחרי זה אוכלים תרנגולות אחרות.. זה כמו שיש כאלה שאומרים "איך התיילאנדים יכולים לאכול כלבים?" לדעתי זה אותו דבר כמו תרנגולות או פרות..

chomed

New member
עוד על השחיטה הכשרה

אחד הדברים המתסכלים הם שיש רבנים (ויצא לי לשוחח עם אחד) המדגישים את נושא השחיטה הכשרה כדבר מונע כאבים לבעלי החיים. ההסבר שניתן לי היה שכללים הם שחייבים להשתמש בסכין מאוד חדה ולעשות חיתוך חד כך שזה "לא כואב לחיה" וזו השיטה ה"אנושית ביותר" שבה אפשר לרצוח בעלי חיים (ניסוח שלי כמובן). כמו כן, הוא אמר לי בזעזוע שיש מקומות שנותנים שוק חשמלי. אמרתי לו שאני לא בקיאה בצורות הריגה, אבל נראה לי שלתת לחיה לדמם עד מוות זה לא מאוד אנושי... התשובות שקיבלתי היו מתחמקות ושוב ושוב הוא חזר ואמר לי כמה שהיהדות מתחשבת וחומלת ביחסה לשחיטת בעלי חיים.

monkilita

New member
שחיטנ כשרה

גם אני חקרתי קצת את הנושא. לפי איך שהבנתי מרב שדווקא לא התחמק, חותכים את העורק הראשי שמגיע למח וכך מנטרלים בשניות את מערכת העצבים, ואז אכן המראה נורא של חיה מדממת אבל אומרים שהיא לא חשה בכאב נוסף. אני לא בעד בכל מקרה. שמעתי שבחו"ל הורגים תרנגולים למאכל ע"י מכת פטיש חד שחודרת למח ואיכשהו "ממיסה" אותו. זה נשמע לי יותר נורא. את זה וטרינר סיפר לי. אין ספק שעדיף בלי שום נפש של חיה ברקורד!!!!

../images/Emo15.gifכנראה ש...

בשם היהדות מותר הכל ... ככל שהחיה סובלת יותר השחיטה כשרה יותר... אני אישית , בא לי להקיא עליהם ( הרבנים האלה ... ) אחרי שאני שומעת דברים כאלה... ביי ...

lilithmm

New member
שטויות!

מה את מצפה שרב (בריח) יספר לך. תלכי לראות שחיטה כשרה איזה כאבים, צרחות! זה ממש נורא! שקר!!!!!!

../images/Emo15.gifממש רחמנים הרבנים האלה ...

הרב בריח ? חחחחחחחחחחחחחחחה ... אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ... ביי ...

למעלה