טראו 600 כחדש סים פרי כולל עברית ב-600 ש"ח

arimi

New member
טראו 600 כחדש סים פרי כולל עברית ב-600 ש"ח

טראו 600 כחדש סים פרי כולל עברית ב-600 ש"ח 054-6644947

AYELET1

New member
הטראו 650 שלי, עלה מחיר דומה ../images/Emo3.gif

מטורף מי שיקנה במחיר הזה. הייתי משלמת 300 ש|"ח וגם זה רק אם ממש ממש טראו 600 היה החלום שלי... ישנם מכשירים הרבה יותר טובים כיןם במחיר כזה. ופרסומת ישר ללוחות אחרת תחסם.

arimi

New member
לאיילת

לא ידעתי שאסור לפרסם פה לוחות. אני פעם ראשונה בפורום הזה. ואני מאוד מקווה שכשתרצי למכור את המכשיר שלך שיתייחסו אלייך בלגלוג כזה לפחות

AYELET1

New member
כשאני מגיעה כדי לכתוב בפורום חדש, אני קודם כל

קוראת את תקנון הפורום. מצוי כאן בפונט בולט ביותר בצד ימין.

arimi

New member
לאיילת

את צודקת אבל שום מצב לא מצדיק ליגלוג כזה ולדפוק למישהו מכירה של מכשיר בצורה כזאת לא הוגנת גם אם את חושבת שהמחיר מופרז והוא ממש לא מופרז

AYELET1

New member
הוא מופרז מאד. אתה מדבר על מכשיר ישן עם

רזולוציה נמוכה. מצטערת - הפורום אינו לטוח מודעות. הוא מקום לדיונים. אתה זה שבחרת להביא את המכשיר שלך לדיון...

libal

New member
אבל זה המחיר שמבקשים עליו היום

אולי את מכרת בזול..

AYELET1

New member
קניתי ואני לא היחידה... אני מכירה עוד שקנו

במחיר דומה (600-650) את הטראו 650

arimi

New member
מכתב גלוי לאיילת הלא נחמדה

אני לא מבין מה מניע אותך? מה בדיוק הבעיה שלך? אולי יש לך בעיה נפשית מסוימת? (לא בצחוק. ברצינות). בסך הכל התחלתי הודעה חדשה. ונכון שזה לא היה המקום למודעה זו אלא בלוחות אבל לא ידעתי את זה. היה לגיטימי לגמרי שהערת על היות המודעה לא במקום, ושיש לוחות מכירה עבור הודעוןת מסוג זה. אבל מכאן ועד ההשמצות והלגלוג על המכשיר שלי (שאגב עדיין למכירה במחיר הוגן מאוד לדעתי) זה כבר ממש לא מובן לי. אנא ממך תיפגשי עם פסיכולוג. אני לא בטוח שהוא יוכל לעזור אבל נקווה שאולי.... ועוד דבר אני באמת מקווה שהמכשיר שיש לך היום ישבוק חיים וגם כל מכשיר שהוא שיהיה בעתיד ולעולם שלא תצליחי למכור מכשיר שלך כמו שאני מנסה. ואם תנסי אפילו למכור מכשיר שלך שיהיו לך הרבה תגובות כמו התגובות שהשארת לי בפורום זה. בברכת שבוע טוב לכל חברי הפורום אריק - מוכר הטראו 600

arimi

New member
מכתב גלוי לאיילת הלא נחמדה

אני לא מבין מה מניע אותך? מה בדיוק הבעיה שלך? אולי יש לך בעיה נפשית מסוימת? (לא בצחוק. ברצינות). בסך הכל התחלתי הודעה חדשה. ונכון שזה לא היה המקום למודעה זו אלא בלוחות אבל לא ידעתי את זה. היה לגיטימי לגמרי שהערת על היות המודעה לא במקום, ושיש לוחות מכירה עבור הודעוןת מסוג זה. אבל מכאן ועד ההשמצות והלגלוג על המכשיר שלי (שאגב עדיין למכירה במחיר הוגן מאוד לדעתי) זה כבר ממש לא מובן לי. אנא ממך תיפגשי עם פסיכולוג. אני לא בטוח שהוא יוכל לעזור אבל נקווה שאולי.... ועוד דבר אני באמת מקווה שהמכשיר שיש לך היום ישבוק חיים וגם כל מכשיר שהוא שיהיה בעתיד ולעולם שלא תצליחי למכור מכשיר שלך כמו שאני מנסה. ואם תנסי אפילו למכור מכשיר שלך שיהיו לך הרבה תגובות כמו התגובות שהשארת לי בפורום זה. בברכת שבוע טוב לכל חברי הפורום אריק - מוכר הטראו 600

AYELET1

New member
תודה. אבל אנא - הסר את הקללה מעל מכשירי../images/Emo5.gif

אני מקווה שהפסיכולוג יצליח לעזור לי

arimi

New member
זה לא קללה. זו מציאות שתתגשם../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

arimi

New member
סטיילוס משום חחח

לא עוזר במקרה הזה. זה טוב לקללות אבל לא למציאות עתידית.

amitp

New member
--->

" ועוד דבר אני באמת מקווה שהמכשיר שיש לך היום ישבוק חיים וגם כל מכשיר שהוא שיהיה בעתיד ולעולם שלא תצליחי למכור מכשיר שלך כמו שאני מנסה." וזאת איילת עם הבעיה הפסיכולוגית. נכון. בנסיון להפיק קצת תועלת מן השרשור ההזוי הזה אני חייב לציין שמעולם לא הבנתי את הביטוי הזה "הודעות הורסות מכירה". אני לא מתכוון לנסיונות עקביים להשמיץ מכשירים המוצעים למכירה אלא לנסיונות להאיר את עיני הקונים הפוטנציאליים כדי שלא יפלו בפח ושלא יעבדו עליהם. אם למשל אני רואה בפורום מסויים הודעה המציעה למכירה PALM VX ב500 ש"ח אני אמור לשבת בשקט כדי לא להרוס לאותו מוכר את המכירה??... הרי אם מישהו היה שואל בפורום האם מחיר כגון זה שפורסם הוא הגיוני לטריאו 600 אני מניח שאיילת היתה טוענת גם אז שמדובר על מחיר יקר מדי, דבר שמידת הלגיטימיות שלו אז לא היתה מוטלת בספק. האם גם אז יכול היה מוכר הטריאו ההוא להכנס לפורום ולטעון כי איילת "מנסה להכשיל לו את המכירה"?

arimi

New member
תגובה לעמית

עמית הרבה צדק יש בדבריך. אבל יש לי הסתייגות אחת. המחיר של המכשיר היה סביר לסוג המכשיר. עובדה שנמכר במחיר שרציתי לאחר יומיים. אם איילת הייתה רוצה למכור טראו 600 שלה אני מבטיח לך שהיא לא הייתה רושמת 300 ש"ח וגם לא הייתה מוסיפה את ההערות הנלוות שהוסיפה. תחשוב על זה אם אני צודק או לא. אריק

AYELET1

New member
טפו טפו טפו

ברור ששמתי חמסות ושומים על המכשירים שלי, הזמנתי רב לתת ברכה, מגרש שדים להסיר את הקללה... רק בשמחות.

למעלה