טראו 650 ומיילים בעברית

roberto3950

New member
טראו 650 ומיילים בעברית

שלום. אני עברתי ל-PPC לפני 4 שנים אבל היום ניסיתי לשעות תפנית ולקחתי מחבר טרו 650 לבדיקה. שאלה לי חשובה אל מומחי הטראו , חשוב לי ביותר קבלת מיילים וצרופות ויכולת קריאת בעברית. אני מוריד מיילים דרך GPRS מ-GMAIL ויצא הכל ג'יבריש. אנא עצתכם לקבלת המיילים וצרופות WORD עם עברית . אם צריך תוכנות עזר נוספות אשמח ךמוע. רוני

roberto3950

New member
לצבוע מילים ולהשתמש בתוכנת עזר

לא נחשב אצלי תמיכה מלאה בעברית. אולי אני טועה ? אבל אני מחפש מכשיר שיוריד מיילים ויקרא מסמכים ויהייה די שקוף למשתמש PPC עושה זאת מצויין , חשבתי ללכת על הטריאו בגלל יציבות המערכת אשמח לשמוע אם יש פתרונות אחרים

roberto3950

New member
ארכז את דברי בתגובה זו -אנא עזרתכם

המכשיר טריאו 650 כולל עברית ומקלדת הראל האם יש תמיכה עברית מלאה למיילים ולצרופות ? האם צריך תוכנות עזר נוספות ? איזו תוכנה קוראת מסמכים בעברית איזו תוכנה קוראת PDF בעברית. אני רוצה לעבור מ-PPC בשל יציבות המערכת , ראיתי גם שהמכשיר עובד מעולה אולם נושא העברית במיילים (גוגל) וקריאת צרופות ואו מסמכים ברמה של PPC קריטית. אנא עזרתכם

+++

הבעיה שלך עם המיילים היא בעיה שקיימת רק במיילים שישלחו אליך מג'ימייל (או כל שרות אחר שעובד ביוניקוד). זה לא בא לתרץ את זה אבל זה רק מראה לך עד כמה ספציפית וחד-נקודתית הבעיה. אולי בשבילך מדובר ברוב המיילים אבל אצלי למשל, אני כמעט ולא מקבל מיילים כאלו, רוב האנשים ששולחים לי מייל שולחים אותו באנגלית או ששולחים משרתים נורמלים (ולא ג'ימייל) ולכן אם צריך פעם ב... לסמן טקסט וללחוץ עוד 2 מקשים, אני מוכן לסבול את זה. זו אותה בעיה שקיימת שבגללה לא תוכל לראות את ynet בדפדפן המובנה. פשוט אין תמיכה לעברית ביוניקוד. למרות זאת - אין לכך שום השפעה על הצרופות. לא צריכה להיות שום בעיה לקרוא מסמכי וורד ואקסל בעברית. לגבי PDF, חפש את PalmPDF החינמית.

roberto3950

New member
שאלה נוספת בנושא המייל

הגדרתי סינכרון ל-GMAIL , והמכשיר מסתנכרו יפה ב-GPRS אבל כאשר אני מתנכרן עם כבל מנסה שוב להסתנכרן ניתקע ןלוקח המון זמן. איך מבטלים את זה , אני רוצה לסנכרן רק ב-GPRS מיילים כאשר אני בחוץ.

+++

הדרך הכי טובה למשוך מיילים (ולפי מה שהבנתי זה מה שאתה רוצה לעשות) היא להגדיר לתוכנת המייל שלך שתתחבר לשרת כל כמה זמן, או באופן ידני, ותמשוך מיילים למכשיר. סנכרון של מיילים דרך התוכנה על המחשב מיועד למי שלא מחובר לרשת כל הזמן כמו שהטראו. תוכל לבטל את האפשרות לסנכרן מיילים דרך הגדרות הסנכרון: כפתור ימני על hotsync custom תמצא את סנכרון המייל ותגדיר לו לא לסנכרן בכלל כלום. אצלי בכלל לא מותקנת האפשרות הזו על המחשב כך שאני לא יכול להפנות אותך ספציפית למקום בו יש להגדיר את השינויים.

למעלה