טראו 680 שאלה

galk1071

New member
טראו 680 שאלה

האם העברית של PILOK מספקת?50$ האם אפשר לשנות איתה את שפת הממשק? מי מוכר את PILOK בארץ?

libal

New member
קודם כל השם הוא PILOC

לפי דעתי הצנועה לא תהיה גירסה אחרת, מלבד PILOC למכשיר זה. סה"כ העברית טובה (במכשיר שלי טריאו 660).לשינוי שפת הממשק יש להתקין גירסה שנקראת FULL - ויתכן שתהיה בעתיד ותוכל לשדרג (ללא תוספת מחיר - לפחות כך זה היה אצלי) - מציע שתברר אצלם. לא יודע מי מוכר בארץ אבל ניתן לרכוש באינרטנט מהחברה. כפי שהזכרתי מידי פעם יש מבצעים של הנחות גדולות - שווה לעקוב בפרסומי הפורום בעניין .

udifpalm

New member
לא הייתי מתחייב על ענין הבלעדיות

כן, מה שאתה שומע. אל תהיה בטוח ש-PILOC יהיו הבלעדיים. כמו כן, באתר שלהם מופיעות כבר היום 2 גרסאות: Lite Deluxe Lite אין לי שמץ של מושג מהההבדלים ביניהם. בכל מקרה, המחיר הרשמי הוא $60, מדי פעם יש מבצעים שמורידים את המחיר בעשרות אחוזים, אבל מי שלחוץ לקנות יוכל למצוא קופון צנוע יותר באתר pilotyid.com שיוריד את המחיר לכ- $50 (אבל בניגוד למבצעים, לקופון הזה יש פג תוקף ארוך והם תמיד מחדשים אותו)

udifpalm

New member
לא הייתי מתחייב על ענין הבלעדיות

כן, מה שאתה שומע. אל תהיה בטוח ש-PILOC יהיו הבלעדיים. כמו כן, באתר שלהם מופיעות כבר היום 2 גרסאות: Lite Deluxe Lite אין לי שמץ של מושג מהההבדלים ביניהם. בכל מקרה, המחיר הרשמי הוא $60, מדי פעם יש מבצעים שמורידים את המחיר בעשרות אחוזים, אבל מי שלחוץ לקנות יוכל למצוא קופון צנוע יותר באתר pilotyid.com שיוריד את המחיר לכ- $50 (אבל בניגוד למבצעים, לקופון הזה יש פג תוקף ארוך והם תמיד מחדשים אותו)

למעלה