טראו 750

bakobby

New member
טראו 750

שלום לחברי הפורום, קצת ארוך אני מקווה שתחזיקו מעמד לאחר תקופה ארוכה שאני מתלבט לאיזה מכשיר להחליף את הטלפון שלי , הגעתי למסכנה שהטראו 750 יכול לענות על הצרכים שלי. הצרכים שלי הם בעיקר סינכרון ושימוש נוח מול יומן הפגישות של Outlook, מצלמה סבירה (לשימוש חובבני ), נוחות שיחה כולל בלוטות וספיקר (בשביל שאוכל לדבר ולתפעל את המכשיר בו זמנית יומן +שיחה כלומר לתפעול היומן בזמן השיחה), קבלת מיילים (רצוי- עד היום לא השתמשתי אבל עם האוכל מגיע התאבון). כיום יש לי פלאפון ישן יחסית + פלם m515. דור שלישי לא מעניין אותי, אבל שימוש במערכת הפעלה של windows בטלפון חשוב לי מאד (ראיתי אצל חבר שלי ונראה נוח מאד להפעלה). זו הסיבה שאני רוצה את ה 750. דבר אחרון שחשוב לי זה האפשרות (הנוחה) לתפעל את המכשיר ביד אחת. לצערי בארץ שום ספק סלולרי (אורנג' סלקום ופלאפון) לא מראות סימני חיים בעניין ונראה לי שכדאי לי להביא את המכשיר מחו"ל. ולכן השאלות הנשאלות הם: 1. האם יש תוכנת עברית בארץ (חוקית כמובן) שמתאימה לממשק ה 750 והאם היא טובה ולא תוקעת את המכשיר? 2. האם יש בארץ מעבדות תיקונים (עדיף במסגרת אחריות) טובה (בכלל מה קורה עם אחריות למכשיר שקונים בארה"ב)?. 3. מה יש לכם להגיד באופן כללי על המכשיר (כדאי או לא כדאי גם מבחינת איכות וגם מבחינת הצרכים שלי לעומת מה שהמכשיר נותן)? מקווה שהחזקתם מעמד. תודה מראש,

yaniv79

New member
המכשיר יושק בארץ ע"י היבואן כך ש...

1. כרגע אין גירסא סופית, כאשר המכשיר יושק בארץ תהיה גירסא מתאימה. 2. טיפול במכשיר אצל היבואן ( אקסל טלקום ) יחל לאחר השקת המוצר בארץ. אין אחריות למוצרים שנרכשו בחו"ל. 3. מדובר על מכשיר קצה עליון שיתן מענה הולם לצרכיך ומעבר. חשוב לציין שמכשיר שתרכוש בחו"ל יסופק עם מקלדת אנגלית בלבד בעוד המכשיר שיושק בארץ יכלול גיור מלא של החומרה והתוכנה, אחריות ותמיכה מקומית, מדריך מלא בעברית ועוד... יניב

bakobby

New member
יניב תודה ועוד שאלה...

מתי המכשיר יושק בארץ והאם אתה יכול להעריך כמה זה יעלה?

yaniv79

New member
יושק בחודשים הקרובים, ה 680 + 700wx

יושקו קודם לכן. לגבי מחיר, אין לי נתונים שניתן לפרסם כרגע.

כשתשיקו המכשירים כבר יהיו מיושנים

יאללה תגיד לחברה שלך שיזיזו את ה... לפאלם יש בכלל נטיה מעצבנת להוציא את מכשירים בקצב איטי להחריד. ועד שהם מגיעים ארצה עובר עוד פרק זמן ארוך ויקר, חבל.

yaniv79

New member
כאשר מתחילים תהליך השקת מוצר מורכב

כל כך באזורינו מעבירים את המכשיר מגוון רחב של בדיקות והתאמות, וזה בלי להזכיר את נושא הגיור ( חומרה ותוכנה ). יש קשת רחבה של תהליכים, עידכונים ובדיקות שאתם לא מודעים להם עד שהמוצר מגיע למדף. בימינו כאשר התחרות רבה לא נוכל להרשות לעצמנו לשחרר מכשיר כאשר מדלגים על השלבים האלו. תהיה בטוח שיותר ממה שאתה רוצה לקנות, אני רוצה למכור (-: נכון להיום צוות רחב של אנשים שוקד על ההכנות להשקת המוצרים בהקדם האפשרי. תודה על הסבלנות, יניב

atzmony

New member
שאלה ליניב בקשר לעברית

האם ישווק גם מילון ? האם לדעתך העברית של אירון תתאים לעבודה מול סלובוד?

yaniv79

New member
ישווק גם מילון ולוח שנה, אבל לא..

משהו חדש. אני אבדוק את המילון של פאראגון אבל עד כמה שזכור לי הם הגדירו את זה שאתה חייב את העברית שלהם בשביל המילון. כל עברית אחרת נראית הפוכה. אעדכן בהמשך. יניב

atzmony

New member
תודה

אז אני מבין שלא תהיה דרך להשתמש במילון בתצורת בבילון ? האם יהיה אפשר להשתמש במילון שנרכש עם ה T3 ?

תשמע מר קובי, כל זמן שלא קוראים לך

זאב נחמה (כן, כן, ההוא מ"אתניקס"), שיש לו אבא בשם שלמה הוא מנהל בנק מאוד מפורסם, כדאי שתרד מהעץ ובטח אל תנסה לטפס על השיח של "אקסל טלקום" עם כל ה"יושק, יחל, יטופל,יגוייר" ועוד כהנה וכהנה כי זה סתם נסיון מצידם לעכב אותך כדי שתרכוש מכשיר דרכם (אם טרם הבינות זאת). ולכן, תפוס יוזמה ותביא כמו כולנו בנונשלנטיות מכשיר מחו"ל, (אני הבאתי 680), ללא מורא של "אין אחריות למוצרים שנרכשו בחו"ל", וכיו"ב כי גם זה ... (מקווה שהבנת). תבדוק ישירות מול חברת פאלם באתר שלהם אם המכשיר תומך ברשתות ה-GSM המוכרות ומשמשות בארץ (רק סלקום ואורנג'). ואת גברת נכבדה AYELET1, הגיע הזמן שתרסני אך במעט את "היבואן" שמהלל ומשבח את החברה שבה הוא עובד/אותה הוא מייצג כי אותי זה קצת מרגיז, ואם עד עכשיו שתקתי אז מעכשיו כבר לא ועכשיו, כמו בפעם הקודמת, אם בא לך, אז את יכולה לחסום אותי.

AYELET1

New member
אם אתה רוצה התייחסות עניינית לדבריך

כדאי שתיקח קודם רגיעון!

haim9798

New member
אני מנסה לקרוא את השאלה והתשובה שוב

ואני לא מבין מה בדיוק קרה כאן שהצריך תגובה כזאת. א. הבן אדם שאל לגבי אחריות ויניב ענה לו מה קורה עם האחריות . ב. הבחור שאל לגבי מה קורה עם עברית חוקית וקיבל תשובה מקיפה לחלוטין , ככה שהוא עכשיו יודע בדיוק מה יקרה אם יביא מכשיר מחו"ל לעומת אם יחכה ויקנה אותו בארץ . ג. הבן אדם שאל על חוות דעת מהמכשיר , ויניב אפילו לא הילל ושיבח כמו שמקובל בדרך כלל כאשר אתה מנסה למכור מוצר אלא רק אמר לו שהוא יהיה יותר ממה שהוא צריך (שזה אגב , נכון מאוד). אני לא מבין מהיכן אתה מוצא חוצפה לתקוף חבר כאן בפורום ועוד על לא עוול בכפו. יניב עצמו הוא חבר בכיר אפילו כאן בפורום הרבה מאוד זמן , הוא עוזר לכל מי שרוצה עזרה בלי שום קשר לאיפה הוא עובד , והוא הספיק להחליף כמה עבודות בזמן שאני פה בפורום. כדאי מאוד ללמוד קצת על פני השטח לפני שאתה שולח הודעה כמו זאת שאני מגיב עליה. אני מאוד שמח שאיילת לא הגיבה לדבריך מעבר למה שהיא כתבה , אבל אני מרשה לעצמי קצת יותר חופש ממנה ומגיב למה שכתבת כאן. ובדרך אגב , אין לך מה לדאוג בנוגע אלי , אני לא קשור לחברת "אקסל טלקום" בשום דרך שהיא (אפילו את המכשיר שיש לי קניתי עוד מהראל).

libal

New member
היכן רכשת - בארה"ב?

משום מה בדקתי ויש הבדלים במחירים בין אירופה לארה"ב - בעוד שבארה"ב מחירו הרישמי כ400$ , באירופה מחירו 440 יורו . כל מי שרכש באירופה - אשמח לשמוע באיזה מחיר קנו והיכן ...

bakobby

New member
וואו...

לזה לא ציפיתי. ראשית תודה לכל המגיבים. אכן ההתלבטות קשה. מצד אחד, יש לי צורך עז לקנות את המכשיר כבר עכשיו ומיד (מגיע חבר מארה"ב שיכול לרכוש בעבורי את המכשיר), מצד שני אני אינני מומחה גדול (אולי יש לי גישה, אבל זה לא מספיק) ובבעיה הראשונה שתצוץ (אם בכלל) אני אמצע את עצמי מתעייף בלחפש טובות מפריקים (במובן החיובי כמובן - גם אני שואף למעמד כזה). כמו כן העיברית היא חלק חשוב ביותר (כולל המקלדת). יכול להיות שכדאי לחכות לשיווק של ה- 680 בארץ שלפי התגובות אמור להגיע כבר עכשיו בשבועות הקרובים (???!!!) ולהשאר עם מערכת ההפעלה של פאלם ולא לעבור למערכת הפעלה של חלונות. (מה גם שהדור השלישי לא ממש מלהיב אותי!!). ההחלטה קשה (גם משום שאין לי עודף כסף לזרוק סתם - אפרופו נחמה). וגם נשאלת השאלה, מדוע ללכת על דגם קודם בשעה שהדגם החדש (750) כבר בפתח. המון שאלות קשות. מזל שאני לא ממש מבין בחומרה עצמה אחרת בכלל הייתי מסתבך. ועכשיו שאלה אליך....מר Bat היקר. האם מצאת בעיה בשימוש המכשיר מבחינת המקלדת שאינה באנגלית, או ממשק השפה האם המכשיר עובד טוב וללא תקלות? לאיזה חברה התחברת (סלקום או אורנ'ג)?. אני אודה לך אם תשתף אותי בנסיון שיש לך כבר. אני עומד במקומך בדיוק לפני שקנית את המכשיר ומעוניין ללמוד מנסיונך. תודה קובי (ולא נחמה).

ארצו

New member
ההכרזה הרשמית ביום ראשון הקרוב 4.3.

נכון יניב? תודה שזה נכון!!!

למעלה