חלומות רטובים של הרל״ב. כרגיל מנותקי קשר מהמציאות.מראה לביבי מה יקרה אם הוא יתחצף
ומה לדעת ידידי הבוט יקרה אם טראמפ ירצה שלום עם הסעודים תמורת מדינה פלסטינית או פחות מזה?חלומות רטובים של הרל״ב. כרגיל מנותקי קשר מהמציאות.
אין לי מושג. תצטרך לשאול את "ידידך הבוט". אישית אני לא צופה כל בעיה בעניין. כאמור מעלה כמדומני, חלק מהחלומות הרטובים של הרל"ב שישראל תסתבך עם טראמפ, אך מעבר לכך בעיקר חזיונות ודמיונות שווא שכרגע לא עומדות כלל על הפרק.ומה לדעת ידידי הבוט יקרה אם טראמפ ירצה שלום עם הסעודים תמורת מדינה פלסטינית או פחות מזה?
דווקא מאוד קשורים למציאות, כי טראמפ קילל את ביבי לאחר שסיים את הקדנציה רק על כך שבירך את ביידן ולא הדהד את הטענה שהבחירות זויפו, כך שטראמפ הוא מאוד נוטר טינה ולא מכיר בכללי הדיפלוטמטיה ולכן כעס על ביבי גם על שלא אישר את דבריו שביידן לא היה משיג את הסכמי אברהם לפני הבחירות וגם שהכיר בתוצאות הבחירות שכל העולם הכיר בהם, אז נכון שעכשיו אין מחלוקת בין טראמפ לביבי, אבל אם וכאשר תהיה טראמפ הוא ממש לא צפוי.חלומות רטובים של הרל״ב. כרגיל מנותקי קשר מהמציאות.
כאמור, חלומות רטובים של הרל"ב. דבריך רק מאשרים זאת בהיותך חבר בכיר בקבוצה הנ"ל.דווקא מאוד קשורים למציאות, כי טראמפ קילל את ביבי לאחר שסיים את הקדנציה רק על כך שבירך את ביידן ולא הדהד את הטענה שהבחירות זויפו, כך שטראמפ הוא מאוד נוטר טינה ולא מכיר בכללי הדיפלוטמטיה ולכן כעס על ביבי גם על שלא אישר את דבריו שביידן לא היה משיג את הסכמי אברהם לפני הבחירות וגם שהכיר בתוצאות הבחירות שכל העולם הכיר בהם, אז נכון שעכשיו אין מחלוקת בין טראמפ לביבי, אבל אם וכאשר תהיה טראמפ הוא ממש לא צפוי.
זה ממש לא חלום רטוב שלי, זה הסיוט שלי, אבל אני חושש מזה עם טראמפ יותר משהייתי חושש עם מרקו רוביו או עם ניקי היילי.כאמור, חלומות רטובים של הרל"ב. דבריך רק מאשרים זאת בהיותך חבר בכיר בקבוצה הנ"ל.
מה שתגיד. אני פחות בקטע של אשליות וחזיונות שכל עניינן להמציא בעיה בטרם נולדה, רק כדי לתקוף את הימין ו/או את ראש הממשלה וכו'. באמת שלא מרגיש צורך לעסוק בדברים האלו. אמנם גם אני, כמו כל אחד כנראה, אוהב מדע בדיוני מעת לעת. אבל בימי שלישי אני בדרך כלל נמנע מכך. עמך הסליחה.זה ממש לא חלום רטוב שלי, זה הסיוט שלי, אבל אני חושש מזה עם טראמפ יותר משהייתי חושש עם מרקו רוביו או עם ניקי היילי.
החשש שלך מוצדק.זה ממש לא חלום רטוב שלי, זה הסיוט שלי, אבל אני חושש מזה עם טראמפ יותר משהייתי חושש עם מרקו רוביו או עם ניקי היילי.
ישראל, כבעלת ברית קרובה של ארה"ב, חייבת להבין שטראמפ פועל מתוך אינטרסים עסקיים, ולכן היא חייבת להציג את עצמה כשותפה אסטרטגית שמביאה תועלת, ולא רק כמדינה שתלויה בתמיכתו.זה ממש לא חלום רטוב שלי, זה הסיוט שלי, אבל אני חושש מזה עם טראמפ יותר משהייתי חושש עם מרקו רוביו או עם ניקי היילי.
טראמפ מקרב את מוסד הנשיאות האמריקאי לסגנון של עריצות.מראה לביבי מה יקרה אם הוא יתחצף
זלנסקי הוא זירה שפוטין מנצח בה, אבל עובדה שאחרי שליטה מלאה של רוסיה בסוריה לאחר תבוסת חיזבאללה הוא איבד כל השפעה שם וארדואן השתלט על סוריה באמצעות ג'ולאני ופוטין לא עשה כלום אלא נתן מקלט מדיני למשפחת אסאד ואפילו לא הציב אולטימטום לארדואן. כך שבעניין אוקראינה הוא סימן שלא יאפשר למדינות המוגדרות כחבר המדינות שזה 12 הרפובליקות לשעבר של בריה"מ לא כולל שלושת הבלטיות להצטרף לנאט"ו מי שתרצה תשלם מחיר יקר וגם לא יאפשר לאירופאיות מביניהן להצטרף לאיחוד האירופי, אבל במזרח התיכון פוטין איבד אחיזה ללא קרב.שאיש לא ישמח על ההשפלה של זלנסקי. על אף שהוא דפ"ר, ההחלשה שלו מסמלת את ההשתלטות של פוטין על העולם. באשר לנתניהו, מה שטוב לו רע לישראל (מלחמה אינסופית) וההיפך (נבצרות, מוות פתאומי וכדומה).
למה אתה מכנה אותו דפ"ר?שאיש לא ישמח על ההשפלה של זלנסקי. על אף שהוא דפ"ר, ההחלשה שלו מסמלת את ההשתלטות של פוטין על העולם. באשר לנתניהו, מה שטוב לו רע לישראל (מלחמה אינסופית) וההיפך (נבצרות, מוות פתאומי וכדומה).
כמה שהוא צודק, הוא מבין שהמלחמה הזאת חסר תוחלת. הרוסים חזקים פי כמה מהאוקראינים. בערך כמו ההיגיון של "מלחמת התקומה" של נתניהו. מתישהו צריך להפסיק את המלחמה ולהגיע להסדר מדיני. זה לא מוחק את האכזריות והברוטליות של פוטין- שאני מקווה שיסיים את חייו בתלייה.למה אתה מכנה אותו דפ"ר?
לא הבנתי מי צודק לדעתך ולמה כינית את זלנסקי דפ"ר ?כמה שהוא צודק, הוא מבין שהמלחמה הזאת חסר תוחלת. הרוסים חזקים פי כמה מהאוקראינים. בערך כמו ההיגיון של "מלחמת התקומה" של נתניהו. מתישהו צריך להפסיק את המלחמה ולהגיע להסדר מדיני. זה לא מוחק את האכזריות והברוטליות של פוטין- שאני מקווה שיסיים את חייו בתלייה.
ברור שזלנסקי צודק. אולי דפ"ר זה לא הכינוי המתאים.לא הבנתי מי צודק לדעתך ולמה כינית את זלנסקי דפ"ר ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.