טראמפ בהתיחסות שלו לזלנסקי

Harrington

Well-known member
מנהל
ומה לדעת ידידי הבוט יקרה אם טראמפ ירצה שלום עם הסעודים תמורת מדינה פלסטינית או פחות מזה?
אין לי מושג. תצטרך לשאול את "ידידך הבוט". אישית אני לא צופה כל בעיה בעניין. כאמור מעלה כמדומני, חלק מהחלומות הרטובים של הרל"ב שישראל תסתבך עם טראמפ, אך מעבר לכך בעיקר חזיונות ודמיונות שווא שכרגע לא עומדות כלל על הפרק.

evglev1

Well-known member
מנהל
חלומות רטובים של הרל״ב. כרגיל מנותקי קשר מהמציאות.
דווקא מאוד קשורים למציאות, כי טראמפ קילל את ביבי לאחר שסיים את הקדנציה רק על כך שבירך את ביידן ולא הדהד את הטענה שהבחירות זויפו, כך שטראמפ הוא מאוד נוטר טינה ולא מכיר בכללי הדיפלוטמטיה ולכן כעס על ביבי גם על שלא אישר את דבריו שביידן לא היה משיג את הסכמי אברהם לפני הבחירות וגם שהכיר בתוצאות הבחירות שכל העולם הכיר בהם, אז נכון שעכשיו אין מחלוקת בין טראמפ לביבי, אבל אם וכאשר תהיה טראמפ הוא ממש לא צפוי.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא מאוד קשורים למציאות, כי טראמפ קילל את ביבי לאחר שסיים את הקדנציה רק על כך שבירך את ביידן ולא הדהד את הטענה שהבחירות זויפו, כך שטראמפ הוא מאוד נוטר טינה ולא מכיר בכללי הדיפלוטמטיה ולכן כעס על ביבי גם על שלא אישר את דבריו שביידן לא היה משיג את הסכמי אברהם לפני הבחירות וגם שהכיר בתוצאות הבחירות שכל העולם הכיר בהם, אז נכון שעכשיו אין מחלוקת בין טראמפ לביבי, אבל אם וכאשר תהיה טראמפ הוא ממש לא צפוי.
כאמור, חלומות רטובים של הרל"ב. דבריך רק מאשרים זאת בהיותך חבר בכיר בקבוצה הנ"ל.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה ממש לא חלום רטוב שלי, זה הסיוט שלי, אבל אני חושש מזה עם טראמפ יותר משהייתי חושש עם מרקו רוביו או עם ניקי היילי.
מה שתגיד. אני פחות בקטע של אשליות וחזיונות שכל עניינן להמציא בעיה בטרם נולדה, רק כדי לתקוף את הימין ו/או את ראש הממשלה וכו'. באמת שלא מרגיש צורך לעסוק בדברים האלו. אמנם גם אני, כמו כל אחד כנראה, אוהב מדע בדיוני מעת לעת. אבל בימי שלישי אני בדרך כלל נמנע מכך. עמך הסליחה.

Cranio

Well-known member
זה ממש לא חלום רטוב שלי, זה הסיוט שלי, אבל אני חושש מזה עם טראמפ יותר משהייתי חושש עם מרקו רוביו או עם ניקי היילי.
ישראל, כבעלת ברית קרובה של ארה"ב, חייבת להבין שטראמפ פועל מתוך אינטרסים עסקיים, ולכן היא חייבת להציג את עצמה כשותפה אסטרטגית שמביאה תועלת, ולא רק כמדינה שתלויה בתמיכתו.

וזה הלקח שהיא צריכה ללמוד מהיחס המזעזע של טראמפ לזלנסקי.

Cranio

Well-known member
מראה לביבי מה יקרה אם הוא יתחצף
טראמפ מקרב את מוסד הנשיאות האמריקאי לסגנון של עריצות.
כל מי שמתנגד למהלכיו הופך לאויב מסוכן של אמריקה.
הוא בז לכל המוסדות הדמוקרטים, מקצץ את תקציבי המדע, הפיתוח והמחקר שהפכו את אמריקה למעצמה מאז מלחמת העולם השנייה.

דורי 1981

Well-known member
שאיש לא ישמח על ההשפלה של זלנסקי. על אף שהוא דפ"ר, ההחלשה שלו מסמלת את ההשתלטות של פוטין על העולם. באשר לנתניהו, מה שטוב לו רע לישראל (מלחמה אינסופית) וההיפך (נבצרות, מוות פתאומי וכדומה).

evglev1

Well-known member
מנהל
שאיש לא ישמח על ההשפלה של זלנסקי. על אף שהוא דפ"ר, ההחלשה שלו מסמלת את ההשתלטות של פוטין על העולם. באשר לנתניהו, מה שטוב לו רע לישראל (מלחמה אינסופית) וההיפך (נבצרות, מוות פתאומי וכדומה).
זלנסקי הוא זירה שפוטין מנצח בה, אבל עובדה שאחרי שליטה מלאה של רוסיה בסוריה לאחר תבוסת חיזבאללה הוא איבד כל השפעה שם וארדואן השתלט על סוריה באמצעות ג'ולאני ופוטין לא עשה כלום אלא נתן מקלט מדיני למשפחת אסאד ואפילו לא הציב אולטימטום לארדואן. כך שבעניין אוקראינה הוא סימן שלא יאפשר למדינות המוגדרות כחבר המדינות שזה 12 הרפובליקות לשעבר של בריה"מ לא כולל שלושת הבלטיות להצטרף לנאט"ו מי שתרצה תשלם מחיר יקר וגם לא יאפשר לאירופאיות מביניהן להצטרף לאיחוד האירופי, אבל במזרח התיכון פוטין איבד אחיזה ללא קרב.

Cranio

Well-known member
למה אתה מכנה אותו דפ"ר?

דורי 1981

Well-known member
למה אתה מכנה אותו דפ"ר?
כמה שהוא צודק, הוא מבין שהמלחמה הזאת חסר תוחלת. הרוסים חזקים פי כמה מהאוקראינים. בערך כמו ההיגיון של "מלחמת התקומה" של נתניהו. מתישהו צריך להפסיק את המלחמה ולהגיע להסדר מדיני. זה לא מוחק את האכזריות והברוטליות של פוטין- שאני מקווה שיסיים את חייו בתלייה.

Cranio

Well-known member
כמה שהוא צודק, הוא מבין שהמלחמה הזאת חסר תוחלת. הרוסים חזקים פי כמה מהאוקראינים. בערך כמו ההיגיון של "מלחמת התקומה" של נתניהו. מתישהו צריך להפסיק את המלחמה ולהגיע להסדר מדיני. זה לא מוחק את האכזריות והברוטליות של פוטין- שאני מקווה שיסיים את חייו בתלייה.
לא הבנתי מי צודק לדעתך ולמה כינית את זלנסקי דפ"ר ?

למעלה