איך מטפלים לדעתך בעיניין ההגירה הלא חוקית באופן שורשי יותר?
יש שתי אפשריות: הקלה או החמרה במדניות ההגירה. המתנגדים להקלה (אלה שנתנו את המנדט לטראמפ) יגידו שפתיחת השערים עלולה לגרום להצפה של מהגרים, ולהשפיע בצורה משמעותית על החיים של התושבים כאן (אבטלה, עליית מחירי הדיור וכ"ו). האפשרות השניה היא גרוש המוני, הגבלת ויזות, סגירת שערים... ובעצם בנית החומה ... וכן, ביטול דאקא הוא חלק מזה.
לא נראה לי שלממשל הנוכחי יש עיניין או מנדט להקלה, הם הבטיחו לבנות חומה וזה מה שהם עושים...
באופן אישי, אני לגמרי מסכימה עם בוקובזה וגם אני חושבת שלילד שגדל באמריקה יש זכות להשאר בה לפחות כמו ליליד ארה"ב שמקבל אזרחות אוטומטית גם אם לא גדל והתחנך בארה"ב ... אבל לא נראה לי שאפשר לצפות למשהו אחר מהממשל הנוכחי... על טראמפ אפשר להגיד לפחות שהוא קונסיסטנטי ... והוא, ליטראלי, מקיים את ההבטחה שלו לבוחר...
מה שמטריד אותי בכל העיניין זה שבעצם לנשיא יש מעט מאוד "כח לשנות" ... באת ל 4 או 8 שנים, בנית ועשית הרים וגבעות, והנשיא אחריך יכול עוד בשנה הראשונה לכהונתו לבטל את כל מה שבנה הנשיא לפניו. מה שיפה בטראמפ זה שאנחנו די קרובים לסוף השנה הראשונה לכהונתו והוא עוד לא בנה שום דבר משלו, הוא עסוק, מהרגע בו נבחר, לנפץ ולרסק את מה שבנה קודמו בתפקיד.