היכן הכריז?הגיע הזמן שמשהו מחזיר את השפיות לעולם
מתי אצלנו?
בנאום ההכתרההיכן הכריז?
האם ראית אי-פעם טופס ממשלתי אמריקאי שיש בו יותר משני checkbox לציון המין?
אולי מרוב שראינו טפסים כאלה בישראל חשבנו שזה ככה בכל העולם המערבי.האם ראית אי-פעם טופס ממשלתי אמריקאי שיש בו יותר משני checkbox לציון המין?
לא יודע וזה לא מעניין אותי, העיקר שהילה הזו "מגדר" תעלם מחיינו.האם ראית אי-פעם טופס ממשלתי אמריקאי שיש בו יותר משני checkbox לציון המין?
היכן הכריז?
במהרה בימינו אמן (אם כי זה כנראה לא יילך בלי החלפת היועמ"ש, שינוי הרכב בג"צ, פעילות נחרצת ועקבית נגד הדיפ-סטייט הישראלי, ואולי ביטול התקשורת הממסדית).מתי אצלנו?
ומה הרבותה ?הגיע הזמן שמשהו מחזיר את השפיות לעולם
מתי אצלנו?
שוב מנהגו המוזר של השמאל/רל"ב/אנשים מסוימים להמציא להם המצאות מנותקי קשר והקשר ואז לתקוף דווקא את המצאותיהם.ומה הרבותה ?
האם לפניו היו בחוק עצמו יותר משני מינים ?
סתם פרובוקטיביות .
ככל שלא מדובר בחוק עצמו אין לדבריו שום משמעות מעשית .שוב מנהגו המוזר של השמאל/רל"ב/אנשים מסוימים להמציא להם המצאות מנותקי קשר והקשר ואז לתקוף דווקא את המצאותיהם.
וכי הנשיא טראמפ דיבר על "חוק" דווקא? וכי מביא הדברים כאן דיבר על "חוק" דווקא? מה שייך "חוק" לעניין הזה? מי דיבר בכלל על "חוק" שאתה בוחר לתקוף דווקא את זה ולהוסיף כינויי גנאי לאחר שבס"ה הצלחת לתקוף את המצאתך שלך עצמך ולא את הדברים שנאמרו על-ידי מאן דהוא בהקשר זה?
את רמת המשמעות של הדברים יחליט כל אחד לעצמו. אישית למשל, אחרי שנים של פרוגרס דורסנית, אני בהחלט כן רואה משמעות לדברים. אבל זה שאלה של השקפת עולם. מכאן ועד להמצאות דברים סתם כדי להקל את ההתקפה עליהם, בעיני אמור להיות מרחק.ככל שלא מדובר בחוק עצמו אין לדבריו שום משמעות מעשית .
נניח שיש מישהו שמפרסם את עצמו במסגרת ערוץ מדיה מסויים כשייך לאחד מהמגדרים המשונים ( אודה שאינני שולט בכל נבכי הגדרותיהם)
מה בדיוק יקרה ?
זה ייחשב לעבירה פלילית ?
יתנו לו קנס ?
מה ?
בשמאל המטורלל יש מגוון
הם קוראים לזה מגדר
טראמפ הכריז שאין דבר כזה יותר מגדר בממשל האמריקאי
נו אז ספר לי בבקשהאת רמת המשמעות של הדברים יחליט כל אחד לעצמו. אישית למשל, אחרי שנים של פרוגרס דורסנית, אני בהחלט כן רואה משמעות לדברים. אבל זה שאלה של השקפת עולם. מכאן ועד להמצאות דברים סתם כדי להקל את ההתקפה עליהם, בעיני אמור להיות מרחק.
לגבי שאלותיך (הקנטרניות שכל עניינן הוא לנסות להגחיך את ההצהרה), הנשיא אמר במפורש, המדינה ומוסדותיה יתייחסו לזה בדרך א-ב-ג (בעצם, א-ב בלבד ). מן הסתם כל מוסד פרטי יוכל לעשות מה שמתחשק לו. (גם) זה כלל לא קשור לעניין.
שוב אתה דוחף מילה לשאלתך שלא הוזכרה בשום מקום . מה יהיה ידידי? קצת קשה להתדיין כך.נו אז ספר לי בבקשה
מה המשמעות המעשית פרקטית של הצהרת טראמפ על הגדרת המינים ?
ואם זה מעוגן בצו נשיאותי אז בכלל זה מחייב את הרשויות ובראשן את משרד החינוך. מדובר בסוף עידן ה WOKE בארה"ב.שוב אתה דוחף מילה לשאלתך שלא הוזכרה בשום מקום . מה יהיה ידידי? קצת קשה להתדיין כך.
תכל׳ס יתכן שהמשמעות כל כולה הצהרתית ולא ״פרקטית״ בשום צורה. לטעמי כאמור וככה״נ גם לטעם הנשיא הנכנס (אם כי כמובן יתכן שהוא כן חושב על משמעות פרקטית כזו או אחרת), עדיין יש לכך חשיבות (ואולי דווקא ככזו).
אגב יש כמובן גם משמעות פרקטית אם נורא תרצה. למשל אי-הכנסת בנים למלתחות של בנות, למשל הוגנות בספורט ועוד.
כפי שהחליט הציבור האמריקאי ובענק. איש לא יכול לומר שלא היה ברור לו שזה חלק מתוצאות הצבעתו. אישית התפלאתי שזה הגיע מהר כל כך יחסית. כלומר צפיתי שהעולם מתישהו יילך ברוורס מהפרוגרס הדורסני. אבל זה הגיע מוקדם משחשבתי שזה יקרה ואני לגמרי מברך על כך. יכול רק לקוות שגם בארץ לא נמתין עם זה יותר מדי.מדובר בסוף עידן ה WOKE בארה"ב.
זה כל מה שטענתי מלכתחילה.תכל׳ס יתכן שהמשמעות כל כולה הצהרתית ולא ״פרקטית״ בשום צורה
וזה במילא קיים גם כיום . אלא אם תיתן דוגמא שלא .אי-הכנסת בנים למלתחות של בנות, למשל הוגנות בספורט ועוד.
בעיניך הצהרה נבובה חסרת משמעות, בעיני למעלה ממאה מליון אמריקאים, נשיא אחד ואני הקטן, אמירה משמעותית וחשובה.זה כל מה שטענתי מלכתחילה.
ואני מרשה לעצמי להבין את ה"ייתכן" שלך כ"כן ברוב המוחלט של המקרים".
זאת בדיוק הבעייה עם חלקכם שם בימין, אתם הולכים שבי אחרי הצהרות נבובות חסרות משמעות מעשית חיובית .
תעקוב קצת יותר אחרי אירועי האקטואליה ושחרר אותי מהכחשות שווא וצווחות 'תוכיח' חמקניות.וזה במילא קיים גם כיום . אלא אם תיתן דוגמא שלא .
אם היית טורח למלא סקר או שאלון בשאלת המגדר או המין מופיע אפשרות שלישית "אחר" או אפשרות שלישית "לא מוגדר" או אפשרות שלישית "אחר" ואפשרות רביעית "לא מוגדר". מעט שאלונים רשמיים מסתפקים בשתי אפשרויות זכר ונקבה.ומה הרבותה ?
האם לפניו היו בחוק האמריקני עצמו יותר משני מינים ?
סתם פרובוקטיביות .
גם ההתלהבות מהכרזתו על ידיכם מטופשת
ממה אתם שמחים בדיוק ?
וכי בחוק הישראלי יש יותר משני מינים ?
האידיאל שלכם הוא שיאסר לגמריי השימוש במכשירים אלא שזה בכלל לא מה שקרה כאן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.