טראמפ לא ראוי לשלוט בארה"ב

דורי 1981

Active member
לא בגלל שהוא גזען ומיזוגן; לא בגלל שאין לו מושג ביחסים בינ"ל; לא בגלל שהוא מאיים לכונן דיקטטורה; לא בגלל אוסף ההזויים שסביבו. אלא מסיבה אחת- שהוא לא מסוגל להפסיד בכבוד. אם יפסיד ולא יכבד את התוצאות, כוחות הביטחון בארה"ב צריכים ואף חייבים להעמיד אותו בשורת המוות. גם את נתניהו כאן, אם יפסיד בבחירות עתידיות.

כולם רוצים לנצח ולהצליח. האנשים שהזכרת לא ראויים להצליח ולשלוט. אסור להרוג אנשים שאינם רוצחים. אם המושחתים יפסידו, יהיה טוב. אם הם יזכו, חבל.

דורי 1981

Active member
כולם רוצים לנצח ולהצליח. האנשים שהזכרת לא ראויים להצליח ולשלוט. אסור להרוג אנשים שאינם רוצחים. אם המושחתים יפסידו, יהיה טוב. אם הם יזכו, חבל.
זה מובן. אבל אם מתמודד מכריז (כפי שטראמפ עשה ב-2020) שהוא מקבל את תוצאת הבחירות רק אם ינצח, אתה מבין אם איזה טיפוס יש לך עסק. האם זכור לך באחרונה במדינה דמוקרטית כלשהי מקרה כזה?

Lucifer LightBringer

Well-known member
זה מובן. אבל אם מתמודד מכריז (כפי שטראמפ עשה ב-2020) שהוא מקבל את תוצאת הבחירות רק אם ינצח, אתה מבין אם איזה טיפוס יש לך עסק. האם זכור לך באחרונה במדינה דמוקרטית כלשהי מקרה כזה?
מזכיר לי מישהו שכל משחק כדורגל באמצע משחק היה לוקח את הכדור ומכריז שהוא ניצח את המשחק.
מה שנקרא אין משהו יותר גרוע מ-Loser מלבד sore Loser.

דורי 1981

Active member
מזכיר לי מישהו שכל משחק כדורגל באמצע משחק היה לוקח את הכדור ומכריז שהוא ניצח את המשחק.
מה שנקרא אין משהו יותר גרוע מ-Loser מלבד sore Loser.
כפי שכתבתי, זה כבר לא רלוונטי. זה מה שהעם האמריקאי רצה וזה מה שיקבל. עכשיו נשאר רק לקוות שנחליף את ממשלת הביעותים שלנו- כדי שנדע לעבור את הקדנציה השנייה של המשוגע הכתום.

כפי שכתבתי, זה כבר לא רלוונטי. זה מה שהעם האמריקאי רצה וזה מה שיקבל. עכשיו נשאר רק לקוות שנחליף את ממשלת הביעותים שלנו- כדי שנדע לעבור את הקדנציה השנייה של המשוגע הכתום.
סבי זכרונו לברכה היה משחק עם ילדיו שחמט, ולפעמים נהג לקחת את המלך שלו ולהחביא אותו וכשבאו ללכוד אותו, לא מצאו אותו על הלוח.

לא ברורה לי בדיוק משמעות האמירה "יקבל את תוצאות הבחירות". איזה כוח יש לו להגיב לתוצאות הבחירות? ברור שהוא ישמח רק אם ינצח או בעיקר אם ינצח.

למעלה