אין קשר!אחרי שפגש ראש מדינה אחד
בנימין נתניהו
מוח שמאלני מעוות, למזלה של ישראל לפיד האפס המאופס לא ראש ממשלה, אחרת טראמפ היה מכפיל את המכסים לישראל.אין קשר!
טראמפ בקושי יכול לשאת את ה- CM.
הוא כמעט עשה לו "זלנסקי"...בהבדל אחד: ולודימיר זלנסקי הוא מנהיג לוחם חרות בעוד ה- CM הוא סוכן חורבן.
טראמפ נוכח לדעת כי צעדיו הרסניים, אך לא יכול היה בפשטות לסגת.
בגלל אגו, וכדי לא "לאבד פנים" - קרא לנסיגתו "הקפאה", בתקווה שמדינות נחשבות תפולנה לרגליו בתחנונים (זה שנאורו, טובלו, ונואטו, פלאו, קיריבטי כבר עשו זאת - לא מספק אותו, שכן אינן נחשבות. הוא רוצה להכניע את אירופה ודרום אמריקה)...
שטותניק, אינך יודע לקרא את שפת הגוף של טראמפ...מוח שמאלני מעוות, למזלה של ישראל לפיד האפס המאופס לא ראש ממשלה, אחרת טראמפ היה מכפיל את המכסים לישראל.
מדהים כל פעם מחדש איזה סיפורים אנשים נדרשים לספר לעצמם כדי להתמודד עם המציאותטראמפ בקושי יכול לשאת את ה- CM.
הוא כמעט עשה לו "זלנסקי"
נראה לי מטורף שהוא לא ניכנע על ההתחלה לרוסיה.זלנסקי הוא מנהיג לוחם חרות
לא הייתה לו סיבה. ראשית הוא עומד בראש עם גאה שלא אוהב להיכנע מהר. שנית על אף שהיה נכון מבחינתו, לכאורה, להיכנע ולמנוע בכך נפגעים רבים לבני עמו, כל העולם המערבי קרא לו לא לעשות כן והעביר לו נשק ואמל"ח במאות מיליארדים דווקא כדי לא להיכנע. אז חלקם עשו זאת נטו מתוך מחשבה שזה הדבר הנכון לעשות וחלקם (כמו ארה"ב של ביידן למשל) עשו זאת מאינטרסים אישיים של פגיעה ברוסיה. אבל מבחינת זלנסקי זה לא משנה. בדרך גם סיפרו לו שבכוחו בכלל לנצח את המלחמה הזאת (מה שלא נכון), כך שמשום בחינה לא הייתה לו לכאורה סיבה להיכנע. לא מבחינת הגאווה האוקראינית ולא מבחינת השוויוניות במערכה.נראה לי מטורף שהוא לא ניכנע על ההתחלה לרוסיה.
לפעמים לא צריך לעשות חישובים מסובכים,משום בחינה לא הייתה לו לכאורה סיבה להיכנע
אז מסתבר שזלנסקי כן עשה "חישובים מסובכים"לפעמים לא צריך לעשות חישובים מסובכים,
מדינה מול רוסיה - עקרונית לא...
אלא אם מדובר במלחמת אין ברירה - מלחמה על החיים.
ולכן מדובר בסוכן של ארה"ב/הובטח לו טובות הנאה אישיות ו/או איומים מתאימים.
האם מצופה ממנהיג נבחר לבטל את הבחירות כדי שהוא ימשיך להיות מנהיג ללא הגבלת זמן?אז מסתבר שזלנסקי כן עשה "חישובים מסובכים". נראה לי שכך מצופה ממנהיג מדינה נבחר.
זה לא אומר שלגבי הטיפוס הזה ספציפית - זה לא נכוןסלח לי שלא אצטרף לחגיגת ה'כולם סוכנים אמריקאיים' הנוכחית שלך.
לא מכיר שזלנסקי עשה כך אבל בכל מקרה, לא על כך דובר כמובן אלא על משהו אחר לחלוטין.האם מצופה ממנהיג נבחר לבטל את הבחירות כדי שהוא ימשיך להיות מנהיג ללא הגבלת זמן?
זה לא אומר לגבי אף אחד שזה לא נכון. זה גם לא אומר לגבי אף אחד שזה כן נכוןזה לא אומר שלגבי הטיפוס הזה ספציפית - זה לא נכון
מברוק לזלנסקי. כאמור, לא ידעתי שהוא עשה זאת, אך לא אוכל לגבש עמדה ולהגיב על העניין בלי ללמוד אותו יותר לעומק (באיזה נסיבות/תירוץ עשה זאת, לכמה זמן וכו'). בכל מקרה, אין לזה שום קשר לדברי למעלה כאמור, שהתייחסו להיבט אחר לחלוטין של הסוגיה.הרי כל אדם אחר שמבטל בחירות במדינה דמוקרטית לטובת מלחמה ללא סוף - היה חוטף סנקציות קשות.
ואת זלנסקי?
הפכו למאמי הבינלאומי
זלנסקי נכנס לתפקידו ב20 במאי 2019לא מכיר שזלנסקי עשה כך אבל בכל מקרה, לא על כך דובר כמובן אלא על משהו אחר לחלוטין.
למה לא?זה לא אומר לגבי אף אחד שזה לא נכון. זה גם לא אומר לגבי אף אחד שזה כן נכון. זה רק אומר בדיוק מה שזה אומר, שלי אישית לא מתחשק כרגע להצטרף לחגיגת התיאוריה הזאת של הכותב למעלה.
יש לו גם סיבה טובה להפוך לדיקטטור.מברוק לזלנסקי. כאמור, לא ידעתי שהוא עשה זאת, אך לא אוכל לגבש עמדה ולהגיב על העניין בלי ללמוד אותו יותר לעומק (באיזה נסיבות/תירוץ עשה זאת, לכמה זמן וכו'). בכל מקרה, אין לזה שום קשר לדברי למעלה כאמור, שהתייחסו להיבט אחר לחלוטין של הסוגיה.
כי לא מתחשק לי כאמור, מה לעשותלמה לא?
שיהיה לו לבריאות. בדקתי את הוראות ההפעלה שלי. לא מצאתי בשום מקום אמירה שעלי להסכים עם דעתו של נשיא ארצות הברית.אפילו נשיא ארה"ב הנוכחי חושב שזה המצב
חג כשר ושמח מר מיציתיכי לא מתחשק לי כאמור, מה לעשות.
שיהיה לו לבריאות. בדקתי את הוראות ההפעלה שלי. לא מצאתי בשום מקום אמירה שעלי להסכים עם דעתו של נשיא ארצות הברית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.