טראנסדיזיין vs. איביי

Dmorrigan

New member
טראנסדיזיין vs. איביי

מה השיקולים שאתן עושות כשאתן מעדיפות לקנות מטראנסדיזיין? האם זה בעיקר המבחר? כי המשלוח יוצא בערך אותו דבר עבור אותה כמות (8 לקים) בשביל פחות מ-8 תשלמו הרבה יותר בטראנסדיזיין בנוסף, אסי עולה 8$ בלי משלוח בטראנסדיזיין לעומת חנויות באיביי שמוכרות אסי ב 8-9 דולר כולל משלוח. please enlighten me :)

Ultra marine

New member
מבחינתי, טרנס דיז'יין היא לא האופציה היחידה

מול ebay יש גם את Nail etc שאני מאוד מחבבת וגם את 8ty8 שהם חביבים. ebay זאת אופציה טובה אבל מבאס אותי כל החיפושים סביב המוצרים. כמה פעמים שרציתי להזמין מספר לקים לא מצאתי בחנות אחת את כל הפריטים. לרוב אני מוצאת כמעט הכל ב Nail etc. ב 8ty8 אני מזמינה קולור קלאב וצ'ינה גלייז (אפשר גם אורלי). אבל אם בא לי על זויה או OPI אז האופציה הראשונה לוקחת.

whatascene

New member
אפשר לדעת מה מחירי המשלוחים?

בערך, לפי הכמויות שאת מזמינה, מNail etc, טרנסדיזיין ו-8ty8. באיביי כבר ראיתי שזה תלוי מאוד במוכר.

Ultra marine

New member
ככה -

טרנס דיז'יין 18$ עבור 9 לקים 8ty8 16$ עבור 6 לקים כאן ממש זול לקנות צ'ינה גלייז וקולור קלאב. Nail etc 15$ עבור 6 לקים מזמינה מהם כשאני רוצה לקנות גם OPI וגם זויה כי ה OPI די דומים במחיר לטרנס (בחלק מהמקרים בעצם) וזויה פשוט אין בטרנס. מעבר לזה שאני יכולה לקנות פחות לקים - הוצאה יותר קטנה.

whatascene

New member
יש לך מושג אולי לגבי חב' גדולות יותר

של יותר לקים או עם סטים? ותודה

Ultra marine

New member
זה מה שאני מכירה ומזמינה דרכו

כשאני רוצה להזמין ב ebay אני משתמשת בשרשור שאני פתחתי לפני מאתיים שנה שמופיע בהודעות הנבחרות

מ ס ט י ק

New member
אני מזמינה בעיקר מאיביי

הזמנה מטראנסדיזיין עשיתי רק כשהצטרפתי למישהי שכבר הזמינה... עדיין לא הזמנתי לבד מטראנסדיזיין, זה יותר מידי עבורי 9 לקים בפעם אחת. מה שכן יכול להיות שאני אזמין כמה לקים של CND כי רק בטראנסדיזיין המחיר נורמלי.

Marble Arch

New member
האמת שזה פשוט ונוח לי יותר מאיביי

למרות שמאז שהם החזירו את המשלוחים עוד לא הזמנתי משם..

dhara

New member
טראנס

החזירו משלוחים????
אני עד כדי כך לא מעודכנת?!

למעלה