טראנס ועוד קצת הסברים למאותגרים
קודם כל, בעניין טיגון. אני כל הזמן חוסכת טיגונים של קציצות ואופה אותם, דבר שגורם לקציצותיי להתפרק מדי פעם. ואני מאד גאה על החסכון השומני הזה. ומצד שני, אני כל הזמן מטגנת בצל ומשם ממשיכה לכל בורגול/אורז /תפח"א או מה שלא יהיה, לא אותו דין או שכן? ומה לטראנס ולזה? ועל מה יצא הקצף? ובאמת שומן קוקוס כה גרוע?
קודם כל, בעניין טיגון. אני כל הזמן חוסכת טיגונים של קציצות ואופה אותם, דבר שגורם לקציצותיי להתפרק מדי פעם. ואני מאד גאה על החסכון השומני הזה. ומצד שני, אני כל הזמן מטגנת בצל ומשם ממשיכה לכל בורגול/אורז /תפח"א או מה שלא יהיה, לא אותו דין או שכן? ומה לטראנס ולזה? ועל מה יצא הקצף? ובאמת שומן קוקוס כה גרוע?