טראנס לפסח...

טראנס שיעשה מה?

ירגיע את המתח המשפחתי לפני החג? יאפשר לנו לדעת אצל מי לערוך את הסדר? יעזור עם בעיות עבר שעולות לפני החגים, או סתם יעביר אותנו אל עבדותנו במצרים?

ברוכה הבאה עפרה! ../images/Emo6.gif

אני חשבתי על טראנס שאולי ישטוף לנו את הכלים אחרי ארוחת החג... רעיונות, מישהו?
חג שמח! הגר

תודה הגר

בשביל לשטוף כלים כבר המציאו את המדיח. רעיונות? אני צריכה טראנס לעכשיו, שיעזור לי לתת צורה לבית ההפוך הזה.

מצא

New member
../images/Emo155.gifאהלן עפרה

עפרה היי זו עידית האסיסטנטית מרחובות. שמחתי לפגוש אותך בפורום,אני גיליתי את הפורום רק לאחרונה.לגבי הטארות אשמח שתשלחי לי את המייל שלך אני עסקתי תקופה בקריאה בטארות והפסקתי להמשך השיחה המייל שלי הוא [email protected] חג שמח עידית.

מצא

New member
תיקון

עפרה היי בכתובת של המייל שנתתי לך חסרה אות אמנם קטנה אבל משמעותית אז הנה הכתובת הנכונה [email protected]

טוב, נגמרו החגים, ועכשיו אנחנו שוב

בשגרה כלשהי. לא הייתי כאן הרבה זמן. מקווה לחזור.

אם ככה זה מאוד קל... ../images/Emo6.gif

אם את יודעת איך בנוי טראנס ויכולה להוביל את עצמך, אז נסי להשתעשע ברעיון של לעמוד במרכז הבית שלך ולהתחיל להיכנס לכל חדר וחדר בנפרד, למצוא ולהוציא ממנו את כל הדברים המיותרים, את כל מה שלא צריך, והכל מתוך הרגשה שזה הזמן הנכון ביותר לעשות זאת, ומתוך הרגשה של כמה זה יהיה נפלא לראות את הבית מסודר ומאורגן כמו שתמיד חלמת ורצית, כמו שאת אוהבת... את כל הדברים שתוצאי מכל החדרים רכזי במרכז הבית, וכאשר תסיימי להעניק את מגע ידך לכל חדר וחדר, החזירי את עצמך למרכז הבית והתבונני בערימה שנוצרה, שימי לב כל הדברים האלו שאספת שם, כל הדברים המיותרים שאין לך כל צורך בהם, וערכי טקס פרידה מהם... שולחת לך מכל הלב ברכת בהצלחה... אם תרצי נוכל לכתוב יחד טרנס של ממש
פסח שמח! הגר
נ.ב. אולי בגלל שאין לי מדיח חשבתי קודם על טראנס שישטוף כלים לפני שחשבתי על אופצית המדיח

סלסרו

New member
מעבר לבדיחות....

אחד הטראנסים הכי מועילים הוא להפוך את הצורה שבה זמן נתפס באופן סובייקטיבי אצל רוב האנשים, כשנהנים הזמן טס... ואילו כשעושים דברים בעל כרחנו הזמן זוחל כמו צב.. החוכמה היא להפוך את הקערה על פיה: כשנהנים - שהזמן יזחל כמו צב.. שכל רגע ירגיש כנצח נצחים.... וכשעושים דברים שאנחנו לא אוהבים - שהזמן יטוס כמו טיל... ששעות יעברו תוך שניות..

למעלה