הייתי ממליצה שוב על גן האמנים.
אולי במיקרה יש להם מקום לתאריך זה? (למרות שלא נראה לי, כי כשהחלפתי את החתונה שלי אמרו לי שהתאריך היחיד שפנוי הוא ה - 18.10 אבל שווה להרים טלפון ללימור - 5333199 - 03 חוץ מזה, האם בדקתם דברים אחרים שמצאו חן בעיניכם, והחלטתם לותר עליהם כשקבעתם עם בלוודיר? איזה עוד מקומות אהבת? יש לקיבוץ שפיים מקום מאד יפה - גן מקורה, אבל לחתונה קטנה של 200 איש המקום גדול מידי. אולי הטירה? אני אישית לא אהבתי כי לא אהבתי את הטירה עצמה, במיוחד לא עם האור הסגול עליה, אבל ההורים שלי היו בחתונה שלדעתם היתה מקסימה ביותר. ראינו גם את טרופיגן - שהיה עצוב קצת, ורויאל גארדן - שלא מתאים לטעם שלנו בכלל. אולי משהו כמו גן הורדים בראשל"צ - האמת לא היינו שם אבל התמונות מאד יפות. בכל אופן, אם את מחליטה לשנות - הגיע הזמן לזוז, ומהר. הכל אפשרי, ואני בטוחה שתמצאו מקוםחליפי אם תשקיעו בזה מאמץ. ברור שעדיף גן מאולם (לטעמי) וברור שחייבים משהו סגור. אז קדימה לעבודה. תרימי טלפונים ותקבעי פגישות. אם את רוצה שאני אעשה חלק, תכתבי איזה מקומות את רותצה שאני אתקשר אליהם, ומה התנאים הבסיסיים - מחיר מקסימום, מספר אורחים, תאריך (אני יודעת...) ומה האקסטרות שאתם רוצים. את יכולה לכתוב לי גם לאי מייל ברבע שעה הקרובה, ואם לא, להתקשר אלי.