"טראסק" בנמל תל אביב - מישהו מכיר?

אתי@

New member
"טראסק" בנמל תל אביב - מישהו מכיר?

ביקורות חיוביות ושליליות יתקבלו בברכה
תודה

th

New member
לא ביררתי יותר כי

הם דורשים 5250$ בלי לתת כלום.

h_i

New member
../images/Emo31.gif

זה נחשב למקום הכי IN היום ובגלל זה הם מרשים לעצמם לתקוע מחיר מוגזם מבלי לתת אפילו משהו מינימלי...

אינצה

New member
סליחה על הבורות ../images/Emo3.gif

מה זה? מקום לאירועים? אתי, מה קרה לבלוודר?

אתי@

New member
זה מקום לארוע, ואני מתעניינת בשביל

זוג חברים שלא אכפת לו לשלם המון... בנוגע לבלוודר - אני שוב במשבר החלפת אולם... או שהמשבר יעבור, או שבסוף נחליף אולם... מכירה משהו פנוי ל- 10/10???

אתי@

New member
לא פיספסת כלום - לא כ"כ שיתפתי

אתכם...
פשוט כשהתחלנו לחפש ידעתי שאני רוצה גן סגור, כי נראה לי שקר מידי באוקטובר בשביל מקום פתוח. כל הגנים הסגורים נראו לי ממש סתם - אוהל עם שולחנות. ממש לא התלהבתי. אז החלטנו ללכת על אולם, שבו העיצוב לא משתנה בקיץ או בחורף. אבל, מה לעשות - אני עדיין רוצה גן...
אולי את מכירה מקום שפנוי ב- 10/10???

הייתי ממליצה שוב על גן האמנים.

אולי במיקרה יש להם מקום לתאריך זה? (למרות שלא נראה לי, כי כשהחלפתי את החתונה שלי אמרו לי שהתאריך היחיד שפנוי הוא ה - 18.10 אבל שווה להרים טלפון ללימור - 5333199 - 03 חוץ מזה, האם בדקתם דברים אחרים שמצאו חן בעיניכם, והחלטתם לותר עליהם כשקבעתם עם בלוודיר? איזה עוד מקומות אהבת? יש לקיבוץ שפיים מקום מאד יפה - גן מקורה, אבל לחתונה קטנה של 200 איש המקום גדול מידי. אולי הטירה? אני אישית לא אהבתי כי לא אהבתי את הטירה עצמה, במיוחד לא עם האור הסגול עליה, אבל ההורים שלי היו בחתונה שלדעתם היתה מקסימה ביותר. ראינו גם את טרופיגן - שהיה עצוב קצת, ורויאל גארדן - שלא מתאים לטעם שלנו בכלל. אולי משהו כמו גן הורדים בראשל"צ - האמת לא היינו שם אבל התמונות מאד יפות. בכל אופן, אם את מחליטה לשנות - הגיע הזמן לזוז, ומהר. הכל אפשרי, ואני בטוחה שתמצאו מקוםחליפי אם תשקיעו בזה מאמץ. ברור שעדיף גן מאולם (לטעמי) וברור שחייבים משהו סגור. אז קדימה לעבודה. תרימי טלפונים ותקבעי פגישות. אם את רוצה שאני אעשה חלק, תכתבי איזה מקומות את רותצה שאני אתקשר אליהם, ומה התנאים הבסיסיים - מחיר מקסימום, מספר אורחים, תאריך (אני יודעת...) ומה האקסטרות שאתם רוצים. את יכולה לכתוב לי גם לאי מייל ברבע שעה הקרובה, ואם לא, להתקשר אלי.

אתי@

New member
המון המון תודה, אני באמת עושה עכשיו

קצת טלפונים, בנתיים כולם תפוסים. נראה לי שאני יכולה לעשות את הבירורים לבד בערב אחד, אבל תודה בכל אופן
שפיים זה רעיון טוב - יש לנו 400 אורחים ככה שזה נשמע בסדר. תודה על כל הרעיונות, אני מייד מתקשרת

מאד יפה בשפיים, ויש שם בחורה

חמודה ששכחתי את שמה אבל היא צעירה יחידה שם. הכי חשוב בשפיים - תתוכחי על המחיר. הם ירדו איתנו בשניים וחצי דולר בלי שהתווכחנו אפילו, רק כי שאלנו מה האופציות. בהצלחה ותדווחי מה קורה ואם את צריכה עזרה.

אתי@

New member
תודה ../images/Emo25.gif בסוף גם אני מצאתי

אחרי חיפושים רבים (הם לא מפרסמים בשום מקום???), אבל כמו כולם, גם הם תפוסים.

צר לי. אני הולכת עכשיו הביתה לעיין

במיתחתנים, ואני אעלה לפורום עוד שעתיים, לדווח מה מצאתי. תבקרי סביב 8 כזה, אולי יהיה משהו חדש...

אתי@

New member
תודה, אני עם ה"מתחתנים ברשת"

מחפשת שם את כל המספרים...

הייתי ממליצה שוב על גן האמנים.

אולי במיקרה יש להם מקום לתאריך זה? (למרות שלא נראה לי, כי כשהחלפתי את החתונה שלי אמרו לי שהתאריך היחיד שפנוי הוא ה - 18.10 אבל שווה להרים טלפון ללימור - 5333199 - 03 חוץ מזה, האם בדקתם דברים אחרים שמצאו חן בעיניכם, והחלטתם לותר עליהם כשקבעתם עם בלוודיר? איזה עוד מקומות אהבת? יש לקיבוץ שפיים מקום מאד יפה - גן מקורה, אבל לחתונה קטנה של 200 איש המקום גדול מידי. אולי הטירה? אני אישית לא אהבתי כי לא אהבתי את הטירה עצמה, במיוחד לא עם האור הסגול עליה, אבל ההורים שלי היו בחתונה שלדעתם היתה מקסימה ביותר. ראינו גם את טרופיגן - שהיה עצוב קצת, ורויאל גארדן - שלא מתאים לטעם שלנו בכלל. אולי משהו כמו גן הורדים בראשל"צ - האמת לא היינו שם אבל התמונות מאד יפות. בכל אופן, אם את מחליטה לשנות - הגיע הזמן לזוז, ומהר. הכל אפשרי, ואני בטוחה שתמצאו מקוםחליפי אם תשקיעו בזה מאמץ. ברור שעדיף גן מאולם (לטעמי) וברור שחייבים משהו סגור. אז קדימה לעבודה. תרימי טלפונים ותקבעי פגישות. אם את רוצה שאני אעשה חלק, תכתבי איזה מקומות את רותצה שאני אתקשר אליהם, ומה התנאים הבסיסיים - מחיר מקסימום, מספר אורחים, תאריך (אני יודעת...) ומה האקסטרות שאתם רוצים. את יכולה לכתוב לי גם לאי מייל ברבע שעה הקרובה, ואם לא, להתקשר אלי.

למעלה