טראק חדש - מודסלקטור ות'ום יורק

Knives Out

New member
טראק חדש - מודסלקטור ות'ום יורק

The White Flash מודסלקטור הם צמד גרמני שעושה טכנו ות'ום מאוד אוהב אותם. עכשיו יש להם טראק משותף ביחד מהאלבום הקרב של מודסלקטור: Happy Birthday לחצו כאן כדי לשמוע: http://hypem.com/track/347200

Gigantic Boots

New member
אני לא מדבר על הקול אלא על סגנון השירה.

שמעת איך הוא שר בסאונדטראק של velvet underground ואיך הוא את סטריט ספיריט לעומת קריפ? ואיך הוא שר את נו סרפריזס לעומת אנחנו מוצצים דם צעירים? !

FunkyMonk

New member
אממ.. כן..

הוא שר אותו דבר בכולם.. הוא נשמע זהה בכולם. לא שאני מטיל ספק ביכולות הווקאליות המרהיבות שלו, אבל מבחינת גוון... יש לו גוון מאד ייחודי, אבל גם קשה לו לגוון.

juventina

New member
הקול של תום + חדשה :)

שלוווום אני חדשה כאן :) אז אני אנצל את השרשור הזה כדי להציג את עצמי. אני אוהבת את רדיוהד מימי "דה בנדז". גדלתי עליהם והשירים שלהם שימשו כפסקול לבערך כל החיים הבוגרים שלי. אני מוצאת את עצמי מתחרפנת לאחרונה לקראת האלבום החדש שלהם, הידוע בכינויו LP7. כלכך הרבה זמן לא לשמוע מהם- זה כבר מתחיל להיות מדאיג...ומלחיץ...
בכל מקרה לגבי הקול של תום...(או כמו שאתם אוהבים לכתוב את זה: ת'ום):
בדיוק חשבתי על זה לפני כמה זמן :) אני חייבת להסכים עם הטענה שהוא יכול להישמע שונה בכל שיר. סתם למשל מתוך האלבום שלו: אי אפשר להשוות את הנימה המצמררת והמיואשת מ-Harrowdown Hill, לטון המתריס של And it rained all night, למשל. אבל עם זאת, אני גם חייבת להסכים עם הטענה על גוון הקול שלו :) - תמיד אפשר לזהות אותו מקילומטרים. יש לו קול יחודי מאוד ואי אפשר לטעות לגביו. אני לא חושבת שהגוון משתנה משיר לשיר אלא הטון והגישה, וזה מה שגורם לו להשמע שונה משיר לשיר. בכל מקרה, לגבי השיר שמדובר בשרשור הזה, אני חושבת שהקול שלו עבר עיבוד מאסיבי במחשב ולכן הוא נשמע מאוד לא אופייני לתום יורק. כמעט מתקתק, למען השם
אבל זה אחלה שיר בכל מקרה.

למעלה