טרבל צ´קס

בועית

New member
טרבל צ´קס

שלום לכולם! לפני יומיים בערך חזרנו מתאילנד, ונתקלתי בשני אנשים שנגנבו להם הטרבלס הם התקשרו מיד לבטל אותם והחברה לא מוכנה להחזיר להם את הכסף!!!! משום מה כל הזמן חשבתי שטרבלים זה הכי בטוח - אז קחו זאת לתשומת לבכם כי במקרי חירום כאלו החברה מתנערת מכל אחריות!

yalyal

New member
אולי לא היה להם את הספח?

בלעדי הספח (שהוא בעצם תעודת הביטוח), אין אפשרות לקבל החזר.

מה????? בטוח יש משהו מעבר לזה...

קשה לי להאמין הרי לכל כרטיס יש מספר סידורי את המספר הזה מוסרים לחברה והיא מן הסתם תחקור ובצדק ורק אחרי שיוודאו שהטראוול אכן נגנב ושלא נעשה בו שימוש בעל הטראוול אמור לקבל את כל עכספו חזרה... משהו מסריח מאוד קורה פה.. יש משהו זה בטוח השאלה היא מה..

בועית

New member
אתם יותר מדי אופטימים

היה להם הכל פשוט הם לא קיבלו את הכסף בחזרה. הם כרגע תקועים בבירוקרטיה של תביעות אבל כשאתה נמצא כל כך רחוק מהבית ומנצלים את חוסר האונים שלך זה רע מאוד ויש אנשים שאם גנבו להם טרבלים הם נשארים לגמרי בלי כסף ללא אפשרות אחרת. בסה"כ אני אומרת תחשבו על זה לפני שאתם נוסעים כדי להמנע ממצבים כאלו.

עמית22

New member
אין מה : "לחשוב על זה"

אין שום אפשרות אחרת

כן אבל מה קורה אם

העמלה??? כל משיכה כל דבר זו עמלה וכמובן שהחיוב נעשה בשקלים לפי שער הדולר הגבוה שלוקח הבנק... לכל דבר יש את החסרונות שלו אבל עדיין שניהם עדיפים על מזומן לבד.!!!!

עמית22

New member
ומעבר לזה

מקומות להחליף צ´קים יש אפילו באנאפורנה, אבל עם כרטיס אשראי לא ניתן למשוך כסף בכל מקום.

Taco

New member
לטראוולרס אין עמלה?

אני מתכוון לקנות השבוע 1000 דולר בטראוולרס ומעניין אותי מה העמלה על החלפה במזרח הרחוק.

עמית22

New member
עמלה תלויית מקום פדיון

לכל מקום שבו אתה ממיר דולר או צ´קים (לא יותר קצר ונוח מ"טראוולרס"?) יש חוקים משלו, יש מקומות שיש בהם עמלה יש מקומות שאין בהם עמלה. אבל וזה אבל גדול, השער של הצ´קים תמיד טוב יותר משער הכסף המזומן, גם בקנייה וגם במכירה!!!

למעלה