טרוויה בנות מקלאוד!

טרוויה בנות מקלאוד!

מצאתי ברשת כמה שאלונים אז בואו נראה כמה אתם יודעים על מקלאוד. התשובות אצלי פשוט תרשמו פה את התשובות שלכם ואני אגיד לכם את תוצאות: ולשאלות: 1.מה השם האמצעי של אלכס? 2.איך קוראים לאמא של קלייר? (נק' בונוס למי שידע איך היא נפטרה) 3.איזה דמות מהדמיות המקוריות בכלל לא הייתה אמורה להיות? 4.מי הייתה אהבתו הראשונה של אלכס? 5.איך קראו לסוס של ג'ק מקלאוד שקלייר הייתה צריכה להרדים? 6.מה השם האצעי של קלייר? 7.למה אלכס בעצם לא הספיק להציע נישואין לקייר לפני שהיא הלכה לקניות בעיר? 8.מה השם האמצעי של טס? 9.איזה מהשחקנים/ניות המקוריים בכלל לא היה אמור/ה לשחק בסדרה ? 10.למה דייב וטס לא התחתנו?

blacknwhite

New member
טוב, עניתי על חלק...

1. מריון
בחור מסכן... 4. טס? אני יודעת שהם יצאו, ושזה היה בהתחלה, אז ניסיתי 10. כי דייב עדיין התגעגע לאשתו המנוחה ליאן. לבושתי זה כל מה שאני יודעת... וגם באחת מהתשובות האלה אני לא בטוחה...

טוב בואו נראה...

1.מריון 2.פרודנס(פרו) מתה בלידה של אח של קלייר 6.לואיז 7. הוא איבד את הטבעת 8.שרלוט 10. הוא לא התגבר על המוות של אשתו ליאן

Nira 222

New member
שיהיה :)

1.מה השם האמצעי של אלכס? מריון 2.איך קוראים לאמא של קלייר? (נק' בונוס למי שידע איך היא נפטרה) פרודנס. ואין לי שמץ... 3.איזה דמות מהדמיות המקוריות בכלל לא הייתה אמורה להיות? מנחשת לפי הסרט המקורי, אני זוכרת שמשפחת ראיין לא הופיעה בו... 4.מי הייתה אהבתו הראשונה של אלכס? אני לא בטוחה אבל את מתכוונת לבחורה של הבחור שנעשה נכה בגלל אלכס? 5.איך קראו לסוס של ג'ק מקלאוד שקלייר הייתה צריכה להרדים? פאק שכחתי... 6.מה השם האמצעי של קלייר? לואיז 7.למה אלכס בעצם לא הספיק להציע נישואין לקלייר לפני שהיא הלכה לקניות בעיר? בגלל שהיא עשתה תאונה ? 8.מה השם האמצעי של טס? תרזה 9.איזה מהשחקנים/ניות המקוריים בכלל לא היה אמור/ה לשחק בסדרה ? ניחוש פרוע, דייב? 10.למה דייב וטס לא התחתנו? כי באותה עת שטס חלתה דייב חטף פוביה בעקבות אשתו שמתה והסתבר שהוא עדין לא התגבר עליה...

moria007

New member
אתגר לזיכרון...

1. השם האמצעי של אלכס: מריון!!!!!!! 2. אמא של קלייר: לא זוכרת את השם אבל היא מתה בלידה של האח של קלייר (שניהם מתו בלידה) ובגלל זה קלייר פחדה לפני הלידה של בום... 3. דמות שלא היתה אמורה להוית: לא יודעת.. 4. אהבתו הראשונה של אלכס: אשתו של הבחור הנכה, לא? 5. סוס של ג'ק שקלייר נאלצה להרדים: לא זוכרת. 6. השם האמצעי של קלייר: לא זוכרת... 7. אלכס לא הספיק להציע לקלייר נישואים לפני התאונה כי הוא לא מצא את הטבעת... 8. השם האמצעי של טס: זה קל, שרלוט... 9. שחקן מקורי שלא היה אמור לשחק: לא יודעת. 10. דייב וטס לא התחתנו כי דייב לא באמת התגבר על מות אשתו בתאונת דרכים. זה נחמד.......

הי אני סמויה פה אפשר גם לענות?

1.מה השם האמצעי של אלכס? מריון (מסכן איזה שם דפקו לו..) 2.איך קוראים לאמא של קלייר? (נק' בונוס למי שידע איך היא נפטרה) פרודנס והיא מתה בלידה של אדם אח של קלייר. 3.איזה דמות מהדמיות המקוריות בכלל לא הייתה אמורה להיות? אממ קראתי על זה איפה שהוא ונדמה לי שג'ודי לא הייתה אמורה להיות בכלל. 4.מי הייתה אהבתו הראשונה של אלכס? טרייסי
5.איך קראו לסוס של ג'ק מקלאוד שקלייר הייתה צריכה להרדים? אממממ רגע בליז? 6.מה השם האצעי של קלייר? לואיז 7.למה אלכס בעצם לא הספיק להציע נישואין לקייר לפני שהיא הלכה לקניות בעיר? הוא איבד את הטבעת ולא ידע איפה היא וניק מצא אותה ואז הוא שמע את אלכס וקלייר צוחקים בחדר והוא לא רצה להפריע להם .. 8.מה השם האמצעי של טס? זה קליל ,שארלוט 9.איזה מהשחקנים/ניות המקוריים בכלל לא היה אמור/ה לשחק בסדרה ? בריידי?? 10.למה דייב וטס לא התחתנו? כי דייב לא התגבר על המוות של אישתו. ליאן.

פגית

New member
עונה..

1. מריון 2.פרודנס(פרו) נפטרה בלידה של אדם האח של קלייר 3.לא יודעת.. 4. טרייסי נראה לי, זו עם הבעל הנכה.. 5. אף אחד לא זוכר..אבל אני כן, סרילוקו המלך.אבא של בלייז וסבא של פיניקס..קלייר לא הסכימה להרדים אותו, הוא מת לה בידיים, אחרי לילה שלם של הולכה בתא, עם פיטר, הכלב, לידה..אחרי שהיא סירבה לעזרה ממנו והוא בכל זאת נשאר.. 6. לואיז, נראה לי.. 7.אממ, לא היתה לו את הטבעת בזמן או משהו.. 8. שארלוט, בגלל זה קראו ככה לבום, שארלוט פרודנס מקלאוד 9. לא יודעת. 10. כי הוא היה מאוהב באישותו המנוחה, ליאן..

נראה...

1.מה השם האמצעי של אלכס?לא זוכרת זה היה משהו מצחיק אבל 2.איך קוראים לאמא של קלייר? (נק' בונוס למי שידע איך היא נפטרה)פרו 3.איזה דמות מהדמיות המקוריות בכלל לא הייתה אמורה להיות?אין לי שמצ 4.מי הייתה אהבתו הראשונה של אלכס?גם לא זוכרת אבל היא חזרה באיזה פרק לא?וסטיבי שנאה אותה 5.איך קראו לסוס של ג'ק מקלאוד שקלייר הייתה צריכה להרדים?לא יודעת 6.מה השם האצעי של קלייר? 7.למה אלכס בעצם לא הספיק להציע נישואין לקייר לפני שהיא הלכה לקניות בעיר? 8.מה השם האמצעי של טס?שרלוט 9.איזה מהשחקנים/ניות המקוריים בכלל לא היה אמור/ה לשחק בסדרה ? 10.למה דייב וטס לא התחתנו?כי היא הרגישה שהוא לא התגבר על אישתו המנוחה

למעלה