טרולית את שירתת בגוש קטיף ??

jhhopkd1

New member
טרולית את שירתת בגוש קטיף ??

אני גם שירתתי שם חצי שנה הייתי חובש ששייך לחטיבה הדרומית אבל שירתתי בפועל כתאג"ד של שני מוצבים על ציר פילדלפי שם :היקל"ז וגירית .כל בוקר היינו קמים בבוקר ועולים על אכזרית לפתיחת ציר בגירית . ומיד אחרי הבוקר היינו עקרונית אמורים לנסוע לתפוס את המרפאה בחטיבה הדרומית אבל כל יום היינו פשוט משוטטים ברחבי הגוש יום שישי היינו הולכים לחוף היפה .ימי ראשון וחמישי היו מוקדשים לגן חיות של נווה דקלים ולמשחקים עם הילדים שם.וכל יום קפצנו (פארמדיק שני חובשים ונהג מילואים) לישוב אחר הכי אהבתי את הפינת חי בעצמונה והתושבים המדהימים.כל ערב לקראת השעה חמש וחצי היינו נוסעים לאכול במרכז המסחרי של נווה דקלים ומשמה ממשיכים לגירית המותקפת. השבוע בטיימינג מוזר נזכרתי פעמיים בגוש קטיף וזה עשה לי צביטה חזקה בלב. ראיתי תוכנית בערוץ 8 על ההתנתקות. וגם יש תוכנה בצבא שדומה לgoogle earth רק יותר טובה ועד עכשיו התמונה שהייתה שמה הייתה מלפני ההתנתקות וראו את כל הישובים שם.השבוע ראיתי את שעידכנו את התוכנה זה פשוט נורא ואיום להסתכל על כל הישובים שכל מה שנשאר בהם זה סימני ריבועים על הרצפה.מכח הישוב נווה דקלים מה שרואים זה רכב פלשטינאי חונה על המגרש כדורסל שהקווים שלו עדיין מסומנים. מדינה אכזרית.

הטRולית

New member
היי, היי, לא יפה.

אני מתחילה לחשוד שאני יודעת מיזה.. ושטעינו בגדול.. אוי אוי אוי.

jhhopkd1

New member
מישהו כתב מקודם איפושהוא שאת נראית טוב

אז ניתן לך ריספקט ונבליג

jhhopkd1

New member
בדיוק השבוע דיברתי איתו

סטלן סטלן אבל חתם קבע עוד שנתיים .

הטRולית

New member
איך נפלו גיבורים?!

מי השאיר אותו בצה"ל.. הבנאדם כל הזמן היה משחק על המחשב שלי..

jhhopkd1

New member
איך עליתי עלייך ?

איך אני עליתי עלייך ??את גילית אותי וברור שאני זכרתי אותך. אבל אז בהופעה הייתי עדיין ילד טוב .מאז הספקתי לצאת לקצונה .להיות קצין מניאק עם סגמת .להפסיק עם הסגמת ולהיות הקצין הכי גבר שהיה איי פעם בצה"ל.לחזור בשאלה .להתאהב בטירוף במישהי .להיזרק על ידה אחרי כמה חודשים לכלבים.ולצאת מהקצונה.ומאז אני משתדל להקפיד לעשות מה שבא לי על אפם ועל חמתם של כל העולם . עוד חמישה ימים חפש"ש ועוד 12 ימים אני משתחרר מה איתך לאן התגלגלת מחמ"ל אחוד של חטיבה דרומית כבוד ! (רק בתוך עזה אבל..). את לא מתגעגעת ??? לגוש קטיף?אליי?

תמיררר

New member
בפורום עוד לפני שהתגייסת

וכל ה"קצין הכי גבר בצבא" והעובדה שבכל הודעה אתה מכניס את הסיפור חיים שלך די מעידים על זה שאתה מאוהב בעצמך. לא שזה משהו רע, אבל עדיין..

Jan22

New member
אתה באמת נשמע לי איש אשכולות.

אתה זוכר את הקואורדינאטות של הקומקום של החטיבה הדרומית ? תרגיש חופשי להכין קפה לכל הפורום!

הטRולית

New member
הלו! מה אתה מספר שאנחנו מכירים?~!

אתה עלול עוד להשפיע על מעמדי בפורום..
ובטח ברור שאתה זוכר אותי. איך אפשר שלא. אותך היה קשה לזהות... יצאת פקאצה פה בפורום. אשמתי?

למעלה