טרול

nobh

New member
טרול

אני טרול לפי התקנון של הפורומים של סהר אז תעזבו אותי בשקט ואל תתיחסו אלי תתנו לי לכתוב את מה שאני מרגיש כי יש מישהו אחד לפחות שהוא פסיבי והוא טוב כמוני כלומר לא רע אני כל חיי בודד וככה אני רוצה להמשיך אז תעזבו אותי לכל אחד יש לו מה לכתוב אז תכתבו ותתנו לי לכתוב למישהו|+ שרואים אותי בשקט וחותמים על כל מילה שלי או שמסכימים איתי לפחות נכון אני ברוטאלי ואלים ובריון ומושחת והכל אבל הכל רק בפוטנציה כי הבנות הם פוגעות וצוחקות ומעליבות עזבו אותי בשקט ואל תפגעו בי למרות שיש לכם אישור מטעם מספיק תחבקו אחת את השניה אבל לא על חשבוני ובשרשורים שנועדו לפגוע בי אני לא חייב לקבל את זה

לי דווקא נראה

שאתה עושה מאמץ לתקשר עם אנשי הפורום. שכן אכפת לך. שאתה מבקש כאן חיבוק, כמו כולם. יש לך קוצים, בודאי יש לך הרבה סיבות לקוצים האלה. קוצים, אצל אנשים, לא צומחים ככה סתם. אבל היית שמח לקבל חיבוק ומילות עידוד. אני מקווה שתצליח לאט לאט להתרכך ולראות שלא כואב בלי קוצים. אני מאמינה שכולנו כאן בפורום נצליח גם לך להעניק חום וחיבוק, ואולי אם הזמן תצליח להפתח ולספר מה כואב לך. זה יקל עליך. זה יקל עלינו להקל עליך. ובכל מקרה, אני איתך.

למעלה