טרומבוציטים

galiavdb

New member
טרומבוציטים../images/Emo53.gif

כבר שלושה וחצי שבועות דוחים לי את הטיפולים עקב ספירת טרומבוציטים נמוכה מידי. בפעם הראשונה שדחו לי - התייחסתי לזה כשבוע חופש - (איזה כיף). אבל לקראת ראשון הבא אני כבר בצפיה דרוכה האם אקבל את הטיפול "המגיע לי..." האם למישהו יש איזו הברקה בנושא? (לא ידוע לנו על זריקות שמעודדות את יצור טרומבוציטים כמו שיש לעידוד יצור תאי דם לבנים או אדומים. לדוגמא: EPREX + NUPOGEN). ובכלל איך מעבירים את הזמן כשממתינים לטיפולים שנידחים שוב ושוב? "מצב רוח טוב - הייי..." בחיוך קצת עקום ובתודה. גליה שחוגגת 7 לבת שלי...יום הולדת שמח מתוקה!!!!

ס ו ז נ ה

New member
לא ברור לי מה הרקע

מניסיוני - במצב של טרומבוציטים ממש ממש נמוכים, פשוט מקבלים תרומות טרומבוציטים לא נראה לי שזה המצב ספרי קצת יותר הרבה בריאות

galiavdb

New member
השלמת אינפורמציה -

אני מדברת על שלב הביינים. הרמה נמוכה מידי לצורך קבלת הטיפול אך לא מתאימה לשלב של תרומת טרומבוציטים. וכן, תרומת טרומבוציטים כבר קיבלתי במהלך הטיפולים האגרסיביים הקודמים. ההסבר שאני מקבלת הוא: מח העצמות שלי התעייף מהטיפולים, והוא מתעצל בייצור מהיר של מרכיבי הדם השונים. כל הספירה שלי נמוכה אך לרוב הבעיות יש לי פתרון. אני מחפשת "פטנט" במזון, ברפואה משלימה או אלטרנטיבית. או שסתם ירגיעו אותי שיהיה בסדר... תודה. גליה.

דמיון מודרך

יכולה להיות דרך של באופן אישי ובלי להיות תלויה בגורמים אחרים כדי לטפל בבעיה. אם את לא יודעת איך, את יכולה אולי לנסות אצל הפסיכולוגית או העו"סית אצלך במחלקה, ואם שם לא תמצאי, אז נדאג לך כבר מפה. אצלי הספירות היו נופלות, אז נכון שיש נופוגן אבל צריך לתת אותו בטווח זמן מסוים מהטיפול כדי שהוא ישפיע, אני חושבת שסה"כ דחו לי טיפולים אולי פעמיים. גם הייתי עושה דימיון מודרך וגם הייתי מטופלת אצל הילרית נפלאה שממש הצליחה לשמור אותי עם הראש מעל המיים. ספרי לנו איך מסתדר לך בהצלחה גלי

למעלה