טרון ואוליביה ווילד - 13 !!!

Netto

New member
טרון ואוליביה ווילד - 13 !!! ../images/Emo58.gif

אז עכשיו ידוע לנו לאן אוליביה (13) שלנו נעלמה.. היא הייתה בצילומים לסרט "טרון".. אז עכשיו הסרט כבר באוויר, יכול להיות שנראה אותה שוב על המסך? בהאוס? מה אתם חושבים? והאם יצא לכם כבר לראות את הסרט "טרון" בכיכובה? איך היא בקטעי המשחק שלה? אני אישית עדיין לא ראיתי, אך, אני מתכוון לראותו בקרוב. תקציר הסרט: סרט המשך ל"טרון" משנת 1982, שהפך לקלסיקה בקרב חובבי המדע הבדיוני. סאם פלין בן ה-27 יוצא בחיפושים אחרי אביו קווין פלין שנעלם לפני כ 25 שנים ומוצא את עצמו לכוד בעולם האכזרי של תוכנת משחקי גלדיאטורים. תוך כדי מאבק השרדות לחיים ומוות הוא מנסה למצוא את אביו שאבד באותו עולם ולנסות ולחדש איתו את הקשר. הפקה: במאי: גוזף קוסינסקי תסריט: אדם הורביץ, ריצרד גפריס, אדוארד קיטסיס, הפקה: סון באילי, סטיבן ליסברגר, ג'פרי סילבר, צילום: קלאודיו מירנדה, עריכה: ג'יימס הייגוד, מוסיקה: דאף פאנק מקום / שנה: ארה"ב / 2010 אורך: דקות ז'אנר: מדע בדיוני שחקנים: ג'ף ברידגס , מייקל שין , אוליביה ווילד , גארט הדלונד , ג'ון הארט , בו גארט צפייה נעימה!

aviyaBJ1

New member
זה ניראה מעניין ליראת אותה משחקת בסרט....

אם מישהו ראה אני אשמח להמלצות... אז כדאי ליראות ת'סרט? ד"א אני אשמח אם היא תחזור להאוס אני דווקא אוהבת את הדמות שלה

Netto

New member
יפה לה..

היא הספיקה להצטלם ל-2 סרטים:) הוליווד באמת מתאים לה

naama59

New member
שלושה

מסתבר שהיא גם הופיעה ב"שלושת הימים הבאים" שיצא לא מזמן (לא ראיתי את הסרט ככה שאין לי מושג מה גודל התפקיד)

Day Tripper9

New member
אני ראיתי...

תפקיד לא כזה גדול..היא שיחקה אמא של ילדה שהתחברה עם הילד של הדמות הראשית.. אם מחברים את כל הסצנות שלה ביחד אני חושבת שיצא 5 ד'ק או משהו.. אבל מבחינת העלילה היא היתה די משמעותית. דרך אגב בלי שום קשר לאולביה הסרט מצוין,כדאי לראות!

aviyaBJ1

New member
../images/Emo207.gif אוליביה אצל ג'ימי קיימל....

היום בהוט 3 ב9:20 וב13:30

למעלה