טרוניה נגד הממשלה כן.נגד המדינה לא...

michaelhk

New member
טרוניה נגד הממשלה כן.נגד המדינה לא...

חברים, כפי שרובכם המוחלט דורש-ובצדק- את שחרור גלעד שליט,כך גם אנו נכי צה"ל,אשר המימסד הבטחוני השאיר את חותמו הנורא עלינו,על ילדינו ומשפחתנו... אני מציע לכם במקום להתגולל במלים גבוהות- לעתים חסרות כיסוי ,אשר יוצאות מלועו של יחצ"ן מדופלם- להיכנס לאתר מצדיעים: www.matzdeim.co.il - כלוחמים העלולים -ואני מדגיש עלולים- להצטרף לכוחותינו,נכי הצה"ל בכל עת משירותכם הפעיל במילואים -הפסיקו לדבר והתחילו בעשייה...הבחירות הקרובות הינה הזדמנות פז עבורנו נכי צה"ל - הלוחמים שהגנו על המדינה ואזרחיה במלחמות קשות וכנגד תנועות טרור שונות- וכן עבורכם הלוחמים דהיום שהחלפתם איתנו תפקידים- שעה זאת הינה הזדמנות פז להגיע לכנסת תוך שאנו מצדיעים לכל החללים ,הפצועים והשבויים ,אשר לחמו ועדיין לוחמים עבור המדינה ואזרחיה ולא עבור הממשלה ושריה...באמצעות השפעה ישירה מהכנסת נוכל אולי למנוע תנועות גלעד שליטים,רון ארדים,אהודים וחסרי מזל אחרים הנתונים לחסדי ממשלתם וחברי הכנסת שלהם יותר מאשר לחסדי אויביהם... חברים, שננו חזור ושנה-אם מצדיעים משפיעים.מיכאל.

קמנצינד

New member
יש סתירה בדבריך, ראובן

מיכאל כתב כאן שאין לסמוך על ממשלת ישראל. הוא מדבר, כנראה, על פי הניסיון שלו כנכה צה"ל. אתה, ראובן, אמרת שצריך לחזק את ידי הממשלה. מה שכן, נראה לי שכתבת 'כל הכבוד' בציניות. אני מבקש ממך קצת כבוד לנכי צה"ל.

כתבתי כל הכבוד

אבל הצלחת לסובב את זה כך שתוכל לכתוב שאין לי לי כבוד לנכי צה"ל. כל הכבוד גם לך!

ערפד21

New member
לראובן הירושלמי

המדינה ומנהיגה רואים בנכיי צהל מיתרד והוצאה מיותרת לחלוטין, תראה חייל יוצא למלחמה ולא חוזר המדינה מפצה את המשפחה השקולה במינימוםשל ה..... כאשר חייל חוזר ממבצא או מלחמה או נפגע בשרות עלותו למדינה פי כמה מונים מאשר חייל שמת,המסכנה לצערי הרב , אין למדינה ומנהיגים שלה כיום כל כוונה להחזיר את גלעד שליט,אם רבין ז"ל או אריק שרון היו בשילטון תאמין לי שמיזמן שליט היה יכול להיות בבית,יש לנו הנהגת חלם ממשל מושחט מכף רגל ועד ראש וזה הבעיה,הכול נעמד בכסף,תגיד מה שתגיד ,שאין לך כבוד לנכי צהל שיבושם לך,חבל שלא יכולתה להיות במקומי או במקום נכה אחר,ואני מוכן לתת לך את אחוזי הנכות שלי וכול ההטבות שלא שוות מאומה ולהיות בריא ושלם ולעבוד 20 שעות ביום.מה אתא אומר?????????????????. חג שמח ושנה טובה גם לך.

Shira Esther

New member
מושחת=אטום לב?

זה קצת מוגזם להחיל את פשעי אולמרט, שעוד זכאי בעיני החוק, על הטיפול בהחזרת גלעד שליט- זו דמגוגיה. לא בדקתי לעומק את נושא הפיצויים בצבא, למרות שלפי דבריך בהחלט יש מקום להגדלת המענק ובמיוחד ייעול המערכת, אבל מה עניין שמיטה להר סיני?

למעלה