טרור ישראלי

טרור ישראלי

דוד סחייק הורה לפקודיו לבצע מעשי שוד בחנויות פלסטינים בחברון. יפצה את הנפגעים ב-3,000 שקל מפקד בצוות מג"ב שהורה לפקודיו לבצע שורת מעשי שוד אלימים בבעלי חנויות פלסטינים בחברון, נידון ל-20 חודשי מאסר בפועל. מהחלטת בית המשפט המחוזי בירושלים בעניינם של המפקד דוד סחייק ופקודו, אופיר עדן, עולה כי לפני ארבע שנים, נפלו בעלי חנויות בחברון קורבן להתנהלות השוטרים, ששדדו את חנויותיהם ואף תקפו אותם באלימות ללא סיבה. על עדן נגזרו תשעה חודשי מאסר בפועל. השניים חוייבו גם לשלם 3,000 שקל לפלסטינים בהם פגעו. לכל הכתבה : http://news.walla.co.il/?w=//1167543 זה מה שנקרא טרור יומיומי וזה מה שנקרא אפרטהייד אני מעריך את זה שבישראל עושים את החשיפות לפשעים האלה אני לא מעריך את העונש שמטילים עליהם 20 חודש על טרור שבצעו על אנשים שרצו להאכיל את המשפחה גנבו מהם את הכסף שלהם ולקחו להם מהכיס, ואני מודע שזה רק 1% חשיפה מכל הפשעים שמתבצעים בגדה.

מוחמד5

New member
עונש מצחיק

לחיי המדינה שמיימרת להיות אור לגויים.

respecta1

New member
על מה אתה מדבר?

טרור זה לבוא לאמצוא אוטובוס מלא אנשים ולפוצץ את עצמך לקחת כמה דברים מכמה חנויות זה נקרה שופ ליפטינג.. אם הוא היה עושה את זה סתם ככה בישראל הוא לא היה מקבל יום בפנים

עגייב

New member
מה פיתאום טירור?

הרי כדי שיקראו למעשה טרור יש צורך באפקט הפחד..שיפחידו אנשים...מה השוטרים האלה סך הכל עשו? שדדו חנות עם איום בנשק ומכות? איפה אפקט הפחד כאן?
הם בטח סמכו על זה שהפלסטינאים רגילים למעשים כאלה וזה באמת לא הפחיד אותם...כולה שוד ..אולי מכה או שתיים...וואלה התקשורת השמאלנית שלנו אוהבת לנפח...תפיי...אללא ירחם אייאמק יא כהנא..

עגייב

New member
מזל שלא קראת לזה "שופינג"

חחחח שופ ליפטינג עאלק....מה עם העובדה שמדובר בכוחות שמייצגים את המדינה? זה לא שופ ליפטינג בנסיבות מחמירות?

respecta1

New member
צודק

על זה שהם מייצגים תמדינה צריך להביא עונש קצת יותר קשה.. 20 חודשים זה לא רק שמספיק אלא מוגזם וגם על זה אתם בוכים? יאלה סעו חפשו מי ינענע אותכם

אין שום "טרור ישראלי" יש טרור או מעשים בזויים

אחרים של ישראלים מסויימים כמו גולדשטיין פופר זאדה. מעשים נקודתיים שאינם נחלת הכלל, חלקם בכלל הם לא יותר מעבריינות, אומנם חמורה אך עדיין לא טרור. אפרטהייד זו הפרדה ואפליה על בסיס גזעני, שום קשר למה שכתבת. טרור זה קטע ופטיש פלשתינאי נטו, שם מקדשים מבצעי פיגועי התאבדות, ה"שהאידים" נחשבים כגיבורים לאומיים, יש אירגונים גדולים, יש כסף, יש תמיכה - אזרחים רבים משמשים כמגן אנושי על חלאות המין האנושי - טרוריסטים, ירי על אזרחים נחשב "התנגדות לגטימית", וכו'. זה ורק זה - טרור.

שור3

New member
תהיה אופטימי

על אונס משחררים אצלנו בגלל ילדות קשה. אנחנו מדינה שלא יודעת להעניש, לא רק את המגבניקים...

נכון, זה אישי נגד ערבים, זה בכל התחומים,

שילוב של חוקים דפוקים, עונשים מגוחכים בחוק ושופטים רחמנים שלא נותנים לפושעים את המקסימום.

ARMANO

New member
*זה עבריינות ותו לא

אין פה שום קשר לטרור. זה מעשה ביזיוני, אפילו בתורה הוא אסור ומגיע להם את העונש המקסימלי!

mike00

New member
לזה אתה קורא טרור?אתה צריך להתבייש לך...

אתה מוזמן להכנס ללניק הבא ולצפות בטרור במיטבו....היישר מבית היוצר של ארגוני הטרור הפלסטינים.. או להכנס לפה ולצפות במה שמשכילה ממוצא מוסלמי חושבת על הנושא.. ואם אתה באמת רוצה אתה מוזמן להגיב לי בבקשה לגבי הסרטונים הבאים שנקראים PALLYWOOD... ולסיום אם אתה עדיין מתעקש לקרוא לזה טרור אז אתה מוזמן להגיד מה דעתך על הבחור הזה... ומה דעתך על ההבדלים בטיפול באנשים מסוגו בין המגזרים השונים.. חג שמח.

mike00

New member
לא הולך לי../images/Emo4.gif

http://stage.co.il/media/largefiles/doribenisraelkario299562.wmv

Leibovitz

New member
כשהפלסטינים יעשו את אותו הדבר לאנשיהם

אז נדע שיש תקווה לשלום. בינתיים, מנהיגי הערבים, השופטים, הטרוריסטים עושים כמעשה סחייק ועוד צוחקים לנו בפרצוף. ואנחנו אפילו לא מכנסים להם בוקס בפרצוף.

למעלה