טרזן עושה פן-היתכן

טרזן עושה פן-היתכן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

קטע מהבלוג שלי... תחשבו על זה,אחד הדברים שיותר מעיבים על חייה של כל אישה נקבה או איך שלא תקראו לזה באשר היא ,הוא הלחץ להתאים את עצמה למושגי היופי הנוכחים,שמצטמצמים על בערך 4 פרמטרים ואלה הם: להיות רזה ציצים גדולים בלונדינית-או מקסימום שחורדינית עם גוונים ושלא יהיו לך שיערות בשום מקום אחר חוץ מהראש. כדי להתאים לקריטריונים הנוקשים של מושג היופי בן זממנו,צריכה הנקבה הממוצעת לעבור סדרת עינויים יומיומית,ולכן אפשר היה לצפות מהגברים ,שתמיד ידעו מה טוב להם,שיישבו בצד וייהנו מתהלוכת הפסיכיות המזוכיסטיות שעוברות מולם(ואני אחת מהן-מודה מודה..),שיסתפרו קצוץ ולא יטריחו את עצמן בשאלות אסטתיות טרחניות מדי. הם חושבים שממילא נקבות הן כל כך מפגרות שהן יעשו הכל בשביל גבר ,וממש לא אכפת להן איך הוא נראה. אבל משהו התחיל להשתנות-הגברים התחילו להתגנדר! והפנטזיה הנשית על הגבר המאובק עם הזיפים והמלבורו גוססת! הם התחילו להיות גנדרנים,וזה מגעיל,סליחה. יש כאלה שאומרים שהגנדרנות הזאת היא סימן לטישטוש הגבולות המעצבנים בין גברים לנשים,ושזה ממש נהדר שגברים שמים לב להופעה שלהם. אני אישית חושבת שטשטוש הגבולות צריך להיעצר בשמפו נגד קשקשים דאודורנט ובושם טוב. אבל עם כל הכבוד לאלה שמסירים שיער,מסדרים גבות אצל קוסמטיקאית, עושים פן ומתמכרים לשופינג תשאירו את זה לנו! מספיק יש לכם את המוטיבים שלכם,את הכדורגל והחבר´ה והפורנו והבירות ,זה הכיף שלנו של הנשים שהולכות למספרה (לא שאני הלכתי בשנה האחרונה,אבל זה בגלל פחד נטו והעובדה שהשיער שלי חלק) שמתאפרות וקונות בגדים במעט הכסף שנשאר. וכשיבוא היום ואני יגור עם מישהו או אפילו יתחתן(מי היה מאמין..) אני יעדיף שהוא יתרחק מהפן שלי ובטח מהמסקרה. שלכם זפלינאית

Wild elf

New member
דוקא

שיערות בעוד מקום לא מזקים. רק שיהיו מגולחים יפה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך שזה טוב שחלה התקדמות בנושא הטיפוח האישי הגברי ולדעתי זה באמת מוגזם שגברים יורידו שערות ויסדרו גבות וכו'.

Anna Karenina

New member
לסדר גבות??

תשמעי, אני לא חושבת שבחור צריך לעשות צורה מעוצבת בגבות שלו.. אבל אם יש לו גבות ממש מחוברות, או לחלופין, גבות ענקיות, הוא יכול לנקות אותן קצת, ואין בזה כל רע.

CombatkazaM

New member
Agav

Agav, ani gever (paam ahrona shebadakti lefahot) veraziti lomar sheat zodeket.. Hatastestaron govea leito, veze mafhid.. Ehad hahaverim sheli hethil lalehet lesalonei yofi vele shopping vehu mitlabesh ahshav behulzot zmudot kaele shel homoim. Al tavinu oti lo nahon- hu lo homo, afilu yesh lo havera. Agav hahavera hazot hi zot shedirdera oto leze. Vekan anahnu magiim lamaskana: hagever hamoderni hu ashmat haisha hamodernit!

אז....

תצאי עם בחורה זה הרבה יותר סימפטי ונחמד והיא תקבל את כל השיערות שלך

מעין 123

New member
גם אני רוצה..

את הגברים קצת לא מגולחים וקצת מבולגנים. יש כאלה שלא יודעים לשים גבולות ופשוט... נכנסים לתוך זה!!!!!!!! לוקחים לך מכנסיים, שמים מהעיפרון השחור שלך ומתחילים לסחוב אותך לקסטרו (ולא, לא זה של דודי בלסר) או שמי שאני מדברת עליו הוא... מתחבר יותר מדי לצד הנשי?! נוראי, נוראי

למעלה