טריגרים

שרון123

New member
טריגרים../images/Emo18.gif

אז מה הם הטריגרים שלכם? מה גורם לכל הכאב לצוף בבת אחת ולהכניע אותנו לרגע? מה שובר אותנו בכל פעם מחדש?

שרון123

New member
הטריגרים שלי....

הביטוי "כל המשפחה" תמיד גורם לי לזעזוע. כי אצלנו כבר לעולם לא יהיה "כל המשפחה ביחד"
ילד/ה בכסא גלגלים
העיר פתח תקווה
לקויי שמיעה
חומרי יצירה
ימי הולדת, בעיקר של ילדות
בנות מצווה

eaz1514

New member
הטריגרים שלי

תמונות משפחתיות, קשה לי מאוד להצטלם בהרכב חסר, אז אני משתדלת אני ובעלי, אני והבן, בעלי והבן או הרכב יותר רחב אבל לעולם לא אבא אמא וילד אחד. שירים כמו בואי אמא, אין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא, לבכות לך, ודומים. זה בדוק אני בוכה למרות כל ההבטחות. גם בערב שירה בציבור. ימי זכרון וצפירה למרות שרונן כלל לא הספיק להתגייס אני זוכרת כל יום זכרון עומדת דום ומבקשת אלוהים זמור על הילדים שלי כשיהיו חיילים. אילנה

שרון123

New member
מסכימה עם הכל

לקח לנו כמעט שנה וחצי עד שהייתי מסוגלת שוב להצטלם לתמונה משפחתית

הטריגרים שלי

לענות לשאלה כמה ילדים יש לך או קבעתי השבוע (אנחנו בחוג הידידים של קק"ל) לטיול בצפון בחנוכה ולציין שמגיעים 2 מבוגרים ו2 ילדים להכנס הבייתה ולראות דבר ראשון את כיסא הגלגלים של יעלה לראות את ההסעה של יעלה חולפת או את המלווה שהיתה שלה יש הרבה לעזאזל מספיק

שרון123

New member
אוי השאלה הזאת../images/Emo10.gif

אני רק מדמיינת שיש סיכוי שהיא תגיע וכבר נכנסת לחרדות. בכל פעם מחדש מנסה להחליט מה לענות. כי לא לכל אחד מתחשק לי לספר על ירדן.

eaz1514

New member
התשובה שלי חד משמעית - 2

אין לי התלבטות בנושא הזה , אם יש צורך אני אומרת רונן כבר לא איתנו, לרוב זה עובר ככה למי שלא מכיר. אני לא מסוגלת להגיד ילד 1 כי זה לא נכון, ילדתי 2 ילדים, גידלתי 2 ילדים אחד מהם נמצא אי שם הרחק מאיתנו אבל הוא הילד שלי עד סוף ימי.

אמא93

New member
הטריגר שלי

אני לא יודעת אם יש טריגר מיוחד כי כעת אני בשלב שהכל הולך להתפוצץ. אולי אני חושפת את עצמי אבל אני מרגישה שאני חייבת. אני לבדי בלי בן זוג ומפני שילדי גדולים וכל אחד הולך לדרכו ועדיף שכך הבדידות נוראית ואין כל כך עם מי להתחלק. כלפי חוץ אני צריכה להפגין שכביכול הכל בסדר אבל אין זה כך. אני לא רוצה להיות לנטל לילדי גם כך מספיק קשה להם. אז תודה, כבר יותר טוב לי. בפעם הבאה אשתפך עוד.

שרון123

New member
עצוב לקרוא

שאת מרגישה שהכל הולך להתפוצץ
למה את מרגישה כך? איזו התמודדות קשה לעבור כשאת לבד חלק ניכר מהזמן. שמחה שאת מוצאת הקלה בכתיבה כאן. אל תשכחי שכולנו כאן תמיד אחד בשביל השני

חיה אש

New member
אין דבר מוגדר...

יכול להיות שיר ,חבר שהכיר אותו היטב ואפילו כשאני בחצר בבוקר עם כוס קפה...לכמה דקות אני רואה את התריס של החדר שלו וזה כל כך כואב ...ובעצם הכי הכי השיר שכתבה ושרה החברה שלו שכל כך מרגש וכל כך כואב..

ליהיS

New member
אוהוו..יש הרבה..

כל תינוק, כל אשה בהריון שעוברת. כל פעם שנכנסת ל CVS..שזה הסופר פארם האמריקאי..והולכת באופן אוטומטי לאיזור התינוקות..עד שנזכרת. כל תינוק בן שנה..כל עגלה..הכל. לגבי אחי..כל פעם שאחד מילדי קורא את ספריו..שמעתי בחדשות ששמעון פרס הקריא את ספרו "אני ברק", נדמה לי ביום העצמאות האחרון.. את רוב החפצים שלו תרמתי, כך שלא נשאר יותר מדי..חוץ מכמה דברים שהקטנים שלי אוהבים במיוחד.

בד"כ אין לי אומץ למנות, אבל בכל זאת...

הבנים מהכיתה, אומרים לי שלום מבוייש ברחוב. הבנים מהכיתה, לא אומרים לי שלום ברחוב. הבנים מהכיתה שאני פוגשת עם אמא שלהם ברחוב. השלום הרפה שאמא שלהם אומרת לי ברחוב. ויש עוד כמה קרוב לודאי...

גם לי יש הרבה.....

אחים גדולים של ילדים מהגנים של הבנים שלי, כאלה שהם סביב הגיל שבו רותם היה אמור להיות עכשיו. ובמיוחד כשההורים שולחים את האחים הגדולים להוציא את הקטנים יותר מהגן, והאמא יושבת ומחכה ברכב.
כששואלים אותי כמה ילדים יש לך ואני עונה, תמיד שואלים "אז איפה השלישי" ואז מתחילים הגמגומים. לפעמים אין לי כוח להסביר ולפעמים כן. לפעמים הם נאלמים ובורחים ולפעמים לא...
ילדים עם מכשירי שמיעה
4 אנשים שטיפלו ברותם והיו הכי קרובים אליו ואלינו. רק לראות אותם במקרה ברחוב או בסופר מקפיץ לי את הלב ומסובב את הסכין שתקועה בו.
דנה ברגר הזמרת וכל השירים שלה. שלמרות שרותם היה צעיר כל-כך, הוא מאד מאד אהב את השירים שלה. אלה השירים שהשמענו לו בשבוע האחרון לחייו כשהיה מחוסר הכרה. ובכל זאת, היא הפכה לחברה הכי טובה שלי (במציאות) ואפילו כתבה והלחינה שיר עליו שיכנס לדיסק הבא שלה.
כמובן ילדים שהיו איתו בגן וגדלו איתו. לראות איך הם גדלו והתבגרו והוא נשאר ילד קטן
יש עוד המון אבל אני אפסיק כאן. זה כבר עולה לי בדם.

למעלה