טריגרי, אולי, קצת, המון...

ToryMaster

New member
טריגרי, אולי, קצת, המון...

וואו, כמה זמן לא כתבתי טריגר כזה
סליחה, ההודעה הקודמת פשוט לא קופצת מה קורה לי? מה? אתמול, הייתי כל כך קרובה ללחזור לחתוך, פשוט לקחת את הסכין ולשחרר את זה. אבל לא, למדתי כבר שזה רע, שאסור, שזה רק מגביר את הכאב במקום לשחרר אותו. חוזרת למקום שהייתי בו פעם, חוזרת לכאבים האלה, חוזרת לתמיכה נפשית, חוזרת להיות מעורבת מדי, להחזיק את כולם, לתת להם את מעט האנרגיה שיש לי, מעט האנרגיה שרצוי היה שאשקיע בעצמי. חזורת לשכוח מעצמי, חוזרת לחיות את הכאב של אחרים, לכאוב אותו, כאילו היה שלי. מערסלת את הכאב אלי, מחבקת, עוטפת את עצמי בו, כאילו שזה מה שיעזור, כשאני מודעת לעובדה שזה רק יחמיר אותו. לא מסוגלת להתנתק ממה שמכאיב, לא מסוגלת להתנתק מהפורום שהורג אותי, לא מסוגלת שלא להעלות את המרירות הזו על פני השטח, מה שכמובן מתחיל ריבים חדשים, מה שכמובן גורם להן לשנוא אותי עוד יותר. ואני, כמה הקרבתי בשבילן? למה אנשים סביבי לא מסוגלים להבין שאני מקריבה את עצמי, את האושר שלי, בשבילם? אני לא אוכלת. אני מפחדת, אני לא רוצה לספר לאף אחד. בשנה וחצי האחרונות, תמיד עמדתי על קצה הסף שבין אנורקסיה, אני, אני שאוכל זה החיים שלה. נשקלת, בודקת, מודדת, נכנסת לדיכאון כשהמשקל מצביע על חמישים במקום על ארבעים פלוס. אני. דווקא אני, שכל הסביבה שלי שולחת אותי לרופאים שבודקים ושוקלים ומודדים. ואני? אני מפחדת. קוראת הודעות ישנות, פוסטים ישנים בבלוג, ונחרדת, כמה שהם עדיין אמיתיים, וכל כך נמאס לי מזה, רק רוצה את האושר שלי בחזרה.

מוּסקט

New member
טורי

מכל מה שכתבת, אגיד לך מה קפץ לי לעין: "ואני, כמה הקרבתי בשבילן? למה אנשים סביבי לא מסוגלים להבין שאני מקריבה את עצמי, את האושר שלי, בשבילם?" למה את מקריבה, טורי? מי ביקש ממך? בשביל מה זה טוב? מה יקרה לך אם לא תקריבי קורבנות?

ToryMaster

New member
אני ארגיש רע עם עצמי

כל כך רע, על זה שאני רואה בפורומים הודעות אומללות, של אנשים שמתפרקים והתעלמתי, על זה שחברות שלי פונות אלי לתמיכה, והתעלמתי. אני ארגיש כל כך רע שאני פשוט אתפרק, לחלוטין, לחלוטין.

מוּסקט

New member
תרגישי רע

אם לא תקריבי קורבנות? האמת, התבלבלתי. חשבתי שאת מתלוננת, או מביעה כאב על שאת מקריבה קורבנות ואף אחד לא רואה לא מעריך ולא שם לב על כמה את שם בשבילם על חשבון אושרך האישי. לכן שאלתי מה יקרה לך אם לא תקריבי - כי הבה נודה, אף אחד לא ביקש שתקריבי - זה משהו שבא ממך. תשובתך היא שאם לא תקריבי תרגישי רע עם עצמך... והתבלבלתי כי רע לך אם את מקריבה, ורע לך אם את לא מקריבה... או שלא הבנתי משו.

ToryMaster

New member
לא טעית, הבנת נכון

אני מקריבה כל כך הרבה, ונותנת כל כך הרבה מהאנרגיות שלי לאנשים סביבי, שבקושי נשאר לי לעצמי. אם לא אעשה את זה, אני אשנא את עצמי, כי אני נוטשת אנשים כשהם צריכים אותי. המון אנשים סומכים עלי, המון אנשים טוענים שאני זאת שמחזיקה אותם בחיים, ואני לא מסוגלת פשוט לנטוש אותם

megahertz

New member
אז לפי דעתי את צריכה למצוא מישהו שי

שיעשה את אותו הדבר בשבילך.. שיקשיב, יעזור ויתמוך

מוּסקט

New member
איך קרה

שבחרת לחיות את חייך למען אחרים ולא למען עצמך? זה יפה מאוד שהמון אנשים סומכים עליך אבל אם בתהליך את מכלה את עצמך את לא עושה שירות טוב לאף אחד. לא להם ולא לך. את יודעת מה זה מזכיר לי? כשטסים במטוס ויש את הקטע הזה שמסבירים מה לעשות במקרה חרום, בפירוש מסבירים שקודם על המבוגר לשים על עצמו מסיכת חמצן ואחר כך לדאוג להתקין אותה על הילדים. למה? כי אם באמת קורה משהו צריך את המבוגר מתפקד שם על מנת לעזור. הילד לא יכול לדאוג לעצמו לבד. אם את מכלה את עצמך - מה תועילי לכל אלו שסומכים עליך? אין ברירה, טורי, את חייבת לערוך סדרי עדיפויות אחרים. רפורמה בכלכלת האנרגיות שלך.

ToryMaster

New member
ניסיתי

היו לי כמה חודשים כאלה, אבל עכשיו... כל כך הרבה דברים קרו, פשוט הגעתי למצב שלא איכפת לי מעצמי כבר, אם אשרוד או לא, לא איכפת לי כבר. אז אני משקיעה את עצמי בהם במקום בעצמי

מוּסקט

New member
זה סוג של בריחה, לא?

הרבה יותר 'קל' [אלק!] להחזיק למישהו את היד מאשר לעשות משהו למען עצמך. את עולה על דרך לא בריאה, טורי - וחבל. והעניין הזה עם קדושים מעונים כבר לא כל כך IN, את יודעת

ToryMaster

New member
הא, לא?

דווקא ציירתי את עצמי כישו ככה
אבל כן, מגיל אפס הדבר שאני הכי מצטיינת בו זה לברוח כשקשה, עובדת על זה עם המטפלת

megahertz

New member
../images/Emo24.gif את מוזמנת לפרטי ילדה..

אל תשכחי שיש אנשים שכן רוצים ומסוגלים לעזור, גם לך.. ותביני..אם תסתכלי על זה מהצד את רק תראי איזה בן אדם נפלא את.. בן אדם שנותן מעצמו..גם אם כבר אין לו מה לתת...רק בשביל שלאחרים יהיה שמח..את לא יודעת כמה זה מרגש לראות כזה דבר..את מדהימה |סוגד|

למעלה