*טריגר אובדנות*

Whowho

New member
היי
תודה מראש לכל המגיבים, אשמח לדעות ולעצות של אנשים אחרים מה נותר לי לעשות במצב בו אני נמצא.
כל מה שאני רוצה זה למות, אני לא רוצה חברים, אני לא רוצה עבודה, לימודים, משפחה ובכלל חיים אחרים, אני לא רוצה להרגיש יותר טוב, אין לי חלומות לעתיד - כלום, כלום, כלום. הדבר היחידי שאני רוצה זה פשוט למות (ויותר מזה - פשוט לא להשאר בעולם הזה) ואני לא מבין איך אני יכול להצליח להמשיך לקום כל בוקר ולחיות למרות שכל מה שהראש שלי עוסק בו, רוצה אותו ורק חולם עליו הוא בדיוק ההפך?!

in bal1

Well-known member
היי
תודה מראש לכל המגיבים, אשמח לדעות ולעצות של אנשים אחרים מה נותר לי לעשות במצב בו אני נמצא.
כל מה שאני רוצה זה למות, אני לא רוצה חברים, אני לא רוצה עבודה, לימודים, משפחה ובכלל חיים אחרים, אני לא רוצה להרגיש יותר טוב, אין לי חלומות לעתיד - כלום, כלום, כלום. הדבר היחידי שאני רוצה זה פשוט למות (ויותר מזה - פשוט לא להשאר בעולם הזה) ואני לא מבין איך אני יכול להצליח להמשיך לקום כל בוקר ולחיות למרות שכל מה שהראש שלי עוסק בו, רוצה אותו ורק חולם עליו הוא בדיוק ההפך?!
אתה יודע מה אני אומרת לאנשים כמוך שכך מרגישים? שלא רוצים להשאר בעולם הזה? שכרגע למעלה או בעולם אחר אליו אתה רוצה להגיע אין מקום כרגע.וחוץ מזה כנראה עוד לא סיימת את תפקידך בעולם הזה.ולכן אתה עדיין איתנו.באמת סליחה שאולי אני נשמעת קצת צינית אבל מה זה חשוב? להפרד אתה רוצה בכל מקרה נכון?
נסה לטפל בעצמך.כדי שתרגיש יותר טוב.

אתה יודע מה אני אומרת לאנשים כמוך שכך מרגישים? שלא רוצים להשאר בעולם הזה? שכרגע למעלה או בעולם אחר אליו אתה רוצה להגיע אין מקום כרגע.וחוץ מזה כנראה עוד לא סיימת את תפקידך בעולם הזה.ולכן אתה עדיין איתנו.באמת סליחה שאולי אני נשמעת קצת צינית אבל מה זה חשוב? להפרד אתה רוצה בכל מקרה נכון?
נסה לטפל בעצמך.כדי שתרגיש יותר טוב.
ענבל, למה הפסקת לכתוב לי בפרטי? אשמח אם נחזור לשוחח.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקר,
שומעת כמה הכאב בלתי נסבל עד שנראה שהמוות הוא הדרך להפסיק אותו..
נראה שאיבדת את התקווה שדברים יכולים להשתנות.. שהרמת ידיים מלנסות להילחם..
יכולה רק לתאר לעצמי כמה זה מייאש להמשיך לקום כל בוקר כשהכל איבד משמעות..
האם שיתפת מישהו בסביבה הקרובה אליך במה שאתה מרגיש..
ואולי כדאי לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך להתמודד עם הרגשות האלו.. מה דעתך?
בנוסף, אם תרגיש שזה נכון עבורך, מזמינה אותך להגיע אלינו לצ'ט אישי ואנונימי (בקישור: https://sahar.org.il/) עם אחד המתנדבים..
בו תוכל לשתף ולקבל אוזן קשבת וכתף תומכת..
הצ'ט יהיה פעיל הערב מהשעה 18:00 עד חצות.
אל תישאר לבד!
מחכים לך,
שלך,
מתנדבת סה"ר

כותבת לך הודעה גם בפרטי

חשוב לחיות. אין שום דבר מעבר לחיים האלה. צריך לשאוף ככל האפשר לשפר את החיים ולא להתייאש. איך אתה יודע שתגיע לעולם אחר? אולי לא יהיה כלום אחרי המוות וחבל. אף פעם לא תוכל לחזור ליהנות מחיים טובים.

נערך לאחרונה ב:
היי whowho

אני קוראת את המילים שלך ומתרגשת

אני מרגישה את הקושי שבו אתה נמצא ומבינה אותו, גם אני בעצמי הייתי במקומות נמוכים בחיים ותהיתי בשביל מה להמשיך. "הכאב גדול ואין לאן לברוח, עשה שיגמר כי לא נותר בי כוח", מצאתי את עצמי מאזינה לשירים, קוראת ובולעת את המילים שמישהו אחר כתב ותיאר את חיי בפרטי פרטים, בתוך השירים מצאתי גם את הכוח לחשוב אחרת, מצאתי משהו ששווה לחיות עבורו.

מתוך המילים שלך, אני מרגישה את הכאב את הרצון שיגמר אבל גם את החיפוש לתקווה, למילים אחרות שישנו את התחושה ויקלו על הכאב.

אתה קם כל בוקר כי יש בך את הכוח לשנות, אתה עושה את המאמץ למצוא את הדרך ואני מקווה שאולי מתוך המילים שכתבתי ואנשים אחרים כתבו לך תמצא גם את הכוח לשנות משהו.

אתה לא לבד!

שולחת לך חיבוק חם.

ש

למעלה