טריגר -- טריגר-

טריגר -- טריגר-

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לצעוק מותר פה נכון ...

יושבת אצל המטפלת מנסה להוציא מה היה שם כל החודש כל המחשבות ופלאשבקים שחוזרים ובאים ומעיקים ואני נאחזת בהכחשה

פגישה שנייה השבוע ולא יכולה להוציא מילה .................פשוט משותקת מהפחד ופותחת וסוגרת את הפה כמו דג ומילה לא יוצאת. ואין בכי ואין אויר והיא מנסה שאני אנשום וכלום ואני מכווצת ולא יכולה לזוז ...והחלקים שלי מתפזרים ועפים ברוח לכל הכיוונים ואחד בא והשני חוזר ואני לא יודעת מי זה מי ..............
ונמאס לי מהכל ומכולם ובעיקר העיקר מעצמי מבקשת עוד פגישה כאילו שאני רוטשילד ובסוף מילה מילה כלום ...

רוצה לחיות להיות כמו כולם וזה בחיים לא יקרה גם שאני יהייה הכי מחוברת בעולם תמיד אני אשאר זו שפגעו בה ופצעו את נפשה ...כל הדפוסים שלי משם בעיקר הפחד נמאס לי מהכל ....HHHHHHHHHHHHHHHHHHHF56ES43SBVGYHOIJNMKL NLUHFG86598UHJOIHJVCUT5R7T98YFVC5R UZV CAHY, TKUNV וזה בשיטת אלומה שהכל ילך ל...........

ויש לי מטפלת שאין דברים כאלה אבל .....

ותודה וסליחה עם זה העיף מישהו הייתי חייבת לפרוק אולי אני לא יעוף על עצמי היום .

ישנונית

לפעמים קשה לדבר על הכל פתאום, כשיש לך את האפשרות, אחרי שהתרגלת לשמור את זה לעצמך. אל תכעסי על עצמך.
אולי תכיני לעצמך לפגישה הבאה כרטיסיה עם נקודות שרצית לדבר עליהן, אירועים משמעותיים שהיו בחודש האחרון, קשיים חדשים שצצו. גם אם לא תצליחי להעלות את הנושאים האלה בדיבור, את יכולה לתת לה לקרוא את הכרטיסיה ולתת לה לשאול את השאלות ולהתעניין, אולי זה ייקל עליך.

מחבקת המון תודה

העיניין היה שיתוק של הגוף ופחד שהם עכשווים אבל שיחזור של דברים בעבר ...לא מצליחה לתמלל את הזכרונות הם כואבים מידי אם אני אתמלל אותם זה אומר שאני מקבלת שהיו אני עדין בהכחשה ובשליטה מלאה ..

תודה לך על הכל וחיבוק חזרה

קחי את הזמן

זה קשה לשבת ולחשוב על העבר ולקבל אותו זה בכלל תהליך שיכול לקחת שנים. לפעמים את יכולה להגיע להשלמה עם העבר ועם דברים שקרו, אבל עדיין לא להרגיש בנוח לדבר עליהם (אני מאמינה שלכל אחד יש נושאים כאלה, שהוא לא אוהב להיזכר בהם ולדבר על עליהם, אבל זה לא אומר שהוא עדיין חי בצל שלהם כמו שהוא היה פעם).
תחשבי על צעדים קטנים, אל תמהרי מדי, תוודאי שאת מרגישה בנוח עם המטפלת שלך ותעצרי כשאת מרגישה שקשה לך או כשאת מוצפת. לדבר על זה נועד לעזור לך, לא להפיל אותך יותר. חשוב שתדעי את הגבולות של עצמך ותשמרי עליהם, בשביל לשמור על עצמך

למעלה