הודעה אחרונה - לפני ה"אין אינטרנט".
אוקיי אז ככה.., אחרי השיחה שהייתה לי עם שני וסה"ר בבית דרור, ששניהם אמרו שהם תומכים בי בכל דרך שבא אבחר.., נושא השיחה הייתה:, האם לעזוב את המרכז חירום "בית-דרור" או שלא.., כי היה לי שם מאוד רע. . ., בסוף החלטתי לעזוב וביום שישי יצאתי הבייתה ופשוט לא חזרתי ביום ראשון, עכשיו אני בבית. ., כל אופן, הוועדת החלטה - אתם זוכרים ?!, זאת שכל כך הטרידה אותי . . ., הלכתי אליה, בסוף היא לא הייתה במטבח הזה איפה שהמשרד רווחה הזה, אלא, בשירות לנערה.. ליד קצין העיר., מכיוון שהיה מלא שם., אז ככה, עשו לי את הוועדה הגיעו, הפקידת סעד שלי, העובד סוציאלי, הפסיכולוגית דליה - לא הגיעה - והיא הבטיחה לי - לא נורא, רגיל שמשקרים לי. . כל אופן, היועצת הגיעה, הקצינת ביקור סדיר שהייתה לי, ואיתי מקידום נוער - לא הגיע, כי באותו יום הייתה ישיבה, או . קיי, אז ככה, זה היה צוות מצומצם, הפסיכולוגית קלינית אסתר אפק, נראה לי או משהו כזה, לא הייתה נוכחת, וכאלה, בגלל שזה היה יום, אין לי מושג מה אמרו, כל אופן, עשו לי את הוועדה, הקריאו את הדו"ח, בלה בלה, נרשמתי במשרד הרווחה לאחר קריאת חירום מהוסטל עין התכלת..., בלה בלה, נראה נער עם דימוי עצמי נמוך, בלה בלה, סיפור משפחה, לא מעניין, סיפרו שהייתי בשלוותה ושסיימתי שבוע הסתכלות ורציתי להישאר שבוע נוסף - וסירבתי לחזור הבייתה, עשו לי מבחנים דידקטיים בלה בלה, כל מיני דברים.......... , נ.ב.: לפני השלוותה היה כתוב, שבאחת השיחות עם הפסיכולוגית אמרתי לה:, שאני לבד, נמאס לי מהחיים, אין לי למה לחיות, כואב לי, לאף אחד לא איכפת, אף אחד לא יכול להיות איתי, אני צריך מישהו שיהיה איתי 24 שעות, וההורים שלי לא יכולים להיות .... אין לי כוונה ורצון להתמודד.., הפסיכולוגית הפנתה אותו לפסיכיאטר, וחשה סכנה פיזית ונפשית ליובל..., בלה בלה בלה, בקיצור, כולם שם התנהגו כמו חיות, ואני סתם ישבתי בשקט, שאלו אותי אם יש לי משהו להגיד, אם אני רוצה שההורים ייצאו, אמרתי לא, ופשוט כמעט ולא דיברתי, אמרתי שכבר לא אכפת לי, ושנמאס לי, כל מיני דברים... תמר ישראלי, האחראית או המפקחת לא זוכר.. או שזה אותו דבר.. כל אופן, של אודי ואיריס נתנה לי יד, ותמכה בי, בכל אופן, היא אמרה שהיא לא מחליטה!, וחגית מטוס - הקב"סית דיברה איתי במהלך הוועדה, וצעקו עליה, כי זאת וועדה והיא לא צריכה לדבר ולהפריע באמצע, בקיצר משוגעים, אני עשיתי פרצופים, ואמרתי שנראה לי שבנתיים אני אהיה בבית,,, בסוף אני בבית, ויעשו לי וועדה חוזרת לקראת סוף החופש... עם צוות מלא., ביקשתי שיחות שזה מאוד חשוב לי, ההורים אמרו שאין להם כסף לשלם לפסיכולוגית, וגם ההורים שלי מאוד כעסו שפתאום כל העולם יודע מה קורה אצלהם בבית...., הלכתי לבקש שיחות ב"מרכז (המרפאה) לבריאות הנפש לב השרון - בית בריצ'ר", מילאתי טופס כתבתי וכו', פסיכיאטר קרא לי לשיחה, דיברתי איתו, והוא אמר שהם ייצרו איתי קשר, הם הסבירו לי שביום שלישי יש ישיבת צוות, ושם מחליטים מי מטפל במי, ושייצרו איתי קשר בתוך שבועיים, ויקבעו איתי לשיחה., ואמרו שאם המצב מדרדר ואם רע לי יותר, או שאני רוצה למות או מרגיש שיש סכנה לחיים שלי, להתקשר אליהם..., חזרתי הביתה, לבית רע, בלי אינטרנט בלי טלפון בלי כלום, רע לי, אני זוכר סבל, המון כאב.. המון. הסתגרתי בחדר, הרגשתי רע, כמעט ולא דיברתי עם אף אחד, וכשאורטל התקשרה אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה יותר...., היא שאלה אותי אם הכל בסדר, אם אין לי עוד פעם את ה"שגעונות" האלה - של למות.., אמרתי לה, כן, הכל בסדר, כרגיל. היא שאלה אותי אם אני רוצה להיפגש איתה מתישהו, אמרתי לה "לא נראה לי שכדאי", וחשבתי אני לא רוצה שיהיו לי יותר חברים ! אני רוצה להיות לבד!... סיימתי את השיחה, הכל באמת כרגיל.., עם אחרים לא ניתקתי את הקשר כי אני יודע שהם צריכים אותי.... באמת!, והלב שלי לא מרשה לי..., כל אופן, הכל רגיל, כאוס. אחרי שבוע וחצי שכנועים.. יש לי אינטרנט - אחרי השפלות וכל מיני דברים שעברתי בשביל זה וידעתי שזה יהיה לזמן מוגבל, אני מכיר הכל כבר...., עכשיו עוד פעם אין לי אינטרנט, וכן זה אני, אני כל כך רוצה למות!..., יותר מתמיד,, רק שעכשיו אני חוזר לפעם... - למכות לדם ולאלימות..., ליער, ולשיכור שהיה שם, לסמים (שאף פעם לא לקחתי), לזה שרדפנו אחריו(לא אני) אבל הייתי בחבורה..., עם רובה אוויר..., להכל, אני רוצה לחזור, להסתובב בחוץ, להסתובב בלי לדעת מה קורה..., בלי לחשוב עם מלא אנשים מלא סביבה, מלא כאב...., לא רוצה הורים, לא רוצה בית, רוצה להיות כל היום מוקף בחוץ ועם מלא אנשים, שבאמת יכולתי לסמוך עליהם, ואני מצטער על המקרים שהם לא שלטו בעצמם, ומצטער, על כל מה שקרה לי, היה עצוב לי לשמוע..., הכרתי שם דברים שלא הכרתי אף פעם, פתאום דיברו על סקס עם גוויות, על השטן, כל מיני דברים, ראיתי דברים שבחיים לא ראיתי, היכרתי ערפדים (אנשים ערפדים), דיברו על סוגי דם, ועל כל מיני דברים כאלה, יו' הכרתי כל כך הרבה דברים שזה ממש פחד. . הם דיברו על כל מיני סוגי סקס ואהבה, לא משנה, כבר על מה.... חוץ מזה, זה היה בחדרה, הכרתי והסתובבתי בנתניה עם עבריינים, בחדרה, עם ערסים, ופריקים.. כל אופן, הייתי במסיבות מטאל, ישבתי לידם כשהם עישנו סמים (אני לא עשנתי), היה כל כך מצחיק בבית של יניב ב 4 בלילה - כשההורים שלו היו באילת.., זה היה כל כך מצחיק, לראות אותם, מסטולים, מדברים שטויות... זה כזה קורע., וקרו כל כך הרבה דברים אני כל כך מתגעגע סוף סוף אוכל לראות אותם שוב, ירח שוב אני יוכל להסתכל אלייך!! אני אוהב אותך ירח יקרה שלי, את תמיד שם,!!!! את הסהר הכסוף ברקע השחור, כחול כהה של השמיים..., והכוכבים המדהימים והנוצצים, בצבע הזהב!!!!!, ואז השמש באה עם הזריחה, מדהים......, אוף, נראה לי שכתבתי המון אז אני אסיים, תאחלו לי הצלחה, מחוץ לבית.. חיי רחוב, יובל קציר - מעיין סהר... אמן!. אשן בחוץ, אגור בחוץ והכי חשוב, היום צריכה להיות לי שיחה עם העובד סוציאלי ב 12 עם אודי, ואני לא אלך אל השיחה הזאת, לא ולא!!!!, לא אכפת לי יותר מהרווחה, מעכשיו אני יפעל רק למען עצמי, ולא מעניין אותי כלום, לא אכפת לי מכלום, אני יותר לא הקורבן......., ולא אסבול יותר..., גם לא אהיה בוועדת החלטה, לא אלך לשום מקום, ואם אין לי בית אז חבל, אתם לא חייבים להגיב, כי בטוח שלא אוכל לקרוא את זה עוד מעט לא יהיה לי יותר אינטרנט, בגלל ההורים הרעים האלה לא אינטרנט ולא טלפון, ותאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת מה הם אמרו לי!, אוהבת, או ששונאת.. תחליטו אתם, מעיין. אבל הדברים יכולים להשתנות. . . . ., אני המטרה ורק אני חשובה כרגע, והכל יהיה בסדר, נתראה מתי-שהו, בהמון אהבה, אני.... לפורום, טרנסג'נדרס, -העתק - פורום - סה"ר.