טריגר

• פותח הנושא LsMs
  • פורסם בתאריך

LsMs

New member
טריגר

אוף ...אתמול נורא רציתי לצאת לשתות והיה לי בולמוס בבית לפני אז הקאתי כל מה שהצלחתי כדי שאוכל להשתכר על בטן ריקה (אכלתי פיתה עם טוננננה חומוס ואיזה 8 נקניקיות ופרוסה עם גבנצ ומגנום מיני)

הלכתי שתיתי ואם זה לא פאקינג הספיק לי היה לי עוד בולמוס בבית בחזרה אכלתי עוד 3 נקניקיות ,שניצל תירס דק ושקית במבה גדולה...אבל לא היה לי נעים להקיא את זה וגם הייתי קצת שיכורה וזה היה איזה 1 בלילה כבר...(עדין גרה עם ההורים והם לא ממש יודעים על המאבק האישי שלי עם הפרעות אכילה ועישון והכדורי דכאון והואליום)

בכל מקרה נשקלתי היום בבוקר...56.3 פאק!!!! איזה דבה אני אלוהים! (אני כולה שמנמוכה 1.62 ושוקלת 56.3...זה מה שמגיע לי על זה שהפסקתי ללכת כבר שבועיים לחד"כ,עישנתי ובילמסתי ....מגיע לי באמת!....כי לפני חודש הייתי איזה 52...)

בכל מקרה מתכוונת לחזור להתאמן בחד"כ סדיר,לאכול סדיר עד כמה שאפשר ולשתות טונה על טונה על טונה מים כדי לחזור ולצמק את הקיבה ולהוריד את ההתמכרות לסוכרים שנהיתה לי

נ.ב - בסוף לא הסתדר עם הבחור...בגלל שהוא לא רצה לגלות בגרות בכל נושא הפוסטינור הוא בא ואומר לי שזה כבד עליו והוא רוצה הפסקה...אני מקווה שהוא מבין שזה מבחינתי אומר..ביי! אני לא חוזרת לאנשים...כנראה שזה לטובה מה אני צריכה ילד שלא יודע להתמודד עם החיים ועם אחריות כי קורים דברים בחיים....לא בשבילי ...במקום יצאתי אתמול עם ידיד משעבר מהלימודים (להנדסה) היה לי מה זה כיף התחלנו לדבר על הפרויקט בMSC שלו ומה הוא יעשה ומימונים ועל כל מה שלמדנו בעצם בתואר...כבר שכחתי כמה כיף זה לפעמים להיות פלצן ולדבר על דברים ברום כמו עירור אופנים א"מ בקליפה של סריג מתכת מבלי שהם ידעכו מהר מדי

למעלה