טריגר

Raindrop23

New member
טריגר

אין לי כוח יותר, נמאס לי מהחיים הדפוקים שלי, כל פעם אותו סיפור, אין בשביל מה לחיות, אין כוח לכלום, אין שקט בראש.
גם אם לרגע או לכמה דקות אני מרגישה טוב מייד זה חולף והדיכאון חוזר. יש לי גם הרבה כעסים ואני עצבנית.
כמה אפשר לסבול, נמאס לי, לא יכולה להמשיך ככה. זה כבר מזמן לא חיים, זה עינוי סיני שלא נגמר.

מבינה אותך, את לא לבד עם זה

אני מרגישה כרגע ממש כמוך. אנחנו חייבות לדבוק בכל זאת בטוב, גם אם הוא כמה דקות. חייבות. אין מה לעשות, אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו. את יכולה למצוא עכשיו משהו קטנטן וטוב להתמקד בו? להודות עליו? שולחת חיבוק.

Raindrop23

New member
תודה אלומה

פשוט אין לי כוח כבר למלחמות האלה עם עצמי.

אז תנוחי.

אני מדברת בשיא הרצינות. תרפי כעת מכל מה שלא בטופ פריוריטי. סדרי לך סדר עדיפויות ותתעסקי כרגע רק עם ההכרחי ביותר. לפעמים צריך לתת לנפש ולגוף לנוח קצת ולבחור את המאבקים בתבונה. עוד חיבוק.

Raindrop23

New member
אני מנסה לחשוב על זה שצריכים אותי ושפונים אלי

כי יש לי ידע ואני אוהבת לעזור וזה נותן לי סיפוק. עכשיו אני מנסה להעסיק את עצמי כדי לא לחשוב יותר מדי.

מעולה שאת!

וזה שאת מוכשרת בכל כך הרבה תחומים...
וזה שיש לך חתולה מהממת...
אולי תעלי לפה את התמונה היפה של השדה עם הכלניות? זה יעשה לנו מצב רוח טוב

תראו איזו צלמת מוכשרת יש לנו פה

בא לי להוריד את התמונה למחשב ולשים בדסקטופ...

אפשר גם תמונה של המשופמת המהממת השמשית?

איזו בובה יפיופה

נראה לי שאנחנו צריכים לפתוח פה שרשור
עם תמונות של החתולים שלנו / בעלי חיים אחרים שיש לנו... אולי מחר או בחג אני אארגן משהו (או שמישהו אחר רוצה אז בכיף). היא גזעית?

Raindrop23

New member
תודה, היא יפה גם מבפנים וגם מבחוץ

היא לא 100% גזעית עם תעודות אבל יש בה הרבה מהגזעי.

Raindrop23

New member
קשה לי - טריגר

אין לי כבר מה לכתוב, אני מרגישה שאני כל הזמן חוזרת על עצמי, אותן מילים מתארות את אותו מצב.
מרגישה לבד, חוסר שקט, חוסר אונים, דיכאון. שונאת את החגים האלה ושונאת את החיים שלי בכלל.
אין לי עם מי לדבר. אין לי עם מי להיות. אין לי מה לעשות. לא בא לי לעשות כלום. רק מחכה שהזמן יעבור, בשביל מה אני לא יודעת.

LsMs

New member
תמיד אפשר לדבר איתי על כל נושא

כל עוד אני לא ישנה

למעלה