טריגר.

Witch House

New member
טריגר.

הכל הולך בסדר. לכאורה.

אני בעיר חדשה, הודיעו לי היום שהתקבלתי לעבודה ואני... צוללת לתוך דכאון. עצב מצמית, שינה מרובה, אכילה לא מסודרת ותחושת חוסר אונים.
אני מרגישה שזה גדול עליי, שאני לא הולכת להצליח להחזיק את הכל בעצמי. שאני אכשל בעבודה ולא אצליח להתמיד, שוב.
ויש פה כל כך הרבה אנשים והצעות ואני מרגישה הכי לבד בעולם.

איזה מן בנאדם מסתגר במיטה עם תריסים מוגפים כשהודיעו לו שהוא עבר את ראיון העבודה ורוצים שיתחיל לעבוד בשבוע הבא.

ויש מישהו שמתעניין בי ומחר אני נוסעת למסיבת יומולדת, אבל יש בתוכי מן תהום עמוקה כזו ולא משנה כמה יעטפו אותי, זה פשוט לא מספיק. מחר אני הולכת לראות את החברה הכי טובה שלי ולהתכרבל איתו במיטה ולהתערפל מאלכוהול ואני לא, אני לא מסוגלת לשחרר את ההרגשה הזה של התופת.

זה לא הגיוני, אני שונאת להיות לא הגיונית. אני שונאת את זה שאני סוחבת את חוויות העבר שלי לכל מקום, במקום לשחרר. ואני גם לא מצליחה לשחרר את זה שאין, המשפחה שלי ואני יכולים להתקיים רק ממרחק גיאוגרפי ניכר. אבל לא ביחד. אף פעם לא ביחד.

Lady Stark

New member
את שואלת

איזה בן אדם מסתגר במיטה כשמודיעים לו שהוא התקבל לעבודה חדשה ומתחיל עוד שבוע? אני.
התחלתי עבודה חדשה לפני קצת יותר מחודש והאימה שהרגשתי כשקיבלתי אותה היתה בלתי נתפשת.
נפלתי לאפיזודה קשה שרק עכשיו אני מתחילה לצאת ממנה.
זה מוכר ומובן, שנופלים למקומות האלה כשקורה דבר טוב.
זה שילוב של הפחד מכישלון ושל התחושה הזרה כשקורה לנו משהו טוב.
אבל זה זמני. מבטיחה. את תתחילי את העבודה, תלמדי את השטח ותרגישי בטוחה יותר. וזה יירגע עם הזמן.

והמלצה אישית שלי: תגיעי לעבודה בגישה של מוכנות ללמוד. לא של ״אני תחת זכוכית מגדלת״. אם תתני לעצמך להסתגל בלי תחושה שאת במבחן, ועם הבנה שכולם צריכים לעבור תהליך הסתגלות במקום חדש, זה מאוד יכול להקל עליך.

אז ככה...

לא כל אחד בנוי להצלחה.
כלומר, לא כל אחד יודע להתמודד איתה.
הכי קל להגיד לך שתקפצי על המיטה ותהיי מאושרת אבל ברור לי שזה לא כזה פשוט.
אולי לאנשים מסוימים זה בא טבעי, כל הקטע הזה של לקחת בידיים ובקלות את ההצלחות שלהם אבל גם אני כמוך, לא יודעת להתמודד עם זה.
כל הטוב הזה לכאורה, לפעמים יותר מלחיץ מהשגרה הרעה, בדיוק כי זה משהו ששובר שגרה ומייצר חששות חדשים, שלא נאמר פחדים רציניים.

אני כרגע לא במצב של לעודד ממש או לייעץ כי אני לא בתפקוד מי יודע מה טוב אבל בהחלט רציתי להגיד שאת בסדר ואני מבינה אותך!

את נהדרת, זה הכול.

והפחד מהצלחה כל כך מוכר... את ממש לא לבד עם זה. שיהיה המון בהצלחה!

למעלה