טריגר

טריגר

אילו רק לא הייתי כל כך פחדנית. אילו רק היה לי אומץ להוציא לפועל את התכנית שלי.

איילה הודיעה לי שגם המחליפה שלה בסוף לא מחליפה אותה אלא רק תעבוד עם משרד הביטחון. המטופלים שלה יתחלקו בין רופאה בהמה גסת רוח שטיפלה בי פעם ואין מצב שאחזור אליה, לבין רופא שהוא די בסדר, אבל הוא גבר, ואיך אני אמורה לדבר עם גבר על מה שעבר ושעובר עליי.

ואין טעם. אני רוצה שהכול ייגמר. הכול. וכמה שיותר מהר. וזה גם מפחיד אותי ולכן אני עדיין כאן, אבל אני לא יכולה לסבול כבר. רוצה שהוא ישחרר אותי מהחיים האלה. זה בלתי נסבל.

איזה יום יה וואראדי

אני כל כך מותשת.

איילה הייתה צריכה לצאת מהמרפאה ואמרה לי שעוד שעה היא חוזרת ושאמתין לה. המתנתי כמעט שלוש שעות עד שהחלטתי שזהו, היא כנראה לא חוזרת, וזה למרות שהבטיחה לי ושאלתי וענתה לי שהיא בטוחה שתחזור, וכשבאתי לצאת מהמרפאה תפסה אותי בטלפון רונית, העו"סית. איילה התקשרה אליה כי לא היה לה הטלפון שלי, וביקשה ממנה להודיע לי שהיא מתעכבת ותחזור עוד רבע שעה. במקום זה חיכיתי עוד שלושת רבעי שעה, ואז איילה חזרה ומיד הייתה צריכה לצאת שוב, כך שדיברנו אולי חמש דקות בקושי בסיבוב השני והיא התנצלה נורא והיות שכבר היה חשוך היא הציעה להקפיץ אותי לתחנת האוטובוס כי היה חשוך נורא ופחדתי ללכת שם בחושך בתוך ביה"ח הענקי, ועוד מול ההוספיס שבו אימא שלי נפטרה. גם אז הייתי יוצאת בחושך מהבניין ועושה את הדרך הזאת ברגל לאוטובוס... אז היא הקפיצה אותי מהר מהר וניפגש ב"ה עוד שבוע.

אני עייפה. ובזבזתי כל כך הרבה זמן לשווא. לא למדתי. לא עבדתי. כלום. רק ציירתי, כתבתי, שמעתי מוזיקה והרגשתי שהעולם שלי מתהפך. אין לה מחליף וגם לא יהיה. וזה קשה מאוד, קשה מנשוא.

Lady Stark

New member
הי בובה

אני גמורה מעייפות אז ברשותך אני אתן רק חיבוק.
ורוצה להוסיף, שלצייר ולכתוב ולשמוע מוזיקה הם לא בזבוז זמן בכלל. אלה דברים שעושים לך טוב ובגלל זה הם לא יכולים להיות סתם. במיוחד לא בתקופה הזאת שבה כדאי לאחוז חזק בכל דבר שעושה לך טוב.

תודה קוקי

כן, זה עזר לי לשבת שם ולצייר, לכתוב ולשמוע מוזיקה. כשווידאתי שכולם כבר הלכו פצחתי בקולות שניים לקייט בוש

מתחיל לי עכשיו התקף חרדה, אני רועדת. איזה יום. וגם מחר צפוי לי יום ארוך בבית חולים אחר ועדיין אין לי ליווי של מדריכה ועם רונית אין סיכוי לדבר עד חמישי הבא ורע לי כל כך.

החלטנו אני ואיילה להעלות שוב את המינון של הלמוג'ין ל-300 (כעת אני על 275).

אני מפחדת.

תודה לך, תאומי! והצילו! "סוג של" טריגר

היה לי יום אופורי היום. הצד החיובי של הציקלותימיה. הייתי במרפאת אלרגיה לעשות טסטים והיה לי מצב רוח ממש קופצני, פטפטני, מלהג, מבודח, הצחקתי את כולם שם, התיידדתי עם המטופלים, עם האחות, אפילו הצלחתי להצחיק קצת את הרופא שהיה די... בואו נאמר מסוגר כדי להיות לארג'ית איתו. היו לו איזה 4-5 סטודנטים אמריקניים בחדר, ונתתי להם הרצאה באנגלית על המצב שלי, והרופא שמח שהוא יכול לתשאל אותי באנגלית כדי לחסוך את מאמצי התרגום.

היה לי מצב ממש מוזר - לא הגבתי לשום אלרגן, וזה מילא, אבל לא הגבתי גם להיסטמין, שזו נקודת ביקורת שחייבים להגיב אליה, ופשוט לא הגבתי לכלום, אז הרופא שלח אותי לבדיקת דם של אלרגנים, ועשיתי ממש צחוקים עם אנשים שם והייתי עצבנית אך קופצנית ואופטימית ודיברתי נון-סטופ. הבנתי שזו הציקלותימיה ושזה יעבור, ושהנפילה, שלה אני מצפה, בוא תבוא.

אחר כך הגעתי הביתה והתחלתי לעבוד על הלקטורה שאני מפגרת בה כבר המון זמן וכבר קיבלתי עוד אחת, והתקשרה אליי לקוחה שהפנה אליי חבר טוב שלי, עורך לשון, שלא רצה לקחת את העבודה מסיבותיו שלו, אז הוא הפנה אותה אליי ואחרי כמה ימים שלא הצלחנו לתפוס זו את זו סיכמנו עכשיו (אחרי איזה חצי שעה בטלפון) מה צריך לעשות ומחיר וכו'. היא נשמעה מאוד חמודה וכבר דיברה אתי על הפניית חברים שלה, סטודנטים נוספים... ואני, כאילו, הלוווווו מה קורה פה, אתמול רציתי כל כך למות ועכשיו איך אני משתלטת על כל העומס הזה? הדדליין לממ"ן לאוני' הוא מחר (קיבלתי דחייה בשבוע) ועוד לא פתחתי שום ספר, הלקטורה מחכה המון זמן, השנייה הגיעה אליי אתמול, העריכה של הסמינריון הזה גם כבר אצלי, והתקשרו מההוצאה לאור שאולי ייתנו לי איזו הגהה סופית שאמורה להיות על PDF רק שלא הצלחתי לפענח איך עושים את זה, כי ככל שידיעתי משגת אין אפשרות לערוך קובץ PDF - אם מישהו כאן מבין בזה אנא כתבו לי. איך אני מתמודדת עם העומס הזה??? איך אני מתכוננת לנפילה שתגיע? והרי היא תגיע ב"ה...

קנדי קראש, איילה, אורלי, שותפה, בתי חולים כל הזמן, מדריכה חדשה, אולי הוסטל, מחשבות על מוות ופגיעה עצמית (להבדיל).

כל כך התביישתי היום כשעשו לי את הטסטים, כי הייתי כמובן צריכה לחשוף את האמות הפצועות שלי - באחת יש חתכים וזכר לכוויה מאז, בשנייה יש "רק" זכר לכוויה מאז, והאחות הייתה כנראה מנומסת ולא שאלה אותי מה זה הדברים האלה, רק חיפשה מקום נורמלי לסמן ולדקור.

ואני לא יודעת להתמודד עם כלום בלי אוכל עודף, מיותר, מסוכן. לא יודעת. האינטנסיביות הזאת והמוצפות הזאת והניעה בין התהום לבין הפסגות... והחשש - מה יהיה אם לא אצליח לעשות את עבודת העריכה הזאת מספיק טוב? מעולם לא עבדתי עם לקוחה פרטית תמורת תשלום, רק עם הוצאה לאור... וזו עבודה אקדמית - סמינריון - ואמנם למדתי לעשות את זה בקורס העריכה הלשונית, אבל אני לא זוכרת שום דבר ואין לי מושג... מה שכן, זו לקוחה שעברית אינה שפת האם שלה, והבעיה הקשה שלה בטקסט היא הניסוח ופחות שגיאות הכתיב, ובניסוח אני מעולה (כל עוד אני מבינה את ההקשר. מה אני אעשה אם לא אבין מה היא רצתה להגיד? כמובן ישנה אפשרות להתקשר בטלפון או במייל, אבל יש לי חשש להראות שאני לא יודעת אם אכן לא אדע... אני רוצה להצטייר אמינה ומקצועית...).

הצילו

היי

אני לא חושבת שאפשר לערוך קובץ PDF, זה הרעיון מאחורי ה-PDF, שאחרים לא יוכלו לערוך אותו.

אני יודעת שאת מחכה לנפילה, אבל תנסי לנצל את העלייה שיש כרגע ולתת לעצמך קצת חיזוקים חיוביים, להכין את עצמך כמה שאת יכולה.

שולחת חיבוק גדול

תודה רבה לך ולריינדרופ

איזו פדיחה הייתה לי אצל האלרגולוג... החלטתי שאחד המתמחים האמריקנים שישבו אצלו היה בהתמחות גם אצל איילה פעם. אני ממש זכרתי אותו, תווי הפנים והכול. אבל כששאלתי אותו, הוא הכחיש מכל וכול ואני התפדחתי קשות.

יכול להיות ויכול להיות

יש אנשים שלא נעים להם שמזהים אותם ממקומות אחרים, מסיבות שונות, ויותר נוח להם פשוט להכחיש את זה.
אל תיקחי את זה קשה. במקרים כאלה פשוט תחייכי בנימוס ותגידי "אופס, סליחה
"

נכון, גם זאת אפשרות, לא חשבתי על זה

אני מוכנה להישבע שזה היה הוא!!!
אני זוכרת את הפגישה ההיא כטראומטית במיוחד. אלו רופאי משפחה (כלומר סטודנטים) שעדיין לא בחרו תחום התמחות מקצועי או משהו כזה. אני זוכרת, כי גם אז אצל איילה הרציתי על המצב שלי באנגלית והם שאלו אותי שאלות ואני זוכרת אותו בוודאות. יצאתי מהפגישה ההיא מרוסקת. הפגישה ארכה כשעה וחצי שבמהלכה גוללתי את כל תולדותיי עד הלום וזה הכניס אותי לסחרור אינטנסיבי של התפרקות.
הקטע הוא שהיום, כששאלתי אותו, הוא שאל בכלל מה זה שיבא, וכשאמרתי 'תל השומר' אז הוא אמר שלא היה שם מעולם חוץ מפעם אחת, כשאשתו ילדה שם.
הוא דווקא חביב מאוד.

Raindrop23

New member
אפשר לערוך קובץ PDF

נדבר על זה בפרטי אם תרצי. בינתיים שולחת לך הרבה חיבוקים.

למעלה