טריגר

ToryMaster

New member
טריגר

אפשר לסכם את זה בכמה נקודות. למעשה - רצוי, כי אין לי הרבה זמן. אני שונאת את עצמי אני כלבה אני מתמוטטת חתכתי והסיבות? הברזתי מהישיבת מד"צים בראשון בערב בלי להודיע מראש, ועד עכשיו לא דיברתי עם המדריך השותף שלי. הברזתי מהבייביסיטר ביום ראשון בערב - ועד עכשיו לא דיברתי עם האישה שהייתי אמרוה לעבוד אצלה רבתי בערך מיליון פעם עם החבר שלי בשלושה וחצי ימים שהייתי אצלו, ופגעתי בו נורא. נמאס לי, אני הולכת לפגישה עם הפסיכולוגית, ואז להתקלח ולחתוך. אני שונאת את עצמי!

sh53

New member
אולי את שונאת את עצמך

אבל אני אוהבת אותך
אוהבת אותך, כי יש בך את האומץ להודות במינוסים שלך ולהודות שטעית. יש כאלה שחושבים שהם מינימום אלוהים ואין להם מינוסים. אוהבת אותך, כי את מודעת למגבלות שלך ויודעת לבקש עזרה כשצריך. יש כאלה שחושבים שהם יכולים הכל, הולכים עם ראש בקיר, כבוד עצמי קוראים לזה, הם לא זקוקים לאף אחד. אוהבת אותך, כי את לא מרימה ידיים ומתייאשת, למרות שקשה ומבינה שקשה לך. יש כאלה שבחרו בחיים הקלים. מאשימים את החברה במה שקורה איתם ולא את עצמם חס ושלום. אוהבת אותך, כי את אנושית, כי איכפת לך, כי כואב לך על שפגעת באחרים יש כאלה שחושבים שהם לא חייבים שום דבר לאחרים, אם הם פגעו באחרים יאמרו אז מה? גם בי פגעו פעם, אז למה שלא אפגע באחרים? אוהבת אותך, כי את מנסה להתמודד שוב ושוב, נופלת, קמה, נופלת שוב וסומכת עלינו כי אנו נוכל לעזור לך, ובדרך זו מחמיאה לנו ומוקירה לנו בכך תודה כי את סומכת עלינו יש כאלה שלא יבקשו עזרה מאחרים, שחס ושלום לא יתפסו גובה עלינו (מי חושב במצבים כאלה על כבוד ועל מי שווה יותר ממי?). אוהבת אותך, כי כתבת את המילה טריגר בראש ההודעה - התחשבות זה שם המשחק יש כאלה שגם במודע לא ישימו את המילה הזאת בראש ההודעה, מה איכפת להם מאחרים? העיקר אני והבעיה שלי ויותר מזה שום דבר לא חשוב. ב-2 מילים - אוהבת אותך

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

עוזר לשמוע את זה? כן מכאיב לשמוע? כן כי אני לא כל מה שאת אומרת, אני בוחרת בדרך הקלה, אני בורחת במקום להתמודד, ואחר כך באה לבכות כשקשה לי

sh53

New member
את מודעת למצב - את לא בורחת

מי אמר שלהתמודד עם מצב זה קל? אם כל הבעיות היו נפתרות בשניה, בדקה, בשעה או ביום - כולנו היינו מתמודדים איתן יפה וטוב מאוד, הרי לא בעיה לסבול יום אחד. זה יותר קשה להתמודד עם בעיות כשהן קשות, כשהן שוברות אותנו, כשנופלים לאחר שמנסים להתמודד איתן וכו' - עם חלק מהדברים את מתמודדת ועם חלק קשה לך, את סה"כ בת אדם, אף אחד לא יכול להתמודד עם 100% מהדברים כשהבעיה גדולה מאוד. אנו בני אדם ולכל אחד יש את המגבלות והרגישות שלו בקשר להתמודדות עם בעיות.

בוחרת בדרך הקלה?

ממש לא...הדרך הקשה כשמה כן היא-קשה. אז נופלים וחוזרים למסלול. ואת זו שמחזירה את עצמך למסלול,את כותבת פה הודעות,את לוקחת את עצמך לפסיכולוגית. אף אחד אחר לא עושה את הדברים האלה. רק את

אני פה בשבילך

יש לך את מספר הטלפון שלי ואת יודעת שאני כאן בשבילך. גם אם את מרגישה שאת שונאת את עצמך, אני אוהב אותך ודואג לך.

Rivendell

New member
את יודעת איפה למצוא אותי, נכון?

אני אתחבר מאוחר יותר לחפש אותך.

ToryMaster

New member
איזה חמודה

ראיתי שהתחברת, אבל הייתי במטבח (הכנתי אוכל, משהו מדהים בטעמו, אחד הדברים הטעימים בהכנתי), כי אוכל תמדי עושהל י מצב רוח טוב

Rivendell

New member
מצויין, אני שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

אני כאן לעוד כמה זמן, ואם לא היום אז אתפוס אותך מחר.

למעלה