טריגר

anigal

New member
טריגר

אתם בטח תחשבו שאני פשוט לא נורמלית אחרי שהרגשתי כל כך אופטימית בימים האחרונים אחרי שהרגשתי שזהו זה נגמר ,מאחורי, עבר לי זה חוזר אלי... ניסיתי להעלות על הכתב את מה שאני מרגישה וזה מה שיצא: ואני עדיין לבד, למרות הכל איש לא שומע את קול הצעקה את קול הדממה בולעת את דמעותי אוספת את עצמי מרימה ראש וזוקפת חזה לעולם לא אתן לעצמי להישבר כדי לא לאבד את שפיותי לא לאבד את עצמי - א ו ת י שנים חלפו מאז והזיכרון מעומעם אך עדיין קיים ועכשיו לא יודעת למה, ומה הסיבה? הזיכרון רודף אותי, רודף אותי ללא רחם וממען לעזוב אני נמצאת בדרך ללא מוצא ללא סליחה וללא קבלה זה קרה לי זה קרה לי אני חייבת להודות זה קרה לי ואני אפילו לא מצליחה לבכות עצוב, לא??

moon-light

New member
אניגל ../images/Emo24.gif (זה חיבוק)

נראה לי שזה נורמלי... כשנדמה שמתאוששים ויוצאים מזה אז פתאום יש נפילה... הדבר הראשון שגיליתי בפורומים זה את תופעת העליות והנפילות (אפס את דאונס) שכל כך אופיינית לנפגעי תקיפה מינית. אני זוכרת איך קראתי בהתרגשות לבן זוגי והראיתי לו הודעה בנושא.. הוא הסתכל, חייך, ומאז לא שמעתי יותר קיטורים על מצבי הרוח המתחלפים שלי... שלחת לי מסר שמשום מה הגיע ריק.... אני מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר. חיבוק. אור.

למען הסר ספק

את נורמלית. מה שעברת לא עובר כל כך מהר ודרושה עבודה אינטנסיבית על עצמך כדי להשיג שיפור. הזיכרון אמנם רודף, כי אותו חלק בך שנפגע עדיין לא אמר את כל מה שיש לו לומר. לטראומה יש השלכות ארוכות טווח והן מוכרות ונורמליות. כמו כן, קיימות שיטות לטיפול בדברים האלה שאת יכולה להעזר בהן אצל אנשי מקצוע שמכירים אותן ומנוסים בהן. יש רגשות שלא יכולת להרשות לעצמך להרגיש כשזה קרה, שמגיעים עכשיו. יש זיכרונות, פרטים שונים, תמונות ותחושות, שעדיין יתגלו, כי זה כואב מדי לפתוח את הכל בבת אחת. אנשים עובדים על הדברים האלה, כל אחד בוחר במה להתמקד. לפעמים זה על הקבלה העצמית, לפעמים זה על האפשרות בכלל להחזיר לעצמך את התפקוד ברמה שתאפשר לך לשמור על הזהות שלך. על עצמך כמו שאת אומרת. אבל תתני לעצמך את הקרדיט, את כאן עכשיו, שרדת את זה, לא איבדת את שפיותך ואת מתפקדת ויש לך חיים.

יוסי *

New member
נדנד נדנד, רד עלה עלה ורד

פעם למעלה פעם למטה, רק אני, אני ואתה. מותר גם להיות למטה מותר לרוץ ולבכות לאמא, אפילו אם היא רק וירטואלית.

למעלה