טריוויה בעיקר על עונה 1+2

niv_204

New member
טריוויה בעיקר על עונה 1+2

http://www.xenafan.com/trivia/trivia.html

niv_204

New member
ושאלה לנוסעים ללונדון

האם מישהו קיבל מספר הזמנה מהמלון של הכנס?

shiri_b

New member
מספר הזמנה? לא...

הדבר היחיד שקיבלתי (לפני המווווון זמן אחרי ששלחתי להם אי מייל) זה מקריאשן שאומר שההזמנה הוכנסה ואני אמורה לקבל מכתב אישור מהמלון ושאם מבטלים או משהו לדבר אם המלון. (Your room reservation was received. Your information was sent to the hotel and the hotel will be mailing you a confirmation number. In the event you need to cancel the reservation, please contact the hotel directly to cancel your room reservation. Otherwise the hotel will charge you a one night stay without you ever being there) ולא קיבלתי עדיין מכתב.... איזה מספר אמורים לקבל?<

niv_204

New member
שירי

זה גם מה שאני שמעתי אבל חברה (לא מהארץ) קיבלה כבר conformation number מהמלון..

shiri_b

New member
המלון שלח לה בדואר או באי מייל?

אני אחכה עוד חודש ככה ואם לא יגיע נתקשר למלון.

niv_204

New member
מישהו יודע את התשובות בטריוויה

לשאלות מס': 14 21 23 30 33 41 43 46 50 59 63 64 77 ???

*neta*

New member
אני יודעת לחלק..

פשוט לא הגעתי לשלב מתקדם כל כך..נשברתי אחרי ה30+.. 14-B 21-B 23-C 30-B 33-D

niv_204

New member
הידעתם?

שרוב טפרט הופיע בתור ניצב בפרק Sins of the Past? הוא היה אחד מאלה שדרכו לו על הראש..

niv_204

New member
לוסי מדברת גרמנית (הילה, מצאתי!)

שוטפת בראיון (הישן) הבא: (לפעמים זה עולה ולפעמים לא - סבלנות) http://www.ph-international.com/PH_main_Frameset.htm תרגומים יתקבלו בברכה..

*neta*

New member
לוסי מדברת 5 שפות

או 4 וסתם הוספתי לה ספרדית? פעם הבאה שסבתא תהיה פה, נבקש ממנה לתרגם.

X-na GIRL

New member
אני לא מאמינה שמצאת את זה!!!

וואו, אני בשוק, ניראה אם לאמא שלי יהיה עצבים אולי אני אבקש ממנה לתרגם. אני תמיד יכול לנסות את דודה שלי גם. אההם, ארבע שפות לא? איטלקית קצת, גרמנית, צרפתית ואנגלית, אני חושבת שאת מוסיפה לה יותר שפות משהיא יכולה ללמוד שירי!!

X-na GIRL

New member
תשובות!!

14-B 21 - B 23 - D 30 - B 33 - D 41 - B 43 - D 46 - B 50 - A 59 - C 63 - A 64 - B 77 - C

xenafan

New member
תראו מה מצאתי. לוסי למדה עברית

Kathy Lee: You just put on yourself, let me turn that up(?)... You know what though, Reeg, she does a whole lot of, not just accents, but you speak several languages, don't you? Lucy Lawless: I studied three languages at school in university and I went to... Kathy Lee: Unusual languages. Lucy Lawless: Well, French, German and Italian. Not that kind of strange. I thought not. Kathy Lee: I thought it was Greek and Zimbabwe or something. Lucy Lawless: No. I did learn a little of Hebrew when I came back, that's a really fascinating language. Kathy Lee: It's a lot of guttural. Lucy Lawless: Yeah I really like that. זה מראיון שלה אצל רג'יס.. עדי

*neta*

New member
מעניין מה היא למדה..

אויש רשום בקטע שהיא אומרת משהו בעברית. זהו עכשיו חייבים למצוא את הקטע בוידאו ולשמוע אותה מדברת עברית! למישהו יש?

כן, יש שמועות שהיא גם שהתה בארץ...

באיזה קיבוץ
וגם יש לה חבר ישראלי שקוראים לו אורי. כשאני חושבת על זה...אני מכיר איזה אורי אחד...הממ... גם הייתה כתבה ענקית עליה בעיתון "אנשים" והיא סיפרה שם שהיא ידעה פעם קצת עברית או שהיא עדיין יודעת...לא בטוחה...יש לי את העיתון, אני אבדוק בהזדמנות.

LuZ dE EsTrElLa

New member
קראתי את הכתבה!

וואי איך שמחתי שהיה עליה את הכתבה הזאת היא אמרה שהיא יודעת להגיד כמה אותיות בעברית ואח"כ היה חידה איז אותייות א"ב לוסי לא יודעת להגיד חמודה :p

shiri_b

New member
אני זוכרת שהייתי ביסודי נסעתי

לבית ספר ובעיתון הייתה כתבה שעשו איתה ראיון ושאמרו לה שהכתבת מישראל היא התחילה לדקלם את הא"ב חוץ מאותיות ז' ו' ו-ח'... וזה מה שאני זוכרת מהראיון
חוץ מזה שניסיתי לדקלם את הא"ב בלי האותיות וזה נשמע נחמד. היא כזו חמודה!

למעלה