טריוויה טייייייייייים

טיפקסית

New member
טריוויה טייייייייייים

האם אתם חושבים שאתם בעלי ידע נרחב על טיפקס? זוהי ההזדמנות שלכם להראותאותו לעולם לפניכם שאלות שקשורות בלהקה,בחנו את עצמכם מה אתם באמת יודעים על להקת טיפקס? 1.באיזו שנה הוקמה להקת טיפקס? 2.מה היה שמה המקורי של הלהקה? 3.מה היה הסינגל הראשון שקובי הוציא לרדיו-באיזה גיל ומה היה שם הסינגל? 4.היכן נפגשו גל וקובי לראשונה? 5.כמה קליפים צולמו עד היום ללהקה? 6.באילו שלושה פסטיגלים התחרתה להקת טיפקס? 7.באיזה אלבום הצטרף ללהקה ביג אם ועל תקן של איזה תפקיד? 8.איזו להקה חיממה את טיפקס בסיבוב ההופעות של דיסק מנאייק? 9.איך קוראים לשני הילדים הקטנים של רמי? 10.מהו הדיסק שאיתו פרצה להקת טיפקס לתודה [רמז-זה לא הדיסק הראשון] 11.לאיזה סרט חיברו חברי טיפקס פסקול? 12.לאיזה מחזמר עשה קובי פסקול וכיצד נקרא אותו פסקול? 13.מאיזו להקה הובא מוטי יוף ללהקת טיפקס? 14.עם איזה להקה התאחדה טיפקס לצורך מופע משותף בניצנים 2004? 15.להקת טיפקס הופיעה בארה"ב-נכון או לא נכון? 16.מה היה הקליפ הראשון של להקת טיפקס ששודר אי פעם בטלוויזיה? 17.מה שם הסרט התיעודי-דוקומנטרי שנעשה על טיפקס? 18.כמה חברים היום בלהקת טיפקס? 19.רמי יוסיפוב הוציא לאור ספר תווים עם שירים של הלהקה נכון או לא נכון? 20.ביפן מכרו בעבר דיסקים של טיפקס נכון או לא נכון? 21.מה הייתה הסיבה שלטענת חברי טיפקס הביאה לעזיבתו של אבי אלבוחר? בהצלחה!!!!!

Funky Giraffe

New member
עשי טובה הביאי שיר

1.באיזו שנה הוקמה להקת טיפקס?1988 2.מה היה שמה המקורי של הלהקה?ההוצאה לפועל 3.מה היה הסינגל הראשון שקובי הוציא לרדיו-באיזה גיל ומה היה שם הסינגל?סילונים, 16? 4.היכן נפגשו גל וקובי לראשונה?הפסקת המחזמר מאמי 5.כמה קליפים צולמו עד היום ללהקה?אין לי שמץ 6.באילו שלושה פסטיגלים התחרתה להקת טיפקס?94, 89, 97? 7.באיזה אלבום הצטרף ללהקה ביג אם ועל תקן של איזה תפקיד?סאונדמן ואיש סמפלרים, דיסקו מנאייק. הוא עבד כבר בכלבים נובחים בירוק על אותו התפקיד 8.איזו להקה חיממה את טיפקס בסיבוב ההופעות של דיסק מנאייק?דיגדי דג נחש יו 9.איך קוראים לשני הילדים הקטנים של רמי?נו באמת..................... 10.מהו הדיסק שאיתו פרצה להקת טיפקס לתודעה [רמז-זה לא הדיסק הראשון]החיים שלך בלאפה לדעתי או האחרון בעשירון התחתון 11.לאיזה סרט חיברו חברי טיפקס פסקול?כלבים לא נובחים בירוקקקקק 12.לאיזה מחזמר עשה קובי פסקול וכיצד נקרא אותו פסקול?לא זוכר, יכול להוית אפזוס 13.מאיזו להקה הובא מוטי יוף ללהקת טיפקס?כנסייתה 14.עם איזה להקה התאחדה טיפקס לצורך מופע משותף בניצנים 2004?דורבה דורבה דורבנים 15.להקת טיפקס הופיעה בארה"ב-נכון או לא נכון?נכון 16.מה היה הקליפ הראשון של להקת טיפקס ששודר אי פעם בטלוויזיה?נייר עיתון 17.מה שם הסרט התיעודי-דוקומנטרי שנעשה על טיפקס?נשיקה לדוד 18.כמה חברים היום בלהקת טיפקס?מוטל בספק 19.רמי יוסיפוב הוציא לאור ספר תווים עם שירים של הלהקה נכון או לא נכון?יותר נכון מנכון 20.ביפן מכרו בעבר דיסקים של טיפקס נכון או לא נכון?לא נכון אני חושב יכול להיות שכן 21.מה הייתה הסיבה שלטענת חברי טיפקס הביאה לעזיבתו של אבי אלבוחר? מחלוקת אומנותית. היום הוא מנגן עם עדי רונן ודודו זר...

טיפקסית

New member
אחח עידו היית קרוב אבל היו כמה טעוי

אני עדיין לא אגלה את התשובות הנכונות מה שכן כמעט בהכל צדקת התשובות הנכונות יתפרסמו אחרי שכולם יגמרו לענות ונראה מי אלוף הטיפקס

sunshiner

New member
יאללה

1. 1988 2. ההוצאה לפועל 3. בשנת 1988- כלומר גיל 18-19 4. בהפסקת אופרת הרוק "מאמי" בקיבוץ שער הנגב. 5. וואו, חתיכת מספר. כולל קליפי הופעה למיניהם- יצא לי 24. 6. 1991,1996 ו-2001. ואם אני יודע את זה, אז זה בזכות הפורום הזה 7. למרות שעשה רמיקסים כבר בכלבים לא נובחים בירוק, ביג M הצטרף ללהקה בתקופת דיסקו מנאייק על תקן מפיק מוזיקלי. 8. הדג נחש 9. פאק, פעם ידעתי את זה. לאחד קוראים עידן ולשני נועם. ידעתי את זה אבל הייתי צריך את ההודעה של בשמת מלפני איזה חודש בשביל להיות בטוח. 10. זה לא ממש שאלה שאפשר לענות עליה באופן מוחלט- אני חושב שהאחרון בעשירון התחתון די הכניס אותם לתודעה עם שירים כמו עננה, בתוך נייר עיתון, זמנים קטנים וכו' 11. כלבים לא נובחים בירוק 12. למחזה "קומדיה של טעויות". הדיסק נקרא "שירים לעיר אפזוס" 13. כנסיית השכל 14. הדורבנים 15. בטחחח 16. אווו זה קשה. נדמה לי ש"הדואר בא היום" שעד היום לא נראה על מסכינו. 17. אין לי מושג, אני מודה ומתוודה. 18. 7 19. נכון מאוד. 20. יאללה, נהמר שכן. 21. חילוקי דעות אמנותיים.

הוד11

New member
הנה התשובות

1.באיזו שנה הוקמה להקת טיפקס 1988 2.מה היה שמה המקורי של הלהקה ההוצעה לפועל 3.מה היה הסינגל הראשון שקובי הוציא לרדיו-באיזה גיל ומה היה שם הסינגל לא זוכר אבל זה היה בגיל 15 4.היכן נפגשו גל וקובי לראשונה- בהפסקה של המופע "מאמי" 5.כמה קליפים צולמו עד היום ללהקה- 18 נראה לי 6.באילו שלושה פסטיגלים התחרתה להקת טיפקס- 92, 95, 01 7.באיזה אלבום הצטרף ללהקה ביג אם ועל תקן של איזה תפקיד- העצב עבר לגור כאן כמפיק מוזיקלי 8.איזו להקה חיממה את טיפקס בסיבוב ההופעות של דיסק מנאייק- הדג נחש 9.איך קוראים לשני הילדים הקטנים של רמי- צילי וגילי, מאיפה לי לדעת? 10.מהו הדיסק שאיתו פרצה להקת טיפקס לתודעה [רמז-זה לא הדיסק הראשון] האחרון בעשירון התחתון הצליח אבל האלבום שבאמת הכניס את טיפקס למיינסטרים היה החיים שלך בלאפה 11.לאיזה סרט חיברו חברי טיפקס פסקול? כלבים לא נובחים בירוק 12.לאיזה מחזמר עשה קובי פסקול וכיצד נקרא אותו פסקול- משלי אזופוס או משהו כזה 13.מאיזו להקה הובא מוטי יוסף ללהקת טיפקס? כנסיית השכל 14.עם איזה להקה התאחדה טיפקס לצורך מופע משותף בניצנים 2004? לא יודע 15.להקת טיפקס הופיעה בארה"ב-נכון או לא נכון? לא נכון 16.מה היה הקליפ הראשון של להקת טיפקס ששודר אי פעם בטלוויזיה הדואר בא היום 17.מה שם הסרט התיעודי-דוקומנטרי שנעשה על טיפקס מתנס הקסמים 18.כמה חברים היום בלהקת טיפקס- 7 19.רמי יוסיפוב הוציא לאור ספר תווים עם שירים של הלהקה נכון או לא נכון בטח וניתן לרכוש אותו באתר הרשמי 20.ביפן מכרו בעבר דיסקים של טיפקס נכון או לא נכון- נכון 21.מה הייתה הסיבה שלטענת חברי טיפקס הביאה לעזיבתו של אבי אלבוחר- שהוא רצח ילדים קטנים

טיפקסית

New member
תשובות* תשובות*

1. 1988 2.ההוצאה לפועל 3.הסינגל הראשונים היה "סילונים" כשקובי היה בן 15 4. בהפסקה של אופרת הרוק "מאמי" באולם בקיבוץ דורות 5.לפי אומדן שנעשה בידי חברי הלהקה עד היום צולמו כ-30 קליפים 6.פסטיגל 1992 [המסיבה של גודו], פסטיגל 1995 [הפילון הזה], 2001 [בצלחת מעופפת] 7.ביג אם היה באופן לא רשמי הסאונדמן בכלנ"ב אבל באופן רשמי הוא הצטרף ללהקה באלבום דיסקו מנאייק על תקן מפיק מוזיקלי ודי ג'יי 8.הדג נחש אין לי שום חשש 9.נועם ועידן 10.לפי חברי הלהקה הפריצה הגדולה שלהם נעשתה בדיסק "החיים שלך בלאפה" 11.הסרט "כלבים לא נובחים בירוק" 12.המחזמר נקרא "קומדיה של טעויות" והפסקול נקרא "אפזוס" 13.מוטי יוסף הובא לטיפקס מלהקת "כנסיית השכל" [שהייתה חתומה בלבנטיני בשנים הראשונות לקיומה] 14.טיפקס והדורבנים שהקפיצו את ניצנים 15.נכון נכון נכון נכון נכון,באירוע "Israel In The Ball Park" בחודש יוני 2004 16.יש ויכוח אומרים שהקליפ הראשון ששודר היה "הרבי ג'ו כפרה" אך מצד שני קצת לפניו יצא גם "מגולגלים בנייר עיתון" 17.שם הסרט-נשיקה לטיפקס 18.היום שבעה חברים בלהקת טיפקס [קובי,גל,רמי,דני,מוטי,מאיר ונועם] 19.רמי הוציא לאור ספר תווים של שירי הלהקה,אכן נכון 20.דיסקים של טיפקס נמכרו בטוואר רקורדס בטוקיו עיר הבירה של יפן,נכון 21.הסיבה לעזיבתו של אבי אלבוחר עפ"י חברי הלהקה ואבי עצמו "מחלוקות על רקע אומנותי"

טיפקסית

New member
המשך טריוויה חלק מס' 2 שאלות חדשות

22.מה היה תפקידו של אבינועם מרטון בלהקה? 23.האם לקובי הייתה עוד בת זוג לפני שירה ואביטל ואם כן מי? 24.מי היה המפיק המוזיקלי של הדיסק "שביל קליפות הגרעינים" 25.עינב כהן היה בעבר גיטריסט בלהקה נכון או לא נכון? 26.בעבר הייתה דמות בלהקה שכונתה "גרציה ויברציה" נכון או לא נכון? 27.אילו שני מוזיקאים חברי אותה להקה נזכרו בקרדיטים בדיסק "שביל קליפות הגרעינים" 28.כיצד נקרא השיר בו נעשה שיתוף פעולה בין טיפקס להיי פייב ובאיזה דיסק נכלל השיר? 29.מה הקשר של אריק איינשטיין וצביקה פיק ללהקת טיפקס [רמז-שימו לב בקרדיטים שנכללים בחוברת של דיסקו מנאייק]? 30.האם טיפקס עשו אי פעם חידוש ללהקת הגבעתרון ואם כן מה שם השיר שחודש? 31.מי היה התאורן בסיבוב ההופעות של דיסקו מנאייק? 32.איזו קבוצת כדורגל אוהדים מוטי יוסף וגל פרמן? 33.כיצד נקראה באתר האינטרנט הישן של טיפקס הפינה בה היו חברי הלהקה מצדיעים למושאי הערצתם בילדות ובנעוריהם? 34.איזה שיר היה ניתן להורדה בצורה חוקית באתר של טיפקס בתקופת דיסקו מנאייק? 35.מי היא השחקנית/אמנית/סטנדאפיסטית שמשתתפת באלבום דיסקו מנאייק ובאיזה שיר/רצועה? 36.טיפקס לקחו חלק בפרק הסיום ההיסטורי של התוכנית "שמש" נכון או לא נכון? 37.מאיזה קיבוץ מגיע תמיר ימיני? 38.מה היה השיר הראשון שקובי ניסה ללמד את גל בפעם הראשונה שנפגשו? 39.מאיזה שוער כדורגל קיבל גל חולצה במתנה,מה צבע החולצה ומה נכתב עליה? 40.דני אברג'ל מנגן עם להקת ה"ווקי טוקיס"-נכון לא נכון? 41.איזו מנחת טלוויזיה מוטי אוהב במיוחד? 42.לאיזו כתבת של הערוץ הראשון כתבו קובי ורמי שיר אהבה? בהצלחה!!!!

הוד11

New member
תשובות

22.מה היה תפקידו של אבינועם מרטון בלהקה- מתופף 23.האם לקובי הייתה עוד בת זוג לפני שירה ואביטל ואם כן מי- כן שכחתי את שמה 24.מי היה המפיק המוזיקלי של הדיסק "שביל קליפות הגרעינים"- אלון אולארצ'יק 25.עינב כהן היה בעבר גיטריסט בלהקה נכון או לא נכון- בטח 26.בעבר הייתה דמות בלהקה שכונתה "גרציה ויברציה" נכון או לא נכון- כן 27.אילו שני מוזיקאים חברי אותה להקה נזכרו בקרדיטים בדיסק "שביל קליפות הגרעינים"- חיים ואלי אוליאל חברי להקת שפתיים 28.כיצד נקרא השיר בו נעשה שיתוף פעולה בין טיפקס להיי פייב ובאיזה דיסק נכלל השיר- הלועזיים מדיסקו מנאייק 29.מה הקשר של אריק איינשטיין וצביקה פיק ללהקת טיפקס [רמז-שימו לב בקרדיטים שנכללים בחוברת של דיסקו מנאייק]- טיפקס לקחו בדיסק דגימות משירים שלהם 30.האם טיפקס עשו אי פעם חידוש ללהקת הגבעתרון ואם כן מה שם השיר שחודש- לא יודע 31.מי היה התאורן בסיבוב ההופעות של דיסקו מנאייק- נילס הולגרסון 32.איזו קבוצת כדורגל אוהדים מוטי יוסף וגל פרמן- מכבי נתניה (בוז!!!) ישל לי את הכתבה עם גל פרמן משם המשחק שם הוא מסביר את הקשיים בלהיות אוהד מכבי נתניה 33.כיצד נקראה באתר האינטרנט הישן של טיפקס הפינה בה היו חברי הלהקה מצדיעים למושאי הערצתם בילדות ובנעוריהם- לא יודע 34.איזה שיר היה ניתן להורדה בצורה חוקית באתר של טיפקס בתקופת דיסקו מנאייק- מרטיב שאנאנס 35.מי היא השחקנית/אמנית/סטנדאפיסטית שמשתתפת באלבום דיסקו מנאייק ובאיזה שיר/רצועה- אסנת חכים עושה קולות בבשפכת הזורם 36.טיפקס לקחו חלק בפרק הסיום ההיסטורי של התוכנית "שמש" נכון או לא נכון- נכון 37.מאיזה קיבוץ מגיע תמיר ימיני- רוחמה 38.מה היה השיר הראשון שקובי ניסה ללמד את גל בפעם הראשונה שנפגשו- לא יודע 39.מאיזה שוער כדורגל קיבל גל חולצה במתנה,מה צבע החולצה ומה נכתב עליה- מדודו אוואט וכתוב עליה אני הקסום 40.דני אברג'ל מנגן עם להקת ה"ווקי טוקיס"-נכון לא נכון- לא נכון 41.איזו מנחת טלוויזיה מוטי אוהב במיוחד- מיקי חיימוביץ' 42.לאיזו כתבת של הערוץ הראשון כתבו קובי ורמי שיר אהבה- קרן נויבך

sunshiner

New member
התשובוץ

22. קולות ותופים 23. בטח שהייתה לו. לא זוכר את שמה וזה גם לא כזה חשוב, כי זה לא ענייננו. 24. אלון אולארצ'יק המלך! 25.הימרתי שלא, אבל אחרי בדיקה בשביל קליפות הגרעינים הסתבר לי שכן, בשיר העוול, כנראה לפני ימי רמי יוסיפוב. 26.וודאי, היא הייתה דמות בדיונית שניגנה על ויברפון בשביל קליפות הגרעינים. 27. חיים אוליאל וחיים אוחנה, חברי להקת שפתיים. 28.הלועזיים מדיסקו מנאייק. לא אוהב את השיר הזה 8-| 29.סאמפל מהשיר שני תפוחים של צביקה פיק בסמי וסומו. 30.לא שידוע לי 31. מה זה השאלות האלה? 32.מכבי נתניה 33.טיפקס מצדיעה 34.נדפק לי המוח 35.ציפי שביט, בקטע של האפרוח. זה פשוט אמנות מה שהיא עושה שם. 36.בטח שנכון! בשני החלקים שלו, כשהם מופיעים בתפקיד עצמם בחתונה של טנצר המניאק 37.אוך, הכשלת אותי. 38.לספור כבשים 39.דווקא זכור לי שהוא קיבל חולצה של מכבי נתניה מעודד מכנס, אבל שיהיה. 40.הוא לא מנגן איתם- הוא חלק מהם. 41.אם אינני טועה, מיכל זוארץ. 42.קרן נווווווווייייייי בךךךךךך

טיפקסית

New member
תשובווווווווווווווווווווווווווווות

22.אבינועם היה מתופף [ראו פסטיגל 1992] 23.לקובי הייתה בת זוג בשם עדי בן יהודה הם עמדו להתחתן וברגע האחרון ביטלו את החתונה 24.אלון אולארצ'יק 25.נכון ועוד איך נכון 26.אכן גרציה ויברציה הדמות הדמיונית שניגנה על ויברפון 27.יזהר אשדות וצוף פילוסוף [תיסלם],חיים ואלי אוליאל [שפתיים] 28.הלועזיים שנמצא בדיסק דיסקו מנאייק 29.סימפולים של שניהם נמצאים בדיסק "דיסקו מנאייק" 30.טיפקס עשו שני חידושים לגבעטרון-1]"מה אומרות עינייך",2]"בת 60" 31.רונן נג'ר התאורן שעשה את התאורה גם בסיבוב הסולו של דמעות וים 32.מכבי נתניה 33.פינת "טיפקס מצדיעה" הישנה והנוסטלגית [הייתה קיימת באתר האינטרנט של הלהקה בשנת 1999-2000] 34.השיר "נדפק לי המוח" שהוגדר כ"סינגל באהבה" מחברי הלהקה 35.ציפי שביט ברצועה "האפרוח" 36.טיפקס השתתפו בפרק הסיום נכון ועוד איך נכון 37.קיבוץ רוחמה 38.השיר הראשון שקובי ניסה ללמד את גל הוא "לספור כבשים",וזה היה ביום שנפגשו בפעם הראשונה 39.גל קיבל חולצה מתנה מהשוער [שנחשב לאחד השוערים האגדיים בכדורגל הישראלי] עודד מכנס,החולצה היא צהובה עם כיתוב שחור בולט "גלי" 40.דני אברג'ל מנגן בווקי טוקיס נכון מאוד 41.לפי ציטוט אמיתי של מוטי "מיכל זוארץ,אין עליה בכל הארץ" 42.קרררן נויבבבך,כל כך הרבה אור בך,ויש המון נוי בך,בשבילי את קרן אור,קרן נויבך את קרן אור,ויש המון נוי-בך,בגלל זה את קרן נויבך,קרן נויבבבבבך

למעלה