טריוויה !

voodoo

New member
טריוויה ! ../images/Emo6.gif

בשביל לתת קצת אוירה ישב עבדכם הנאמן ( שזה אני ) וכתב שאלון טריוויה ( לא קשה במיוחד ) בשביל הכיף ...ולמרות השעיה שבה הוא נכתב ...אני מקווה שיעניק לכם אישזהו אתגר...מילים אחרונות, מי שיודע שיכתוב את התשובה בגוף ההודעה ולא בכותרת כדי לאפשר לאחרים סיכוי הוגן ...עדיף תשובות לכל הסעיפים 1.מה פירוש הכיוני של דקסטר ונודלס? 2.מדוע נקראת הלהקה אופספרינג בשמה? 3.ציין ב3 קאברים שביצעו האופספרינג. 4.מה עושה גרג בזמנו הפנוי שהאופספרינג בסיבוב הופעות? 5.ציין 3 עבודות שנודלס עבד בהם. 6.באיזה קליפ הופיעה אישתו המנוחה של דקסטר 7.מה שמה של הבת של נודלס? 8.מה קרה לנודלס פעם בזמן הופעה חיה שבגללו הוא נשאר עומד ולא קופץ יותר עם הגיטרה ? 9.באיזה שנה יצא האלבום הראשון 10.באיזה בי"ס למד דקסטר? טוב ...זה הכל לבנתיים ...אני מקווה שזה יתן קצת אתגר ... ביי בנתיים -=voodoo=-

התשובות:

1. דקסטר נקרא כך בגלל שהוא היה הנואם בטקס הסיום שלו והנואמים בדר"כ הם האנשים עם הציונים הכי גבוהים בשכבה והכוונה של דקסטר זה חכם , חורש לימודים איך שתקראו לזה :). נודלס , dexter: " he just kept NOODLING the same chords on his guitar" 2.אופספרינג נקראת ככה על שם הסרט the offspring 3.Autonomy (זה אכן קאבר) sin city (של איי סי די סי) Hey joe (ג´ימי הנדריקס) 4.גרג משחק גולף שהוא לא בסיבוב הופעות , שהוא בסיבוב הופעות הוא אוסף כובעים. 5.נודלס עבד בתור שרת , גיטריסט מוביל באופספרינג ואין לי שלישית P: 6.הקליפ הוא I choose אך אישתו המנוחה לא שם שאת אישתו החדשה kristine luna אישתו המנוחה לא מופיעה בשום קליפ אך ניכתב עליה Gone Away 7.שכחתי :( 8.אני זוכר שאמרו לי פעם שהסיבה שהוא פשוט קףץ ונתקל בכל הסט של המגברים , לא בטוח אם זה נכון. 9.הסינגל הראשון יצא ב 87 עם השם "ill be waiting" והאלבום הראשון רשמית יצא ב-89 10.דקסטר למד ב- pacifica high school

למעלה