טריוויה

טריוויה ../images/Emo88.gif

1.כשטס רק הגיעה לדרובס, איך היא קראה לעצמה? 2.למה פרנק דה קוסטה לא סבל את טרי? 3.איך אלכס כינה את התינוק שהושאר על סף דלתו? 4.איך קוראים לחברות של טס מהקפה? 5.בסוף העונה הראשונה טס רצתה לעזוב, מי אמר להשאר? 6.לקלייר היה פחד אחד שקשור לסוסים, ממה היא פחדה? 7. מה היה הפחד הגדול של טס? 8. טס אירגנה לקלייר ספיד דייט, מי יצא/ה הכי מרווח מזה? (יש כמה תשובות שיכולת להתקבל) 9.קייט הציעה לג'ודי לפתות את ניק בדרך מסוימת, מה הייתה הדרך? 10. האם קייט ניסתה אותה בעצמה?

אני

1.כשטס רק הגיעה לדרובס, איך היא קראה לעצמה? טס(טרסה) סילברמן 2.למה פרנק דה קוסטה לא סבל את טרי? טרי הרג את אבא שלו במכות בפאב 3.איך אלכס כינה את התינוק שהושאר על סף דלתו? רוג'ר 4.איך קוראים לחברות של טס מהקפה?בריוני וסימון 5.בסוף העונה הראשונה טס רצתה לעזוב, מי אמר להשאר? ניק 6.לקלייר היה פחד אחד שקשור לסוסים, ממה היא פחדה? לקפוץ 7. מה היה הפחד הגדול של טס? גבהים 8. טס אירגנה לקלייר ספיד דייט, מי יצא/ה הכי מרווח מזה? (יש כמה תשובות שיכולת להתקבל) וינס לאוויס 9.קייט הציעה לג'ודי לפתות את ניק בדרך מסוימת, מה הייתה הדרך? לא קייט הצעה לג'ודי אלא דייב וזה היה עירום 10. האם קייט ניסתה אותה בעצמה?

כשמכורים למשהו זה קל....

תאמת זה לפעמים מפתיע גם אותי אבל יש לי בדברים כאלה זיכרון טוב חבל רק שבמבחנים זה לא ככה

פגית

New member
ועונה

1.כשטס רק הגיעה לדרובס, איך היא קראה לעצמה? טס סילברמן 2.למה פרנק דה קוסטה לא סבל את טרי? כי הוא הרג את אבא שלו בקטטה בפאב 3.איך אלכס כינה את התינוק שהושאר על סף דלתו? רוג'ר 4.איך קוראים לחברות של טס מהקפה? יש גבר ויש אישה, אז חברים ולא חבארות, בריוני וסיימון 5.בסוף העונה הראשונה טס רצתה לעזוב, מי אמר להשאר? אני לא בטוחה נראה לי ניק. 6.לקלייר היה פחד אחד שקשור לסוסים, ממה היא פחדה? לפוץ, היא התגברה עליו, אך בסופו של דבר נפלה וככה התחיל הסיפור של האבא של בום.. 7. מה היה הפחד הגדול של טס? גבהים, היא התגברה עליו, היא עלתה על השבשבת, על הגג ונופפה במתפחת לבנה בהריון של קלייר בפרק עם פרו, והיא עלתה ונלפלה לתוך המיכל עם החיטה.. 8. טס אירגנה לקלייר ספיד דייט, מי יצא/ה הכי מרווח מזה? (יש כמה תשובות שיכולת להתקבל) ווינס, טובי.. 9.קייט הציעה לג'ודי לפתות את ניק בדרך מסוימת, מה הייתה הדרך? לא קייט, אלא דייב, הדרך היתה עירום 10. האם קייט ניסתה אותה בעצמה? לא זו היתה טס..

Nira 222

New member
שלישית

1.כשטס רק הגיעה לדרובס, איך היא קראה לעצמה? אם כוונתך למשפחה, זה סילברמן, אם לא, אין לי שמץ 2.למה פרנק דה קוסטה לא סבל את טרי? כי טרי הרג את אבא שלו (בעת מריבה) 3.איך אלכס כינה את התינוק שהושאר על סף דלתו? לאחר שבירת ראש בן ג'ורג' לרוברט, סוף סוף זה היכה (כפי שאמרתי לך) רוג'ר!!! 4.איך קוראים לחברות של טס מהקפה? סיימרון וביירוני (או משהו בכיוון) אאל"ט, וזה בן ובת.... 5.בסוף העונה הראשונה טס רצתה לעזוב, מי אמר להשאר? ניקקק 6.לקלייר היה פחד אחד שקשור לסוסים, ממה היא פחדה? לא ממש בטוחה, אולי ליפול מהסוס עת הזינוק? 7. מה היה הפחד הגדול של טס? פחד גבהיםםם 8. טס אירגנה לקלייר ספיד דייט, מי יצא/ה הכי מרווח מזה? (יש כמה תשובות שיכולת להתקבל) אלכס??? (לא ממש זוכרת) 9.קייט הציעה לג'ודי לפתות את ניק בדרך מסוימת, מה הייתה הדרך? זו לא היתה קייט (אם כוונתך בענין ניק), אלא בקי, היא הציעה לה אאז"נ, לבוא עם חלוק ולהיתפשט בפניו... 10. האם קייט ניסתה אותה בעצמה? לא שידוע לי....

למעלה