טריוויה !!

טריוויה !!

יאללה לעבודה
1.איך קראו לסוס של קלייר? 2.האם קלייר וניק התנשקו אי פעם? 3.איך קוראים לבנות של פיטר? 4.איך קוראים לאחות של סטיבי? 5.איך קוראים לבעלה לשעבר של סטיבי? 6.באיזה צבע הג'יפ של אלכס? 7.איך קראו לעגל של מדונה? 8.איך קראו לאלפקה שילדה בעונה השלישית? 9.איך קלייר סיפרה לפיטר ששארלוט היא הבת שלו? 10.מה אלכס בשביל שארלוט (יש יותר מתשובה אחת
)

אני אנסה../images/Emo29.gif

1.איך קראו לסוס של קלייר?יו..לא זוכרת 2.האם קלייר וניק התנשקו אי פעם?לא. (למרות שלפי השאלה נראה שכן אבל אני אלך על הלא) 3.איך קוראים לבנות של פיטר?פיייייייייייי אין לי שמץ 4.איך קוראים לאחות של סטיבי?גם זה לא זוכרת.חחחח 5.איך קוראים לבעלה לשעבר של סטיבי?זוכרת אותו אבל לא את השם 6.באיזה צבע הג'יפ של אלכס?של אלכס השחור ושל ניק האדום לא? 7.איך קראו לעגל של מדונה? 8.איך קראו לאלפקה שילדה בעונה השלישית?איזבל או נוטבל 9.איך קלייר סיפרה לפיטר ששארלוט היא הבת שלו?מכתב 10.מה אלכס בשביל שארלוט (יש יותר מתשובה אחת )סנדק אני יודעת ..אבא חורג אולי?

moria007

New member
או קי, ננסה!

1. הסוס של קלייר? לא זוכרת.. 2. קלייר וניק התנשקו? כן אבל אני לא זוכרת את הנסיבות... 3. הבנות של פיטר? לא זוכרת... 4. אחות של סטיבי? אההה...לא זוכרת.. 5. בעלה לשעבר של סטיבי? לא יודעת.. 6. הטנדר של אלכס - בצבע שחור. 7. העגל של מדונה - ריצ'י. 8. האלפקה שילדה בעונה 3? לא יודעת! 9. קלייר סיפרה לפיטר של שרלוט במכתב! 10. אלכס בשביל שרלוט: סנדק, אבא מאמץ (טוב נו הוא יכול היה להיות אם רק קלייר לא היית מתה!!!!) שאלות קשות....

ננסה...

1.איך קראו לסוס של קלייר? 2.האם קלייר וניק התנשקו אי פעם? כן 3.איך קוראים לבנות של פיטר? 4.איך קוראים לאחות של סטיבי? מישל 5.איך קוראים לבעלה לשעבר של סטיבי? גארד 6.באיזה צבע הג'יפ של אלכס? שחור 7.איך קראו לעגל של מדונה? רוקו 8.איך קראו לאלפקה שילדה בעונה השלישית? איזבלה 9.איך קלייר סיפרה לפיטר ששארלוט היא הבת שלו? במכתב 10.מה אלכס בשביל שארלוט (יש יותר מתשובה אחת ) סנדק, כמעט אבא חורג, בערך דוד חורג (הוא אח חורג של ניק בעלה של טס האחות החורגת של קלייר)

Nira 222

New member
מפחיד, השאלות במתמטיקה יותר קלותתת

1.איך קראו לסוס של קלייר? 2.האם קלייר וניק התנשקו אי פעם? כןןן לא זוכרת מתי אבל בעונה הראשונה. 3.איך קוראים לבנות של פיטר? מאיפה לי??? 4.איך קוראים לאחות של סטיבי? מישללל 5.איך קוראים לבעלה לשעבר של סטיבי? 6.באיזה צבע הג'יפ של אלכס? שחור 7.איך קראו לעגל של מדונה? יש לה עגל? 8.איך קראו לאלפקה שילדה בעונה השלישית? נו באמתתת, לא יודעתתת 9.איך קלייר סיפרה לפיטר ששארלוט היא הבת שלו? 10.מה אלכס בשביל שארלוט (יש יותר מתשובה אחת ) דוד, אבא חורג, מעין גיס...

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

1.איך קראו לסוס של קלייר? ואי ידעתי את זה! שכחתי! שיט! אמ "פיניקס" אולי? 2.האם קלייר וניק התנשקו אי פעם? כן 3.איך קוראים לבנות של פיטר? לא זוכרת 4.איך קוראים לאחות של סטיבי? מישל 5.איך קוראים לבעלה לשעבר של סטיבי? לא זוכרת 6.באיזה צבע הג'יפ של אלכס? כחול כהה 7.איך קראו לעגל של מדונה? רוקי? או משו כזה 8.איך קראו לאלפקה שילדה בעונה השלישית? נוטבל 9.איך קלייר סיפרה לפיטר ששארלוט היא הבת שלו? נראה לי שהיא ביקשה ממנו לבוא לחתום על התעודת לידה שלה לא? או שזה סתם המצאה חח 10.מה אלכס בשביל שארלוט (יש יותר מתשובה אחת)? אבא (אמנם לא ביולוגי אבל...), קרוב משפחה (דרך ניק)

פגית

New member
עונה..

.איך קראו לסוס של קלייר? איגלס 2.האם קלייר וניק התנשקו אי פעם?כן 3.איך קוראים לבנות של פיטר? נטלי ואנה?, לא זוכרת, שם אחד זה ממש יפה. 4.איך קוראים לאחות של סטיבי? מישל 5.איך קוראים לבעלה לשעבר של סטיבי? ג'ארד.. 6.באיזה צבע הג'יפ של אלכס? שחור 7.איך קראו לעגל של מדונה? רוקו, רוקי, לא זוכרת 8.איך קראו לאלפקה שילדה בעונה השלישית? איזבל 9.איך קלייר סיפרה לפיטר ששארלוט היא הבת שלו?מכתב 10.מה אלכס בשביל שארלוט (יש יותר מתשובה אחת ) אבא חורג, סנדק וקרוב משפחה כמעט כמו דוד, גיס של הדודה.. אני פשוט מעולה חחחחחחחחחח

moria007

New member
בנות! מישל זאת הבת של סטיבי!

ולא כמו שכתבו פה הרבה בשאלה איך קוראים לאחותה... או שאני טועה ויצאתי מטומטמת?....

Nira 222

New member
חברה, צר לי להיות השליחה

באמת, אבל רוז היא הבת של סטיבי... + היו רגעים הרבה יותר "מטומטמים" משלך , תאמיני לי...

GiRiLy

New member
סתם לידע מי שרוצה לראות אותה...

הרבה יותר צעירה היא משתתפת בסדרת טלוויזיה בערוץ 6 "מסיבת פיג'מות".

למעלה