טריוויית מאטריקס..

mitke

New member
מה? מגדלים גם פה כRובית?

בקיצור, טריניטי=השילוש הקדוש (האב, הבן ורוח הקודש) כמו כן, טריניטי היה שם הקוד לניסויים שקדמו לייצור הפצצה האטומית הראשונה. בכלל, המספר שלוש די שולט בסרט הזה... שלושה סוכנים שלושה זקיפים נכנסו לתוך הנבוכדנאצר שלוש פעמים נכנס ויצא ניאו מהמטריקס שלושה מהם לא חזרו אחרי הביקור אצל האוראקל... ויש עוד...

כRובי

New member
../images/Emo45.gif אז נמשיך..

מייד לאחר התרסקות המסוק (כשניאו מציל את טריניטי) מגיעים שלושת הסוכנים אל הגג ...(החבר´ה שלנו בינתיים רצים לתחנת רכבת התחתית)... מה רואים לסוכנים במשקפי השמש ?

כRובי

New member
אתם לא יודעים ?

זו הפאדיחה של הסרט... רואים במשקפיים שלהם את צוות הצילום שעומד מולם...(זה החיסרון בשימוש אינטנסיבי במשקפי שמש כל הזמן...
) אם כי , יש כאלו שטוענים , שזה הושתל במהלך העריכה , כי הסרט היה אמין מדי (תיעודי) והיו חייבים לגרום לצופים לחשוב שזה בעצם - רק סרט..
לשיקולכם... כRובי מאופנועים

RedStorm

New member
אתה צודק...!

עכשיו התכלתי במחשב ועברתי פריים פריים...... ובאמת רואים את כל צוות הצילום במישקפיים.....לא כל כך טוב אבל רואים!

Alinush182*

New member
לא ניראה לי זה מושתל....

כי נגיד ואנחנו חיים במטקריקס וזה סרט תיעודי, אז לא ניראה לכם שהמכונות לא היו רוצות שבני האדם ידעו את האמת? אז הם היו מפסיקים את צילום הסרט ברגע שזה היה נודע להם...לא
אלינה
Tom´s Girl Blink 182

time to fly

New member
ואולי מכונות רוצות לתת לנו לחשוב

שזהו רק סרט ולא תעודה, וכך לפגוע באמינות הפרטים ושלא נחשוב שהסרט אמיתי דווקא הפרט הזה מוכיח שהסרט תיעודי וביי דה ווי - בלינק רווווווווללללללללללללססססססס !!!!!!!!!!!!!!!!!

Alinush182*

New member
נכון, כשחושבים על זה......

דווקה זה מה שהם רוצים שנחשוב!!! ומאיפה לנו לדעת שאין בפורום הזה מישהו מהמכונות? שקורא את כל ההודעות האלו ותכף ישלח מישהו להרוג אותנו כי עלינו עליהם?????. ובלינק רולסססססססס!!!!!!!!
אלינה
Tom´s Girl Blink 182
rulz!!!

time to fly

New member
ואולי את סוכנת שלהם?????

(פעם שניה שאני מעלה את ההשערה הזאת כלפי מישהיא) את מנסה לגרום לנו לחשוב שאת מהטובים ולא שייכת למכונות ורוצה לחסוף אותם כשבעצם את יודעת שאנחנו מועמדים וודאיים להתעוררות ויציאה מהמטריקס, לכן את מתקרבת אלינו, מתחבבת עלינו (מה שהולך לך, ביי דה ווי
) וכך חוספת אותו ובסוף תסגירי את כולנו!!!!!!!!!!!!! איזה פחד ואולי אני בעצם סוכן שמנסה להראות שהוא כמו כולם? כמוכם, וכך לחסוף אתכם ואולי אני אחסוף את עצמי ואסגיר את עצמי אני מוחק את התוכנה שלי נגמר בלופ ---------------------------------------------------------- - - - - -

Alinush182*

New member
אני יכולה לראות שעשו לך שטיפת מוח!

אחרי שחטפו אותך........ אתה אחד משלנו עכשיו!!!!!!!!חיחיחיחיחיח{צחוק זדוני}....... ושלא תעז לשבור לי את הכיסוי........... וכמו שאמרתי עכשיו גם אתה אחד מאיתנו.......|חיוך זדוני|..... ההודעה הזאת תשמיד את עצמה תוך: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0........... בום!!!!!!
.......... אתן מתים עכשיו......... ביייי בייייייי (תודה על המחמאה...
)
אלינה

time to fly

New member
טוב, חזרתי מהמתים

אבל אם הודעה השמידה את עצמה, איך ראיתי אותה? :)))))) בבקשה מאמי, נהניתי לתת אותה :*)

Alinush182*

New member
לא ניראה לי זה מושתל....

כי נגיד ואנחנו חיים במטקריקס וזה סרט תיעודי, אז לא ניראה לכם שהמכונות לא היו רוצות שבני האדם ידעו את האמת? אז הם היו מפסיקים את צילום הסרט ברגע שזה היה נודע להם...לא
אלינה
Tom´s Girl Blink 182

DJNYC

New member
שלוש הוא סימן לחיים.

אני לא אכנס לפרטים, אבל יש הטוענים כי הכל מורכב משלוש.. AUM שזה הצליל שהבודאיסטים משמיעים... הוא השילוש. של התחלה אמצע וסוף... ובמקרה של AUM זה גרון -> חלל הפה -> שפתיים.

time to fly

New member
מעניין, לא ידעתי. אם בא לך תפרט עוד

אודה לך על כל פריט מידע אני עושה גם כן מדיטציות - ויפאסנה במקרה שלי

{{Trinity}}

New member
Trinity

Trin loves her name Trin loves this forum Trin loves her friend-IC4 Trin loves Neo Trin is having a wonderful life love to all of you

IC4

New member
IC4 changes name to NEO

IC4 (Neo) LOVES(!) trinity IC4 is loved by Trinity IC4 is having a wonderful life !!! IC4EVER

למעלה