טריווית טיפקס לסופש

טיפקסית

New member
טריווית טיפקס לסופש

כדי שלא יהיה לכם משעמם הנה חידון טריוויה,כל הרמזים והתשובות נמצאים באתר הרשמי ו/או בחוברת המצורפת לאוסף כל הלהיטים,בהצלחה! התשובות יפורסמו במוצ"ש הנה אנחנו מתחילים: 1.על איזה כלי תחבורה רכב ו/או נהג רמי כאשר אירעה לו תאונת פגע וברח ואיזה איבר ריסק רמי כתוצאה ממנה? 2.כיצד נקראה תחרות הלהקות הצעירות בה השתתפה להקת טיפקס בתחילת דרכה,באיזה מקום דורגה ואם אתם יודעים גם מי הייתה הלהקה שזכתה בתחרות במקום הראשון? 3.מה היה השיר הראשון שקובי ניסה ללמד את גל לנגן על הבס [גל,שקט! אל תגלה] 4.עם איזו להקה מנגן דני בימים אלה במקביל לטיפקס,וכמה דיסקים הוציאה אותה להקה? 5.כיצד נקראה הדמות הדמיונית שהמציאה להקת טיפקס ועל איזה כלי היא ניגנה? 6.האם לנועם ינקלביץ' יש הרכב נוסף מחוץ לטיפקס ואם כן כיצד נקרא ההרכב ואיזה סוג מוזיקה הוא מנגן? 7.כיצד נקרא הטור האישי שכתב ופירסם גל באתר האוהדים הרשמי של מכבי נתניה? 8.מה היה החלום של קובי בתור ילד? 9.לאיזה זמר אמר קובי שהוא תמיד חלם להסתיר בקולנוע? 10.באיזו שנה יצאה להקת טיפקס לסיבוב הופעות בארה"ב ובאיזה חג זה היה?

הוד11

New member
אני חושב שאני יודע פה את הרוב

1.על איזה כלי תחבורה רכב ו/או נהג רמי כאשר אירעה לו תאונת פגע וברח ואיזה איבר ריסק רמי כתוצאה ממנה? טוס טוס 2.כיצד נקראה תחרות הלהקות הצעירות בה השתתפה להקת טיפקס בתחילת דרכה,באיזה מקום דורגה ואם אתם יודעים גם מי הייתה הלהקה שזכתה בתחרות במקום הראשון? דורגה במקום הרביעי אם אני לא טועה, לא זכור לי שמה של התחרות אבל במקום הראשון ניצבו תערובת אסקוט 3.מה היה השיר הראשון שקובי ניסה ללמד את גל לנגן על הבס [גל,שקט! אל תגלה] אני חושב שאת סילונים אני לא בטוח 4.עם איזו להקה מנגן דני בימים אלה במקביל לטיפקס,וכמה דיסקים הוציאה אותה להקה? לא יודע 5.כיצד נקראה הדמות הדמיונית שהמציאה להקת טיפקס ועל איזה כלי היא ניגנה? גרציה ויברציה על הוויברפון 6.האם לנועם ינקלביץ' יש הרכב נוסף מחוץ לטיפקס ואם כן כיצד נקרא ההרכב ואיזה סוג מוזיקה הוא מנגן? לא יודע 7.כיצד נקרא הטור האישי שכתב ופירסם גל באתר האוהדים הרשמי של מכבי נתניה? בואינה מאיפה את מביא ה את השאלות האלה? 8.מה היה החלום של קובי בתור ילד? מה???? איך אדע 9.לאיזה זמר אמר קובי שהוא תמיד חלם להסתיר בקולנוע? אהה סופסוף שאלה שאני יודע- דני סנדרסון 10.באיזו שנה יצאה להקת טיפקס לסיבוב הופעות בארה"ב ובאיזה חג זה היה? טוב די!!!

זה מה שאני יודע....

1.נסע על קטנוע, ונפגע ביד. 2. זו היתה תחרות להקות צעירות בקולנוע אלנבי, במקום הראשון זכו תערובת אסקוט, ובמקום השלישי טיפקס, 3. נדמה לי ש"העול" 4. הוא חבר בשני להקות נוספות האחת "פלסטיק פיקוקס" שהוציאו אלבום בשם Radio Death, השניה "הווקי טוקיז" שהוציאה שני אלבומים הראשון The Stupid Years והשני Abuser Friendly ושני סינגלים נוספים. 5.??? 6.נועם חבר בלהקת רוק ששמה חופש שהוציאה אלבום תחת השם הזה. 7.??? 8.??? 9. דני סנדרסון. 10.???

טיפקסית

New member
תשובות תשובות

1. רמי נגד על קטנוע כתוצאה מהתאונה ריסק את כל היד [שאחרי שהחלימה חזר לנגן בה] 2.תחרות "צפוף באוזן" תערובת אסקוט זכתה במקום הראשון,בעוד טיפקס הגיעה "רק" למקום השלישי 3.השיר הראשון שקובי לימד את גל לנגן היה "לספור כבשים" 4.דני מנגן עם הווקי טוקיס וגם להקה מקבילה לה שנקראת geisha no שהוציאה ממש בימים אלה דיסק בכורה,הפלסטיק פיקוקס התפרקו,אבל הדיסק שלהם מעולה! 5.גרציה ויברציה המהוללת שניגנה על ויברפון 6.נועם ניגן בלהקת חופש [שהספיקה להתפרק] ובימים אלה עובד עם הרכב בשם 3KO שמנגן מוזיקה אלקטרונית,חומרים אפשר לשמוע במייספייס של הלהקה שמצורף למטה 7."פרמן טורס ושות טיולים בעקבות המכבים" [גל לא יכולת למצוא שם קצר יותר] 8.קובי חלם להיות אנימטור 9.דני סנדרסון 10.טיפקס הגיחה לסיבוב הופעות קצר בארה"ב ביום העצמאות בשנת 2004,והופיעה בעיקר בפני קהל יהודי ישראלי,אבל גם זכתה להופיע במועדון ה"רוקסי" בבוסטון שנחשב לאחד מהמועדונים היוקרתיים בעיר.

למעלה