טריויה הזמר החסידי.....

מתנדב

New member
טריויה הזמר החסידי.....

משבוע הבא בעזרת השם, אנו נתחיל לעשות טריויה לפורום, זה יהיה דרך אתר שאת הטריויה אני יכניס את השאלות, ואת התשובות אתם תשלחו דרך האתר, אך התגלה בעיה שהחברה שגולשים דרך הסלולארי לא יוכלו להיכנס לאתר שיבנה במיוחד בשביל זה בשבוע הבא, ואינני יכול למנוע מהם גם את ההצבעה, לכן רציתי להתייעץ אתכם לגבי זה מה אנחנו עושים עם אלו שגולשים דרך הסלולארי, האם לעשות את החידונים של הטריויה גם בפורום עצמו, ואז כל אחד יגיב כאן בפורום, ולמעשה מספיק אחד שיענה ואחריו כולם יענו את אותה תשובה, ואז זה לא חוכמה, מה שכן דרך האתר אתם לא רואים את התשובות של הגולשים רק אני מקבל את התשובות באופן פרטי וחסוי, ואף אחד לא יוכל לראות מה השני הגיב, ולא יוכלו להעתיק מהשני, לכן רציתי לשאול מה הצעתכם לגבי אלו שגולשים מהסלולארי... ועוד פרט חשוב, שבעזרת השם פעם בשבוע נחלק פרסים לאלו שזכו, ואותו אחד שיצבור את הניקוד הכי גבוהה יזכה בפרס, בפרסים יהיו גם דיסקים וקלטות....

אווו איזה גדול...

אני חושב שעדיף שתעשה כמו אריאלה שכל אחד שיכתוב את הפיתרון לטריויה אז התשובה תופיע רק אצלך ומי שיהיה לו הכי הרבה תשובות נכונות יקח את הפרס, אגב כל כמה זמן תחלק פרסים?

מתנדב

New member
בעיקרון פעם בשבוע.....

כי לפי התוכנית שלי זה להכניס בכל יום או יומיים שאלה אחרת, עדיין לא החלטתי, אז אם זה יהיה במתכונת הזאת של כל יום שאלה אחרת, אז בכל שבוע נשלח את הפרס....

שיSY

New member
איך...

הפתרון יופיע רק אצלו? לא הבנתי... וכל הכבוד לך מתנדב על היוזמה!

מתנדב

New member
בהחלט שתוכלו להשתתף...

אני עדיין חושב על רעיון לגבי הסלולארי איך שאני יעשה את זה...

Rצינית

New member
חה.איך בדיוק תעבירו את הפרסים??

בס"ד אבל נו הרעיון בפני עצמו ענק-אהבתי:) ולבעית הסוללרים.נו לונורא נתחיל בלעדהם... כמה כבר מכאן אך ורק מסוללרי??הרבה???<אני לא מתמצאת בהבחנה בין סוללר למחשב>

מתנדב

New member
רצינית, את יכולה להמשיך ולזלזל

כפי שאת עשית זאת כמה פעמים, אבל לידיעתך, בכל שנה בפורום פורים אני עושה מבצע, והפרסים מגיעים לגולשים עד הביית, את לא מאמינה, נכון? תכנסי לפורום פורים ותעשי שם סקר אם אני שולח את הפרסים או לא?, נמשיך הלאה, בפורום משמר אזרחי עשיתי לפני שנה מבצע וזכו 3 גולשים, והפרסים הגיעו עד אליהם לביית, גם שם את יכולה לבדוק, לא יכול לקרות מציאות שאני יגיד שיש פרסים, ולבסוף זה יהיה עבודה בעיניים, ובצורת דיבור שלך שנראית כזלזול, לא תגיעי רחוק עם זה... ולגבי המבצע, אני אמור לקבל את כל החומר בימים אלו, ואז נפתח במבצע, ורק גולשים שמשתתפים בפורום יוכלו להשתתף במבצע... בהצלחה!

Rצינית

New member
די נו באמת..לא כל אשכול שלי צריך..

בס"ד להלוות אליו רש"י או תוספות... באמת חלילה!!!לא היית לי שום כוונה להשמיע נימה של זילזול.אם הייתי באמת צחוקת עלכם הייתי פורשת..סכ"ה כמו שהרבה טוענים כלפיי זהו סוג של כתיבה.אומנם מוזרה.אבל אני לא כזו כמו שאני נשמעת לכם.ולא באה להרשים אפחד/ת .כזו אני אשאר.. באמת היית כאן שאלה אמיתי...איך בדיוק יגעו הפרסים???-לא חשבתי לזלזל.. ולהפך נהנתי מהרעיון ואף צינתי זאת... סורי אם כך נשמעתי כלפיך.... אשתדל להבא..להשמע כמו שאני באמת רוצה להשמיע את עצמי.. ותודה על ההשקעה...הצלחה בהמשך:)

מתנדב

New member
רצינית, אני מבין שזה סוג הדיבור שלך

אך תביני דבר אחד, צורת הדיבר הזה, זה משדר צורה של פוגעניות וזלזלול כלפי השני, זה לא שאת בחורה שמטרתך זה לפגוע, אבל צורת הכתיבה שלך משדרת את זה, וחבל, אני חושב שאת יכולה לשנות את צורת הכתיבה שלך כלפי הגולשים, ואת מסוגלת לזה... ולגבי הפרסים, ברגע שגולש מסויים זוכה אני פונה אליו, ואז הוא מעביר את הפרטים שלאן שהוא רוצה שישלח אליו הפרס, אמנם לא חייבים לתת לי אף פרט, אותו גולש יכול להתקשר גם להנהלת תפוז, ולומר להם שהוא זכה בפרס במסגרת הטריויה של הפורום, (אני כמובן אשלח להנהלת הפורומים באימייל את הניק שזכה בפורום, ואתם כמובן תצטרכו לתת את שם הניק בטלפון להנהלת הפורומים, בכדי לוודאות שזה אותו שם שאני העברתי להם גם), ואז אתם נותנים להם את הפרטים לאן לשלוח לכם את הפרס, והם כמובן ישלחו לכם את הפרס, כך שאין שום חובה כלפי אף אחד להזדהות ולמסור פרטים שלו אלי...

למעלה