"פליליסט" יא "חמודה" אכן הנושא
חשוב, עבודה רבה יש בנושא זה, את יודעת מה?! אלמנתו של דרק רוט צודקת (לדעתי) כמו שציין אחד החוקרים שפרש "הייתי נועל אותם בתא וזורק את מפתח התא לים" אני הגעתי לסרט מתוך עיסוק בחינוך למניעה בפרוייקט משטרתי משולב עם משרד החינוך. "הזכות לכבוד והחובה לכבד" הסרט "באזז" מאוד מעניין וחשוב כל כך להראות את הסרט מדובר בחוויה מרתקת ומיוחדת במינה שעברתי מס' פעמים עם תלמידים שונים, במסגרת מודל
"בית ספר בטוח" שאני מעביר במס' בתי ספר, הסרט תורם רבות להעלאת המודעות, אין זה סוד שבני נוער חווים בחייהם היומיומיים דברים די דומים ומסוכנים לא פחות, הסרט הישראלי "באזז" מבוקש מאד במוסדות חינוך רבים בארץ, עוסק במעשי האלימות של שני נערים בני טובים, בביה"ס ומחוצה לו, אשר מובילים להרצחו של נהג המונית דרק רוט ז"ל מהרצליה. הסרט מבוסס על אירוע טרגי אמיתי, וכואב מאוד שקרה לפני שנים אחדות בהרצליה. הסרט כאמור העביר מסרים רבים ועורר בכל התלמידים רגשות רבים, לפי הדיון שהתפתח כל פעם מחדש בסיום ההקרנה אני למד מחדש עד כמה חשוב וצריך לציין את המקרה וכומבן סיצואציות דומות קרובות. אז כפי שחשפת או בעצם לא אבל זה כבר ברור סיקוש שיחקה בסרט זה בתפקיד איילת אימו של רפי אחד משני הרוצחים (סי כל פעם שמתי לב לעישון המיוחד שלך- לא יודע למה התמקדתי בזה)