טריוייה בע"מ..

talki1

New member
טריוייה בע"מ..

עם אתם חשובים שאתם יודעים הכל אבל הכל על טלנובלה בע"מ בוא ניראה אותכם בטריוייה בע"מ!! הטריוייה תיהיה על 60 הפרקים של טלנובלה בע"מ!! איפה..מתי..איך..למה..בקרוב פרטים נוספים כאן!! מי שרוצה להישתתף בטריוייה חייב לישלוח הודעה!! בהצלחה לכולם!!

מנצל"שת....../images/Emo26.gif

הפורום הזה שומם נ-ו-ר-א, מה דעתכם שנפתח פרוייקט "להעיר את הפורום", כלומר, נפתח את הגלריות, מאמרים, טאגליינס, וכל מה שקשור לפורום, [כמו בפורום נו דאוט, בנוסף, אנחנו צריכים להביא אנשים חדשים, ואפשרות- לפרסם בחתימה, ותאמינו לי, הפורום יתפתח, כי אני רואה שרק "תפוז אנשים" ו"הנהלת הפורומים" פעילים כאן:( אז יאללה, לעבודה!

axnholic

New member
הפורום

בתחילתו (כשעוד קראו לו "כולם אוהבים את ריימונד") היה פעיל. לאחר תקופה מסויימת כולם ברחו. לאחר חודש- חודשיים התחילו לבוא אנשים חדשים. המנהל פרש מניהול ומאז אני מנהל את הפורום. לפורום הייתה תקופה יפה נוספת, אבל לפני חודש בערך כולם ברחו שוב... בנוסף, הפורום הפך לפורום נוסטלגיה. הפורום שייך להמון תוכניות. למה סיפרתי את כל זה? כדי להראות לך/ם שהפורום ניסה כמה פעמים להתפתח, הוקמו פרוייקטים דומים, וחלקם גם הצליחו. אני מוכן להשקיע בפורום את כולי, השאלה היא האם יש פה מישהו שיהיה פה אחרי ה"שיפוץ"? האם יש פה מישהו שרוצה לעזור? האם יש פה מישהו בכלל?

אני מאמינה...ש....

אם לא נכתב הפורום מוקדש לתוכניות בלהלבהלבלה אנשים כן יכנסו, ובכל זאת, נוסטלגיה גם מעירה את הפורום, כי לפעמים מחזירים תוכניות, כמו אריזה משפחתית, ואני חושבת שחצי ממשתמשי תפוז אוהבים את התכנית, וזה כבר נותן להם סיבה לבוא לכאן ולכתוב. אם צריכים עזרה אני מוכנה לעזור..

axnholic

New member
אוקיי.

הצעד הראשון הוא לשים את הפורום בחתימה. איני חושב שיש צורך במשפט מהסוג: גם אני אוהב את ריימונד ב-891 או גם אני מלך השכונה ב-891... "פורום המשפחות של HOT3 מספר 891" מספיק, לא? אז מי אימץ את המשפט לחתימה?

למעלה