טרייגר רע לי

morrr

New member
טרייגר רע לי ../images/Emo88.gif ../images/Emo14.gif

לא לומדת משגאות שוב הוא ניצל אותי היה בילה יומים ונעלם נשבר לי הלב אני לא יכולה להשתתף בשיחות סילחו לי. אני נעלמת לי למיטה . הלכתי לרופא לקחת כדור הרגעה מה שלא עשיתי הרבה זמן . הולכת לישון. סליחה שאני לא איתכם.דפקו לי פטיש בנשמה שלי. מור

מור היקרה!

תחזיקי מעמד. לנו לא נמאס ממך. כלל וכלל לא. אני איתך.

morrr

New member
תודה חביבתי ../images/Emo80.gif

אבל בא לי להקיא על עצמי שוב נתתי ונתתי ובשביל מה? לא לומדת נמאס לי אני חייבת לסים איתו הוא הורס לי את הנשמה שלי לוקח ולוקח ואני נשארת ריקה מבולבלת ועצובה מאד.אני חשה כמו פרה הולנדית שילבו אותה עד הסוף ומובלים אותה לשיחטה. יעבור תודה לך נשמה טהורה.

Mאיה

New member
מור יקירה,

זו לא אשמתך. זה לא שאת לא לומדת משגיאות. את פשוט אדם טוב שבוחר לצאת צ´אנס, את פשוט אדם שמחפש אחר האהבה. אל תשפטי את עצמך בחומרה...אם לא תתני צ´אנס גם לא תחווי אהבה. ללא סיכונים- לא חווים ניצחונות... נתת צ´אנס לבחור ועתה קצת כואב, כי הוא חדר אל מקום מאוד קרוב בלב, הוא התגלה כבחור לא ראוי...לפי אמות מידותייך.. אני לא רוצה לשפוט אותו, כי ישנם סיבות רבות להיעלמות שלו, סיבות שאין אנו יודעים אותן. אולי הוא לא מוכן לקשר, אבל מצאת חן בעיניו והוא נותן צאנס לקשר?..אולי הוא לא בטוח,...יש הרבה אוליים שיכול להיות שהוא לא מספר לך, הרבה חששות שלו-עצמו... אל לך לחשוב שלא אוהבים אותך, או שנמאס...אחרת הוא לא היה מגיע מלכתחילה ביום כיפור. חישבי שאולי הוא צריך את הזמן שלו להבין דברים, כמו שאת לעיתים צריכה זמן לעצמך...נכון, זה קשה לתת מרווח נשימה לאדם שרוצים אותו כל רגע ליד...אבל זה שווה...למענך!! כי גם אם הוא יחליט שזה לא זה...זה לא בהכרח בגללך, אלא בגלל שאולי הוא לא מוכן לקשר... חישבי חיובי, יקירה. שולחת לך חיבוק
, Mאיה.

morrr

New member
מאיה חביבה

תמיד חשבתי על אחרים חיפשתי סיבות לא רוצה יותר. נכון הוא בא נכון הוא עובר שינוי ענק בחייו. אבל שמתחיל להיות לו טוב למה הוא לא משתף אותי. שנה וחצי תמכתי בו בכל בפטורים בפרידה מאשתו ממות אחיו והתמודדות אם השכול ונוסף אני גרושה שלושה ילדים בית שנשרף לכודה שלוש וחצי שעות באש ועשן שיפוץ הבית אחרי השריפה ועכשו שטוב לו בית מכונית עבודה אני בחוץ . לא צריך טיפה להחזיר טיפה לתת? לא מגיע לי? כבוד . אני יודעת שהוא עכשו על גג העולם וזה יעבור אבל בנתיים אני פגועה מאד וכואבת מאד אבל מחר יום חדש נלך לישון ואולי מחר נתעורר אחרת. חשה מנוצלת . לא הגיע הזמן שהוא גם יתן לי קצת פינוק? חיבוק ותודה לך חביבתי.

Neomi Dyllen

New member
האמת

האמיתית,פתאם חשבתי לעצמי,הזיבלונים האלה שאנחנו תומכות בהם בכל משבריהם פשוט לומדים לצפות לזה שנהייה שם בכל תנאי אבל הם עצמם לא מרגישים צורך לתמוך בנו כשלנו רע ובשלב מסויים זה הופך להיות חלק מהקשר,תפקידך לתמוך בו ותפקישו לצפות לתמיכה ולהפיל עליך את צרותיו,אבל למנוע את רגעי הכיף והאושר. ביליתי היום עם שתי חברות טובות שלי ואחת מהן אמרה שחבר שלה על הפעם הראשונה שראה אותי אמר לה:"הנה בחורה שיכולה להשיג כל בחור שהיא רוצה" וגם אמרה שהשותף שלה שאל אותה מי החברה היפה שלה אחרי שראה אותי כשבאתי לבקר אצלה ואני אומרת לעצמי,רבק ארס,מה קרה לו לחבר שלי שפתאם נדמה לו שאני השטיחון שלו?אני בחורה יפה וחכמה ומושכת והוא כנראה התרגל אליי ולתמיכה שלי יותר מדי,נראה אותו משיג חיבוק ונעימים בגב ממישהיא שנמצאת במרחק אדיר שכזה.......דיברתי איתו היום בלילה וקבענו למחר,אני בהחלט מתכוונת לבטל.כנראה שגברים אוהבים יותר את הבחורות שרעות אליהם,את האדישות שנותנות להם לילל על עצמם ולא מגיבות,את הבחורות הטובות והתומכות הם לוקחים כמובן מאליו.כמה נורא.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מור יקרה

סליחה על האיחור. האם היה לך טוב ביומיים האלה? אני מקווה שכן, שלפחות זה. ולומדים, מה כבר נשאר לנו. תני לעצמך חיבוקים ופינוקים, זה כואב. אבל את תחלימי, את תתחזקי חזרה. (((((((((((מור)))))))))))))

morrr

New member
סהר תמיכה

אני חזקה? ממש לא חשה כך חשה רע חשה מנוצלת ישנה רבע שעה ומתעוררת למה אני כל כך נותנת נמאס לי זה הכל חשה מרוקנת חשה כמו כלןם כמו אוויר כמו שקוף ניראה בבוקר לילה טוב מור

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נראה לי בכל אופן מור

שאחרי ההתנסות המכאיבה הזו, לא יהיה לו קל להתקרב אליך שוב... כך שהכאב הזה הוא כהגנה בשבילך. ומה לעשות, לומדים כל הזמן, בין היתר - לזהות מתי האדם שמולנו הוא מנצל ואינו באמת רוצה בטובתנו. אבל נטע, זה לא מפחית דבר מערכך! את אדם אוהב ומעניק, וזה כשלעצמו דבר נפלא. אל תרגישי לרגע שאת הא זו שלא בסדר כאן. אבל יש שמנצלים את טוב הלב והנתינה של אחרים.

morrr

New member
סהר תמיכה

למה לא יהיה לו קל להתקרב אלי? לא היבנתי ובקשר לנטע היא נהדרת אני אוהבת אותה היא נשמה טובה. חג שמח

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כי....

את לא תתני לו. לפחות ככה זה מרגיש לי. אחרי שהוא פגע בך כל כך. אולי אני טועה בעצם, זה משהו שרק את יכולה לדעת.

morrr

New member
סהר תמיכה

הבעיה שהוא יוצר קשר אני נמסה אני לא חזקה אבל מה לעשות נעים לי שהוא אתי אבל יום יבוא ואני יתן לא כזאת בעיטה בנתיים לא מסוגלת מעבר לזה הוא טוען שאני בוחרת להיפגע הוא פיקס לא חשוב נעבור כבר את החגים האלה ויהיה יותר קל ולא יהיה למה לצפות תודה

שמחתי לקרוא את זה מור ../images/Emo13.gif

עדיין לא קראתי את התגובה של סהר להודעה הזאת שלך (אקרא אותה אחרי שאסיים לכתוב את התגובה שלי) אבל סהר פשוט התבלבלה בינך לביני, ככה הבנתי וכנראה מרוב שאני מציפה את הפורום לאחרונה, מזה נובע הבלבול. קורה...

למעלה